ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев U17 върти реми с израелци
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:29 / 20.08.2014Коментари (0)1627
© botevplovdiv.bg
Ботев U17 завърши 1:1 с връстниците си от израелския Макаби Нетаня в контролна среща. Двубоят се игра на ст. "Беркут" в намиращото се на 5 км. от Пловдив село Брестник. В състава на "жълто-черните" липсваха националите Исмет Рамадан и Атанас Ташолов.

Мачът бе изпълнен със здрави сблъсъци, а нито един от двата тима не отстъпи в единоборствата. В първите минути пловдивчани направиха два опасни пробива по лявото крило чрез Милко Георгиев, но защитата на израелците се справи. В 8-ата минута след изпълнение на ъглов удар играч в "бяло" засече топката с глава, но Димитър Стамболийски се намеси добре и спаси. В 14-ата минута футболист на Макаби стреля от 15 метра, а топката премина в опасна близост покрай левия страничен стълб. В 20-ата минута пловдивчани сътвориха изключително красива атака, при която Милко Георгиев и Мартин Анастасов направиха отлично двойно подаване и Георгиев остана сам срещу стража на Макаби, но прехвърлящият му удар прати топката над вратата.

5 минути по-късно гостите изпълниха заучено свободен удар, който защитата на "канарчетата" разгада, но избитата топка попадна в играч в "бяло" и той шутира от границата на наказателното поле, а топката мина на сантиметри от гредата. В заключителните минути на първата част футболист на Макаби стреля силно от 15 метра, но Стамболийски се намеси отлично и спаси.

През втората част ситуацията на терена не се промени и двата отбора продължиха да бъдат равно

© botevplovdiv.bg
стойни. "Жълто-черните" стартираха по-активно в първите минути след почивката и стигнаха до няколко добри ситуации. В 42-ата минута Йосиф Табаков изпълни добре свободен удар от 30 метра, но топката мина в непосредствена близост до страничната греда. 3 минути по-късно Иван Кирев шутира силно от границата на наказателното поле, но стражът на Макаби се бе позиционирал добре и спаси. В 48-ата минута момчетата на Иван Цветанов направиха добра комбинация и Йосиф Табаков се озова на стрелкова позиция, но шутира неточно.

В 62-ата минута ботевистите откриха резултата. "Канарчетата" направиха продължителна атака, при която защитата на Макаби не се намеси добре и топката попадна в Йосиф Табаков, който с хладнокръвен удар от близка дистанция вкара за 1:0. Преднината на "жълто-черните" обаче трая кратко и само 2 минути по-късно "белите" изравниха. Израелците изпълниха късо ъглов удар, последва центриране и от непосредствена близост играч на Макби с глава се разписа за 1:1. В 67-ата минута гостите можеха да стигнат до пълен обрат, но силен удар от границата на наказателното поле бе отразен от Димитър Стамболийски. До края на срещата играта се водеше предимно около централния кръг на терена, а головите положения липсваха.

Стартовият състав на Ботев: Димитър Стамболийски, Здравко Дерменов, Димитър Минчев, Петър Тодоров, Атанас Пашалиев, Иван Михайлов, Петър Чалъков, Милко Георгиев, Яшар Байрам, Мартин Анастасов, Йосиф Табаков
Още по темата: общо новини по темата: 159
01.07.2015
01.07.2015
01.07.2015
30.06.2015
29.06.2015
28.06.2015
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: