ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив с четвърта поредна загуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:21 / 20.09.2014Коментари (85)15976
Локомотив допусна четвърта поредна загуба в "А" група, след като на своя стадион отстъпи с 0:3 от Берое. 

Гостите можеха да отбележат още в 4-ата минута, когато Венцислав Христов получи подарък от бранителите на домакините, но ударът му не затрудни Божидар Митрев и стража спаси.

"Смърфовете" отговориха със слаб изстрел на Дани Кики, който бе отразен от Благой Макенджиев.

В 35-ата минута Мапуку получи отличен шанс да се запише, но Стойчев за пореден път отрази.

Две минути след почивката Мапуку бе повален в наказателното поле на Локомотив и съдията Стефан Павлов отсъди дузпа. Самият нападател застана зад топката, но нацели страничната греда.

Старазагорци нанесоха своя удар в рамките на 180 секунди, като отбелязаха две попадения. Георги Костадинов откри резултата на "Лаута" в 55-ата минута. Халфът се възползва от пас на Елиаш, финтира съперник и с хубав удар се разписа. Само три минути по-късно Мапуку намери отлично Керкар и крилото отбеляза второто попадение в срещата.

Венцислав Христов фиксира крайния резултат. Национала се възползва от неразбирателство в защитата на "черно-белите" и вкара на празна врата за 0:3.

Загубата за пловдивчани бе четвърта поредна, а вече шест срещи възпитаниците на Неделчо Матушев не познават вкуса на победата. С победата Берое се изкачи на 2-ро място с актив от 18 точки.
Още по темата: общо новини по темата: 14
23.09.2014
22.09.2014
21.09.2014
21.09.2014
21.09.2014
21.09.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 22.09.2014 г.
-5
 
 
тия папагали все се надъхват че ще ни бият с много а накрая все треперят.. да видим сега като сме толкова слаби какво ще направят на базичката в коматево.
+3
 
 
Гьобелс (for all) , как си мършо , умря ли вече ?!!!...Яж гомна , дрисня мръсна !
+10
 
 
колкото и да се плюеме по форумите, има хора на които трябва да отдадем нужното уважение, честит 50 рожден ден, на най-голямата локомотивска легенда за мен, Христо Колев Бащата! макар че съм ботевист, не мога да не помня онези времена, когато този човек предаваше онази романтика във футбола, заедно със съотборниците си калканов, корадов, беделев, текелиев, и много други стари кучета, които някои келеши от двата лагера даже не са и чували, неотразим беше момента, в който бащата сядаше зад шофьора на старата сетра, и даваше на шофьора касетката с блусовете на скорпионс, и никой не смееше да противоречи, наздраве и честито тате!
+7
 
 
Правдата трябва да възтържествува.Циганите в Б група.Там от където бмафията ги докара в града ни.В Кюстендил,а Лаута международна автогара.Нежният кондукторр,а зъбара началник автоколона.Узуна директор на автогарата,а Злума пресаташе.Така малцинствата ще пътуват удобно да ги шият в аджъбъдем
+4
 
 
Lauta Plovdiv 1926 прилича на журналист в официоза на БКП "Работническо дело"... Тези, които ти плащат си хвърлят парите на вятъра, защото просто им правиш антиреклама
+3
 
 
Не били буфери, били каменари. Как сте, неандерталци, как е чакъла в кариерата. Да ви върнат в каменната ера и без това акъла ви е колкото на Фред Флинстоун... Що ви биха полицаите и после ви прибраха на топло при братята ви роми?
+6
 
 
Аз пък започвам да се питам друго: дали не беше по-добре да хвърлим кърпата и да започнем от нулата във В група, за да занулим петмилионния дълг. Очевидно никой сериозен инвеститор не би искал да налива пари в клуб с такива задължения. Вече е ясно и на слепите, че сегашната схема на съществуване на отбора си е една дълга и мъчителна агония. Няма как феновете да издържат тима! по този начин ще бъдат отблъснати и последните нормални локомотивци от Лаута. Ставаме баш като Верея Стара Загора.
+5
 
 
Стига го копираи това навсякаде смотан.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гледайте: Малките локомотивци запяха "черно-бели" песни след победа над Ботев с 3:1
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: