ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Първа победа за Спартак след отлична игра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:16 / 20.09.2014Коментари (1)2677
©
Спартак записа първа победа от началото на сезона в Югоизточната "В" група. След отлична игра и себераздаване отборът сломи коравия тим на Несебър с 2:1. Почти цялата среща премина под тоталната доминация на "гладиаторите". Правеше впечатление страхотната преса, която се опитваха да налагат спартаклии.

Спартак започна с натиска още от първия съдийски сигнал. Първото по-сериозно положение дойде в 9-ата минута, когато Андрей Андреев напредна по десния фланг и центрира в наказателното поле на главата на Петър Харлов, но ударът на втория с глава попадна във вратаря.

В 26-ата минута прекрасна атака по фланга между Росен Колев и Мартин Здравчев едва не доведе до откриване на резултата.

В 28-ата минута Спартак получи правото да изпълни дузпа. Димитър Юруков се откъсна сам срещу вратаря и бе съборен в наказателното поле. Зад топката застана неостаряващият Андрей Андреев, който даде преднина на Спартак с премерен удар - 1:0.

И след попадението Спартак не спираше да атакува и пресира съперника, търсеше втори гол. И когато всички на стадиона се надяваха на поредно попадение за спартаклии, в 44-ата минута, при единствената си по-смислена атака, Несебър съумя на изравни за 1:1.

Второто полувреме започна вихрено за "гладиаторите". В 48-ата минута, при един фаул в близост до наказателното поле на Несебър, центриране премине редица играчи на Спартак, но Тони Стаменов бе най-съобразителен и засече коженото кълбо във вратата на гостите за 2:1.

В 51-вата минута удар на Андрей Андреев от фаул бе отбит с мъка от вратаря на гостите.

В 57-ата минута бе и поредното положение за спартаклии. При едно добро разиграване Юруков се размина с топката и не успя да я засече с глава.

Най-чистото положение за Спартак през втората част беше в 59-ата минута, когато Росен Колев бе изведен сам срещу вратаря, но последното му докосване бе предугадено от вратаря, който предотврати сигурен гол.

Последните 20 минути мачът стана още по-открит и атаките се редуваха и пред двете врати, но до края Спартак успя да удържи преднината си и да се поздрави с първа победа през настоящата кампания.

Спартак: Петър Начев, Цветан Йотов, Николай Христозов, Мартин Здравчев, Петър Харлов, Даниел Колев (65-Васил Кочев), Димитър Юруков, Емил Иванов, Тони Стаменов, Росен Колев (70-Кристофър Асенов), Андрей Андреев (87-Петко Фанев)







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Браво! Най-радващото е, че момчетата играха много добре, смазаха Несебър, това е пътят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Фенове на Спартак: Вън търгашите от пловдивския футбол!
С червени екипи и със заличена емблема Спартак разгроми Асеновец
Фенове показаха родословното дърво на Спартак, отборът е носил и черно-бели екипи
Президентът на Спартак дава курбан за здраве
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: