ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите честитиха рождения ден на Цветан Василев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:39 / 12.08.2014Коментари (44)4824
©
Привържениците на Ботев честитаха рождения ден на своя благодетел Цветан Василев

Ето какво му пожелаха те в своя сайт bultras:

Честит рожден ден, г-н Василев!

Пожелаваме Ви здраве и сила! Ние вярваме, че заедно ще продължим да се борим за каузата Ботев и да събаряме всяка стена и всеки предател, който се изправи пред нас!

САМО БОТЕВ!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Интересен коментар за размисъл: "Юристите веднага реагираха, че Василев не може да извърши приписваното му престъпление. По една много проста причина - председател е на Надзорния съвет на КТБ. Това означава, че в характеристиката на длъжността не фигурират функциите "управление" и "изпълнение". Те се упражняват от Изпълнителния съвет и Управителния съвет. Надзорният съвет проверява, извършва надзор, но не указва и не разпорежда. Това бъдещите юристи сигурно го научават още по време на първия купон по случай приема им в университета. Освен Пеевски да е отсъствал. Май и зам.-главният прокурор Борислав Сарафов е бил другаде. Въобще ако Цацаров е чел "Педагогическа поема" на Макаренко, подчинените му ги очакват голеееееми изненади. Освен ако те не командват парада обаче, защото се носят и такива слухове."
0
 
 
Според мен съвпадението на Рожденият ден на г-н Василев, и огласяването на "Европейската " Заповед, издадена през месец юли, не е случайно! Съвсем умишлено се цели да се вмени чувство на вина! И това ни показва стилът на ДС, на тоталитарната машина, тръгнала да смазва всеки свободен човек! Абе мутри на Пеевски, къде сте тръгнали вие, в световната столица на културата, да раздавате вашата си правда! Че чак Заповед издали, и даже чакат някой да им я изпълнява! Пеевски върви в Софето, и до Курило! В града на Моцарт и Бетовен, Пеевски, Боже мой!!!
+1
 
 
Чрд, много здраве и много сили в борбата за истината.
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 12.08.2014 г.
-1
 
 
Къде е невидимия , къде е крана, къде е купата ?
+1
 
 
Цяла страница с коментари от хора, които в тази тема претендидират да ни учат на морал, кой бил и кой не бил престъпник, раздават присъди и оценки. А същите тези хора поставиха на Лайнута паметна плоча на доказан и известен в цяла България мафиот, наркотрафикант, рекетьор и поръчител на убийства и му палят свещи. Ей жалкари, я се скрийте бе.
+2
 
 
А вие на кой лижехте задниците когато ви купиха шампионската титла ,а , но ще се въздържа от епитети защото за вас каквито и да се кажат все ще е недостатъчно.
-1
 
 
мазнооооо , ей тъпунгери само вие така може да лижете г**ове...не ви ли е срам бе ...??? гнусна жълта , к**венска паплач...
0
 
 
Гледай ,гледай само завистливи ГНИДИ са полазили в темите за Ботев. Брей ,брей толкова завист и простотия няма никъде освен при буферите .Не си гледате насраните задници ми сте седнали да коментирате Ботев...
+1
 
 
ЧРД, Г-н Василев!!! Пожелавам ви живот и здраве, а всичко останало го умеете, и то скоро ще е във ваши ръце! Банката и бизнесът Ви, които политико - икономико - престъпна групировка се опита да атакува, ще ги възстановите съвсем скоро! Но най-важно е да се изчисти името Ви! Мнозина са правили аналогии с Атанас Буров! И той е имал тежки дни, и неговият живот не е бил безметежен! Българинът не обича успялите хора. Така че негативизмът не е насочен лично към Вас, а към успелият българин по принцип! Впрочем, българинът не обича и успелия американец, французен, евреин , и т.н. Наблюдаваме последните гърчове на октопода! Кои пипала му останаха! 1. Медиите, продължаващи да припяват за източени кредити в размер на 3,5 млрд. лв. към свързани фирми, без обезпечение! Тази лъжа работеше, и трябва да признаем, че дори и интелигентни хора бяха се хванали на въдичката! Небивалиците, като присвоени суми, изнасяни в черни чували, не проработиха! Това пипало вече е компрометирано, и народът си изработи противоотрова! Пеевски има пълен контрол над две пипала 2. Следствие и 3. ДАНС! 4. Прокуратурата, 5. Съда, и 6. БНБ, са пробити от Пеевски /ДПС/! Но институциите от 2. До 6. загубиха своята политическа подкрепа. Гражданското общество е активизирано, и следи под лупа всяко движение на всяка една от тези пет интитуции! Служебният кабинет е от нашата страна на бариерата, от страната на гражданите, и засега няма каквито и да е поводи да си мислим, че някой от министрите е склонен да обслужва интересите на Пеевски и Мафията!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" не харесват това! Ивелин Попов под въпрос за финала
Ботев пусна билетите за следващото домакинство
Елитен пловдивски рефер свири на Ботев II, пратиха Карагарен на "Лаута"
БФС се разгърна - глоби Ботев с над 12 бона
Ботев показа пълния стадион от птичи поглед и отправи призив към феновете
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: