ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Канят Ераносян за директор на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 02.09.2014Коментари (33)5920
© Plovdiv24.bg
Бившият треньор на "Локо" (Пд) Едуард Ераносян, с когото тимът спечели титлата през 2004-та, е поканен да се върне в родния си клуб. Още преди месец от сдружение "Бъдеще за Локомотив" предложили на етническия арменец поста на изпълнителен директор.

Феновете искат да видят 53-годишния спец на каквато позиция си избере - старши треньор, спортен директор или главен мениджър в клуба. Ераносян бе на стадиона при домакинската загуба с 0:3 от ЦСКА в събота, но дипломатично отказа да говори за играта.

Засега на "Лаута" избягват да коментират официално темата "Ераносян" и дали той е вариант за заместник на старши треньора Неделчо Матушев след слабите игри напоследък. Едо от 2 месеца е "свободен агент", след раздяла по взаимно съгласие с "Кабушкорп де Паланка" (Луанда) при спечелена титла и Суперкупа на Ангола.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 140
18.10.2014
16.10.2014
15.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/24 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Охо-хо-хо...Нищо против човека като визия, интелект и качества за спортен ръководител, но нали потниците бяха за "честен и истински" футбол? А канят единствения български треньор наказан със двегодишна забрана от ФИФА или УЕФА след доказано използване на допинг.
+4
 
 
Дано!!! С Едо нещата няма как да не потръгнат! Играчите ни не са лоши! Едо е уникален мотиватор - това е човекът, който ни трябва!
-3
 
 
Ако има нещо, на което трябва да се обръща внимание, то то би излязло в ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА ЛОКОМОТИВ Пловдив!!! Всичко останало са спекулации и интерпретации! Убеден съм, че Едо рано или късно отново ще работи за родния си клуб и когато това стане тези, които ни мразят ще имат нужда от успокоителни! До тогава нека си пишат и дрънкат простотии! Те друго не могат! Най-малко за "чисти личности" могат да говорят НЕчовеците в жълто! При факта, че престъпник номер едно на България е човека, който те неистово подкрепят, няма какво да говорим повече! Жълтите селяни да се радват докато си намерим благодетел, че после рая им свършва тотално! Запомнете го! САМО ЛОКОМОТИВ Пловдив!
-1
 
 
Само дето парата на Жоро Морето я няма отдавна... А кво стана с обявата в jobs.bg за изпълнителен директор бе, патладжани? Никой ли не се яви?
-4
 
 
Направо треньор го сложете,махайте го ония измисления.Да идва Ераносоян да е.б.е.м жълтите и да станем шампиони пак.2004 година...ех че хубави години бяха.
+3
 
 
Защо да не дойде Ераносян? Защо един голям локомотивец като него да не помогне на отбора, когато нещата временно не са добри, но случи ли се това, ще е велико за Локо и страшно за другите, защото Едо може и с играчи от Б и В група да бие всички грандове от А група един по един
+11
 
 
Една от малкото легенди на Локомотив, които наистина уважавам. Много нормален човек и винаги се е изказвал с уважение към нас, ботевистите. Дано се върне на работа тук, няма лошо. :)
+16
 
 
Привличането на Едо ще е голям плюс за Локомотив. Умен човек и голям професионалист. Пожелавам ви да дойде при вас, но не ми се вярва.
+1
 
 
В отбора на Пловдив винаги има място за Едо!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: