ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев ще има завършен стадион догодина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:52 / 15.09.2014Коментари (75)19449
© Plovdiv24.bg
Ботев ще има завършен стадион догодина, твърди "7 дни спорт", позовавайки се на запознати със строежа. Работа по дострояването на "Колежа" ще бъде започната съвсем скоро, а за това е настоял лично Цветан Василев. Той е гарантирал и финансовото обезпечение на проекта на "канарите".

Като за начало Василев се е отказал от идеята на "Колежа" да бъдат вдигнати търговските площи, които бяха предвидени. Така цената на проекта ще бъде намалена с 10 милиона лева и няма да има никакъв проблем с финансирането. Въпреки тези промени "жълто-черните" ще спазят поетите инвестиционни ангажименти към общината. 

Шефовете на Ботев са категорични в решението си да вдигнат стадион, който да отговаря на топ изискванията на УЕФА за провеждане на мачове от груповата фаза на европейските турнири, а също така и на двубои на национални отбори. Идеята е част от мачовете на държавния тим на България да се играят на съоръжението.

Ботев ще разговаря и с община Пловдив и за възможността тя да поеме част от довършителните дейности по стадиона на канарите. Според експерти на Цветан Василев има възможност чрез общи дейности да бъде облекчено финансирането на стадиона на "жълто-черните".
Още по темата: общо новини по темата: 130
11.05.2016
15.03.2016
14.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
13.03.2016
предишна страница [ 1/22 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
С общински пари частна собственост....ха сега деее. Обещанията от Бойко на срещата са ясни, всички под строй като на евроизборите, ама тоя път не за Бареката, а за Тиквата, за когото вие толкова но се подигравахте хахаха както пише неска във вестник "7 дни спорт" - канари, махнете наколенките ;)
+5
 
 
Диагнозата "завистлив мангал" отново в новините за Ботев!Ей,няма такава долна сган!
+4
 
 
Абе досега не мислех че е толкова зле положението докато не видях коментарите под тая статия.Буферите наистина серат кръв като чуят някаква добра новина за Ботев,а пък камо ли за стадоина да се каже че ще е готов отиват на инфаркт.Смях.И пак ще повторя как може да коментираш и да злорадстваш,след като собствения ти стадион е пълна КОЧИНА която всеки момент може да се срути.
-2
 
 
Самата статия сама опровергава себе си с последните две изречения. Ако няма проблем с финансирането както се твърди по горе, защо ще молят общината за пари??? Доколкото си спомням преди около месец имаше отново публикация по темата за стадиона, на която всякакви сайтове бяха направили Copy-Paste. Именно според нея на стадиона вече трябваше да кипи усилена работа. Не спирам да се учудвам на това, колко лесно е да манипулираш обществото в БГ - факт от който се възползват политици вече 25 години. А що се отнася до стадионите - пожелавам да бъдат факт и стадион Ботев и трибуната на Локомотив. Честно казано не съм оптимист, че това ще се случи в близко бъдеще.
+15
 
 
6 коментара на един и същи мангал със 6 профила.Циганите нямат спирачки само при мисълта за Ботев.За това от време ,,оно'' во веки веков ще бъдат ,,циганите;;.Така ги и ще ги посрещат,така ги и ще ги изпращат.Циганска измет навсякъде сте малцинство.В Труд,Скутаре,Пловдив ,Лондон и Чикаго.Вие срам за града ни.Връщайте се в Кюстендил немити натрапници.
+12
 
 
Редовния мангал с няколко ника (Poison, LAUTA WARRIOR, Стикс, ВЕЛИКА България) отново е излязъл от кофата и се чуди къде да се изсере. И, разбира се, отново е избрал нашата новина. Само дето в тоя случай сере кръв, познайте защо??? Вместо да пътуват за Илиянци, мангустите седнали да сипят помията си тук. Добре, че сте нищо повече от форумни мижитурки.
+15
 
 
що не сте в София е мангали,или за вас мача е само един
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+19
 
 
Аве фенчета мангусти какво правите в нашите теми...днес мач нямате ли...Големи фенове сте,няма що....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Ботев мечтае за финал! Драма, меле, червени картони и аванс за "канарчетата" преди реванша
Проливен дъжд в София! Каранга липсва, съставите на ЦСКА-София и Ботев
Феновете на Ботев тръгнаха за София! Сериозна подкрепа за Керкез и футболистите от трибуните
Първо в Plovdiv24.bg: БФС насрочи градското дерби при дублиращите отбори! Мачът ще е на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: