ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Домусчиев: На "Анфийлд" ни аплодираха, а в "Коматево" бяхме плюти и обиждани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:41 / 18.09.2014Коментари (15)5476
© Plovdiv24.bg
Босът на Лудогорец - Кирил Домусчиев даде пространно интервю пред камерата на БТВ. Бизнесменът даде своя обстоен коментар относно сблъсъка между Ливърпул и Лудогорец, изгубен от "орлите" с 1:2. Богаташът изрази своето впечатление от невероятната атмосфера на стадион "Анфийлд", но и разочарование от съдията Юнг, който не отсъди дузпа за едно нарушение срещу Марселиньо.

"Някой път Бог дава, но и Бог взима. Получи се равностоен мач. Факт беше, че всички от Ливърпул признаха, че реалният резултат е равният. И аз не съм спал тази нощ както много други хора от емоция. Не можеш винаги да печелиш и съдбата да бъде с теб. Днес ни взе, но някой път ще ни помогне в друг важен мач. Доста често, нашите фенове огласяха цял "Анфийлд" с песните си , което се рекорд. Това е нещото, което ми направи най-приятно впечатление. След последния съдийски сигнал се спрях и видях публиката на Ливърпул как аплодира нашата публика. Такова нещо не съм виждал. Три четири дена преди това гледах някакъв мач на някакво "Коматево", където бяхме плюти и обиждани, а сега се срещаме с публиката на Ливърпул, която се държа по феноменален начин с нас. Никога няма да забравя този момент".

"Нямах възможност да гледам повторения на дузпата. Спорна е! Другото, което ми направи лошо впечатление беше, че съдията беше чак на центъра. Свири дузпа при положение, че съдиите зад вратата не реагираха по никакъв начин. За мен доста съмнителна дузпа, но явно така е било писано. Положението с Марселиньо също е дискусионно, можеше да се отсъди дузпа. Ние сме дебютант, новобранец и е нормално да ни наказват по всякакъв начин.

"Ние сме история за футболния свят. По време на обяда със собствениците на Ливърпул и Кени Далглиш им разказах доста неща. В тези разговори ни гледаха доста ехидно : "Как е възможно вие с тези 6 млн. евро да влезнете в ШЛ?!?!". Аз им обясних, че това са възможностите на България. На полувремето те бяха толкова учудени, че признаха- "Парите не играят!".

"Редица клубове питаха за Кайсара. Нека видим какво ще се случи с него, той е много полезен. Не продадохме Безяк, защото просто не намерихме по-добър. Класните нападатели не искат да идват в България, затова обаче взехме Хамза, който вече се бе аклиматизирал в "А" група. Никой не се е замислял за парите, ние вече не играем за пари, а за престиж".

"Не съм давал на Моци 350 000 евро. Измишльотини на румънците, това няма как да стане. При нас има много голяма финансова корекнтост , но и няма колосални изхвърляния. Те първо ще повлияят на бюджета, а второ и на атмосферата в отбора. Не съм такъв човек да хвърлям пачки, това да не е чалгаджийница!?!?! Грешката не е на Борян, а на Александров. Той трябваше да остави топката или да подаде с глава. Вратарят нека не забравяме, че той не бе подготвен за такъв мач. Относно Моци, в Ливърпул най-евтиният играч е 15 млн. паунда, нормално е да допусне грешка. 83 минути Балотели не се видя, беше охраняван много добре. Трябва да се представим достойно и срещу Реал (Мадрид). Ще се представим по-добре от Базел при всички положения".

"Продължавам да съм оптимист, че може да бъдем втори или трети в групата. Ако имахме една "Маракана" със 150 000 души, ние щяхме да я напълним. Очаквам тези дни позитивен резултат от УЕФА и да бъде пуснат Сектор "А" в експлоатация. Дойдоха посредници, за да ми предлагат да купя клуб от Премиършип. Клубовете там получават огромни средства от реклами и ТВ права. Не е вярно, че съм искал да купувам ЦСКА. Сматам, че задълженията на "червените" едва ли са намалели.

"Ултрасите на ЦСКА по традиция се поддържат със Стяуа. Аз с някои от техните ръководители се познавам. Не съм им обиден, че са викали за румънците. Това си е част от българския фолклор, аз това не го одобрявам"

Още по темата: общо новини по темата: 23
16.09.2014
15.09.2014
15.09.2014
13.09.2014
12.09.2014
12.09.2014
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Госин,Домусчийски,Май забравихте миналата година след като отстранихте Лацио,как бяхте посрещнати на същото това някакво Коматево-ще ви припомня- с аплодисменти и с скандирания с името на Стойчо Стоев! Сега Госин Петричев беше плют- ами пита ли него за какво и да го питаш той няма да помни и не знае а какво го плюят.Ами нека се сети какво говори за феновте на Ботев в Бургас и иска аплодисменти ли да получи на това някакво Коматево!Следващия път ще е по-зле като се появи там. Госин Домусчийски,радвате се на 1500те фена в Ливърпул и ги наричате наши?!А дали са са ваши:) Сега 150 000 хилядна Маракана ще пълните:)))))Пак с вашите фенове те са безброй:) Госин Домусчийски май забравихте преди мача със Стяуа, как се молихте на хората да отидат и да ви подкрепят защото колкото и юношески формации да пращате без пари заедно със тях сте 500.Васил Левски е 40 000.С арогантното и нагло поведение ще си заслужите да сте гости в България,а това някакво Коматево е по -добро от вашия "Стадион"И там ви рикпляскахме,ама вие за пръв път видяхте да ви пляскат на Анфийлд.Цяла България пропищя от съдийските ви подкрепи и от купените титли и сега Госин Домусчийски искате да отида и да ви подкрепям и после да кажете "нашите" фенове пълнят Маракани:)Да ще отида и ще гледам Роналдо не Лудогорец и се колебая вече за кой да викам-Уж Български отбор,но с наглото си държание да не говорим за съдийските подкрепи ставате най-мразения отбор -ама на вас не ви пука днес ви има утре не:)))))
+6
 
 
Г-н Домусчиев, нека живота Ви да не започва от 2009г. Преди да говорите за "онези" от Коматево, нека Ви напомним че историята на българския футбол започва от тях ако незнаете. В плодвив глава са прекланяли отбори като Барселона, Байерн /Мюнхен/ и много други големи Европейски отбори. Когато Вие ги победите тогава може да говорите за история т.е. за история може да се говори поне ако сте съществували поне 50 години а не 5 явно бъркате нулите. Същите тези от коматево аплодираха Стойчо Стоев защото е Треньор, и на първо място Човек. Така че ще имате възможност да пишете историята, като се сменят поне трима собственици на "Лудогорец". На последно място кажете как се зарадвахте когато Ботев Пловдив победи Байерн. ????
+4
 
 
АМИ НА СТАДИОНА НА ЛИВАРПУЛ НЕ ВИ ЗНАЯТ КАКВИ ПОМИЯРИ СТЕ,ДОКАТО В БГ ВИ ПОЗНАВАТ ДОБРЕ ГОСПОДИН ГЕЛ!
+6
 
 
Всеки си получава заслуженото, не го мислете тоя мазник.Дано му е харесало съдийството, както при нас за купата.Загуби най-верните фенове в България!Не говоря само за Бултрасите!
+10
 
 
"Продължавам да съм оптимист, че може да бъдем втори или трети в групата. Ако имахме една "Маракана" със 150 000 души, ние щяхме да я напълним."Ха-ха-ха,голям смях!Приятен ден на всички, мен Киро Гела ме развесели!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 18.09.2014 г.
+22
 
 
Хората намразиха Лудогорец покрай К.Домусчиев. Няма такъв нарцис...Той си мисли ,че с него започва и свършва българският футбол. А и от друга страна - топлите му отношения с БМ плешивеца - от там уреждане на съдии и покрепа в завързаните мачове. Супер късмета срещу Партизан и особено срещу Стяуа няма да е все с горските. Ще ядат хурката и от Базел и от Реал. Та, да седнат малко на земята, за да разберат че са отбор за вътрешна консумация, макар и с добри и добре платени футболисти. На няколко пъти Ливърпул така тръгваха , че показаха класа 5 пъти над делиорманци. Балотели направи луди и любимеца ми Моци и Александров едновременно и го заби, както той си знае! а, дузпа - наистина си имаше.. ама няма тук български съдия да си затвори очите. Така че, разкрити сте вече, зелени шалвари.
+11
 
 
Дузпата не е 100%-ова, а 200%-ова! Ето доказателството, гледайте последното повторение от другия ъгъл: http://gong.bg/football-sviat/shampionska-liga/nov-pogled-precenete-ima-li-duzpa-za-livyrpul-297195 А Домусчиев да намали малко белото и гела, че явно не му влияят добре в последно време.
на 18.09.2014 г.
+10
 
 
За напред ще е така,всеки трябва да си знае мястото..
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 18.09.2014 г.
+15
 
 
Ами, не може всички да са подмазвачи и слагачи като Алекси Сокачев, упс Смукачев. Тоя селски бек ви направи световни шампиони, бе?! Е, насрахте се! Паднахте и не спирате да се величаете, та ако бяхте взели точка - сигурно щяхте да празнувате като за спечелена ШЛ. Мда, типично за селски отбор, дето се е взел на сериозно. И Антон Генов каза че дузпа има! Лайнари самосабравили се!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: