ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (16) | Вчера (21)
Без публика на пловдивското дерби?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:13 / 14.09.2014Коментари (97)19205
© Plovdiv24.bg
Пловдивското дерби Ботев - Локомотив е застрашено да е при закрити врати или на неутрален терен, пише вестник "Труд". Шефовете в Лудогорец Ангел Петричев и Методи Томанов бяха обилно "окъпани" с храчки от фенове на "канарчетата" след мача в петък въпреки ескорта от 20-ина полицаи и частни охранители.

Домакините изляха върху двамата яда си от 1:2 - първа домакинска загуба от 13 месеца насам (1:2 с "Любимец" на 11 август 2013-а). Петричев и Томанов бяха цинично обиждани на излизане от ложата. А целият стадион в Коматево скандираше "Ливърпул" след края.

През пролетта Петричев и футболистите на "Лудогорец" бяха посрещнати с аплодисменти от привържениците на "Ботев", които дори скандираха името на тогавашния треньор Стойчо Стоев. В петък обаче агитката срещна на нож и с освирквания гостите заради скандалното съдийство на мача за Суперкупата (1:3).

В зависимост от доклада на делегата ген. Васил Василев ще се решава за наказание за мача с "Локо" на 27 септември.

Още по темата: общо новини по темата: 52
02.10.2014
30.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
29.09.2014
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това ако е истина, значи държавата е чао...
+2
 
 
Ако ни накажат без публика, може да е и за добро! Не съм убеден, че ще можем да понесем присъствието примерно на Христо Бонев на централната трибуна. Феновете са плътно до ръководителите на противниковите отбори, което за нас, за съжаление, се оказва проблем! След евентуален гаф от наша страна, може да отнемат лиценза на стадиона в Коматево, който наистина е само тренировъчно игрище! Мисля, че е направен компромис от БФС, и лично от Боби, въпреки постоянните псувни по негов адрес. Защо не оценяваме реалностите! По-рано имаше самозабравяне. Тогава Банката беше жива и здрава, и може да се открие логично обяснение! Ами сега, на какво основание плюете, псувате, ругаете ръководителите на противника! Оставете излагацията, ами мислите ли за клуба! Или може би му помагате, като сплашите ръководителите на противника!
0
 
 
На новия стадион не е предвидена буферна зона. Допускаше се, че ботевистите са над нивото на българските, и въобще балканджийските фенове, и ще имат търпимост към инакоподкрепящите. Необходимо ли е противниковият отбор да идва на игрището в Коматево без своите ръководители, понеже ние имаме непоносимост към другите! Ако не ни накажат, ще можем ли да се примирим, че присъстват ръководители на Локомотив! С две думи, дръпнахме назад!
+2
 
 
Дерби на базата в Коматево, няма да има, никога при това!Независимо дали за наплюване или, че някой гледал друг на криво, там дерби няма да има.Да си кажат от полицията, че не искат да се играе там мач и да се приключва, че лудогорци с тия плюнки за смях станаха!Айде пак призовавайте да ви идваме и подкрепяме на мачовете ви в Европа!Вие загубихте подкрепата на няколко клуба с най-многобройната и вярна публика!Нищо многобройните фенове на локо сф и славия са с вас!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 14.09.2014 г.
+3
 
 
Eйййй, много мангал тука, много нещо.. Ако и на мачове ходехте така.. :D:D:D
+1
 
 
Мангалите нещо са се разпенили. Ние лиценза ще си го запазим, ама да ви видим вас следващия сезон. Няма го вече крал Коко да бута рушвети на лицензионната за порутения ви стадион. А всеки, който защитава " националната кауза" е достоен за съжаление. То май само вие останахте.....
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Все съм чувал за наказания за:хверлени предмети,за бомбички,за нахлуване на фенове на терена.....и много други,но за плюене да накажеш отбор си е направо престъпление.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Юношите на Спартак бият с 6:0
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: