ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев и Берое с нулево равенство при U21
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:54 / 29.07.2014Коментари (0)3633
©
Ботев и Берое завършиха 0:0 в мач от втория кръг на първенството при U21. Двубоят се игра на централния терен на базата в "Коматево" и бе изгледан от около 200 зрители.

Срещата бе равностойна, като и двата отбора създадоха по няколко опасни голови ситуации. В 10-ата минута Християн Казаков се озова на добра позиция и шутира, но право във вратаря на гостите. В 28-ата минута Мартин Атанасов проби по десния фланг, навлезе в наказателното поле и стреля от малък ъгъл, но стражът на "заралии" се бе позиционирал добре и спаси.

В 38-ата минута Жуниор Мапуко пробва удар от 20 метра, но Росен Андонов внимаваше и боксира. 3 минути по-късно старозагорци изпуснаха най-чистото положение в срещата. Мапуко получи пас зад защитата на "жълто-черните", преодоля Андонов и шутира към опразнената врата, но топката мина над напречната греда. В 44-ата минута Лъчезар Ангелов отне топката в центъра на терена, напредна към наказателното поле и пробва удар, но той бе блокиран от защитник в "зелено".

След почивката ситуацията на терена не се промени, а головите положения бяха изключителна рядкост. Играта се водеше предимно около центъра на терена, като и двата отбора не предприемаха излишни рискове в атака. В 62-ата минута "канарчетата" организираха добра атака по левия фланг, която завърши с центриране към Наско Милев и той стреля от границата на наказателното поле, но по земя и право във вратаря на "заралии". 3 минути по-късно Никола Марин от състава на Ботев получи втори жълт и респективно червен картон за нарушение срещу Мапуко.

Въпреки численото си превъзходство гостите нямаха игрови превес на терена, а само контролираха топката в по-дълги периоди, но без голови опасности. В 85-ата минута Емил Камберов проби отляво и навлезе в наказателното поле, но в решаващия момент се засуети и подаде неточно. 2 минути по-късно, след центриране от ъглов удар, Даниел Стефанов засече топката, но покрай вратата на Росен Андонов. В заключителните секунди на срещата играч в "зелено" проби и шутира от 15 метра, но прати топката високо над вратата.

Това е второ поредно равенство за Ботев от началото на първенството. В миналия кръг "жълто-черните" завършиха 1:1 при визитата си на Локо София.

Съставът на Ботев: Росен Андонов, Мартин Атанасов, Георги Купенов, Радослав Терзиев, Никола Марин, Серкан Юсеин (60` Емил Камберов), Валентин Томов, Християн Казаков, Боримир Карамфилов, Лъчезар Ангелов (80` Борис Тютюков), Гери Димитров (60` Наско Милев)

Още по темата: общо новини по темата: 159
01.07.2015
01.07.2015
01.07.2015
30.06.2015
29.06.2015
28.06.2015
предишна страница [ 1/27 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: