ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарчетата" отупаха израелци в голово шоу
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 21.08.2014Коментари (1)2185
© botevplovdiv.bg
Ботев победи израелския Апоел Кварсаба с 4:2 в контролна среща при U19. Двубоят се игра на един от естествените терени на базата в "Коматево" и бе част от предсезонната подготовка на "канарчетата".

Двубоят стартира с предпазлива игра и от двата отбора и в първите 10 минути нямаше опасни атаки. В 12-ата минута футболист в "зелено" проби по дясното крило и центрира, а негов съотборник се подхлъзна точно преди да шутира от малкото наказателно поле и топката бе избита. 2 минути по-късно Гери Димитров подаде към Емил Камберов, който шутира от движение, но топката мина над вратата. В 24-ата минута топката бе пусната зад гърба на "жълто-черната" отбрана, Мартин Димитров излезе от наказателното си поле и изби, а коженото кълбо се удари в играч на Апоел и се насочи към вратата, но Георги Купенов притича и овладя топката. В 28-ата минута "канарчетата" изпълниха заучено свободен удар, при който Гери Димитров центрира, футболист на "жълто-черните" отклони с глава и топката се насочи към Атанас Куманов, който от няколко метра необезпокояван не уцели опразнената врата.

В тези минути момчетата на Петър Пенчев и Иван Кочев вдигнаха оборотите и натикаха гостите в наказателното им поле. В 30-ата минута "канарчетата" отиграха бързо свободен удар и Виктор Пенчев намери Атанас Куманов, който шутира от добра позиция, но топката рикошира в защитник. 2 минути по-късно пловдивчани изпълниха ъглов удар и топката бе центрирана към наказателното поле, а Наско Куманов от няколко метра шутира, но право в стража на гостите. В 33-ата минута Емил Камберов бе намерен пред пенала и засече с глава, но неточно. В 37-ата минута усилията на "жълто-черните" бяха възнаградени и ботевистите получиха дузпа, която бе реализирана от Гери Димитров. В заключителните минути на първата част Борис Тютюков шутира от ъгъла на наказателното поле, а топката се отклони от страничната греда.

След почивката доминацият

© botevplovdiv.bg
а на Ботев продължи и "жълто-черните" реализираха три бързи гола. Силно включване през втората част направи Рангел Игнатов, който сериозно раздвижи играта на "канарчетата" по лявото крило. В 46-ата минута Виктор Пенчев получи топката на дъгата пред наказателното поле и абсолютно необезпокояван шутира, но право в ръцете на вратаря. В 48-ата минута Рангел Игнатов направи феноменален 30-метров пробив по лявото крило и след като преодоля няколко защитника на Апоел центрира към Виктор Пенчев, който от няколко метра с топовен шут вкара за 2:0. 2 минути по-късно Рангел Игнатов отново се включи отлично по левия фланг и след индивидуален рейд прати остро топката в наказателното поле, а там играч на Апоел я прати в собствената си врата.

В 55-ата минута Виктор Пенчев получи топката зад гърба на "зелената" отбрана и останал сам срещу вратаря на Апоел подаде към Рангел Игнатов, който увенча добрата си игра с гол - 4:0. В 63-ата минута Игнатов центрира от корнер и Наско Милев засече топката с глава, но тя се удари в напречната греда и излезе в аут. В 66-ата минута "жълто-черните" сбъркаха при изнасянето на топката и играч в "зелено" вкара останал сам срещу Мартин Димитров. В 70-ата минута гостите вкараха нов гол, след като играч в "зелено" получи извеждащ пас зад защитата на Ботев и отблизо вкара за 4:2. До края на двубоя на терена преобладаваха грубите влизания, като главният съдия показа една дузина жълти картони на играчите на гостуващия тим. На няколко пъти двата отбора влизаха в сериозен спор, заради брутални изпълнения от страна на "зелените" играчи. В заключителните секунди на срещата Георги Купенов също бе близо до това да се разпише, но шутира слабо от няколко метра.

Стартовият състав на Ботев: Мартин Димитров, Мартин Атанасов, Кристиан Димитров, Георги Купенов, Атанас Куманов, Йордан Атанасов, Радослав Апостолов, Гери Димитров, Виктор Пенчев, Борис Тютюков, Емил Камберов
Още по темата: общо новини по темата: 159
01.07.2015
01.07.2015
01.07.2015
30.06.2015
29.06.2015
28.06.2015
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Смяната отдолу е на добро ниво. И в дублиращия отбор, и до 19 години, и до 17 години, и при по-малките има добри футболисти. Да се надяваме да се ограничи връзкарството, и да се залага на най-заслужаващите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: