ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев взе точка от Берое с късен гол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:57 / 27.07.2014Коментари (114)17046
© Plovdiv24.bg
Любимецът на бултрасите Иван Цветков вкара късен изравнителен гол за тима си при равенството 1:1 с Берое в мач от 2-рия кръг на "А" група". Елиаш да Силва преди това изведе заралии напред през първата част, когато след корнер се оказа най-съобразителен в пеналтерията и отблизо вкара.

Срещата започна с натиска на домакините. Още в 60 секунда Елиаш вкара коженото кълбо във вратата на Михаил Иванов, но попадението му бе отменено заради извършено нарушение. Минути по-късно удар на Елиаш бе бе избит малко преди голлинията от Филип Филипов.

В 20-ата заралии осъществиха добра атака. Атанас Зехиров подаде към Игор Джоман, той от своя страна подаде на Георги Костадинов, който стреля към долния десен ъгъл на вратата, но кълбото среща страничната греда и излезе в аут.

След половин час игра логичното се случи и Берое откри резултата в "Дербито на Тракия". При центрирана топка от ъглов удар Самир Аясс продължи с глава към малкия пеналт, където иззад всички изскочи Елиаш да Силва и бразилецът с коварен удар от непосредствена близост даде аванс на своя тим.

Ботев отговори с удар на Вандер Виейра, който след рикошет в крака на Елиаш за малко да изненада Иван Караджов, но кълбото излезе в корнер.

В продължението на първата част Берое бе на косъм от отбелязването на втори гол. Салим Керкар направи добър пробив, след което центрира остро по земя към Венцислав Христов, който стреля, но топката мина на сантиметри край целта.

Второто полувреме пловдивчани изравниха играта. В 49-ата минута опасен удар на Мариян Огнянов от пряк свободен профуча на сантиметри от левия стълб на вратата на Иван Караджов.

Владимир Айтов можеше да възстанови равенството в 66-ата минута, но ударът му с глава не намери очертанията на вратата.

Михаил Иванов бе на косъм да сбърка фатално в 78-ата минута, когато се опита да финтира Н'Диае и Христов. Последният обаче отне коженото кълбо и стреля, но Росен Колев се намеси решаващо и изби топката в корнер.

Минути по-късно Салим Керкар можеше да сложи точка на спора, но пропусна останал сам срещу Михаил Иванов.

Пропуските на Берое бяха наказани от Ботев в даденото от рефера продължение, когато Иван Цветков бе оставен непокрит в наказателното поле и отблизо донесе точката на "канарчетата".

Ботев игра в състав:

89. Михаил Иванов, 11. Йордан Христов (к), 4. Серджан Лукин, 37. Росен Колев, 24. Лазар Марин, 7. Мариян Огнянов, 2. Владимир Айтов (23. Цветелин Чунчуков), 28. Филип Филипов, 30. Божидар Васев, 10. Вандер Виейра (19. Иван Цветков), 9. Юнес Хамза

 

Още по темата: общо новини по темата: 13
30.07.2014
28.07.2014
28.07.2014
27.07.2014
27.07.2014
27.07.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Обаче ни вкарват много тъпи голове при корнери и в Австрия така испанеца надскочи пазача си, и в Стара Загора, от ниско центриране на близката греда - пак никой не пазеше както трябва марулата, която отклони топката. Явно тази година проблемите ни ще са в отбраната и малко повече точност при изнасяне на топката.
-5
 
 
Абе НЕградски, споко бе!? Нещо занижихте критериите. Вече на точка срещу марулите се радвате като за последно. Нали пак ще има пара - Бюрека и Свинята ще дотират бултра$$ите. Споко.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 28.07.2014 г.
+2
 
 
Трябва да играем, като през второто полувреме. През първото ни сгънаха, а можеше по-спокойно да се изнася топката! Личи си, че младите искат още индивидуална работа, а и обиграване по звена, но за това се иска време. Радвам се, че напълнихме сектора и подкрепихме отбора. За селтаците-марули - нямам думи - не само комплексирани селяни, но и диви първобитни същества. Сега не видях, но предния път - пред мен пукнаха с камък предното стъкло на колата на Дончо Бирата. Какво повече да говорим. Май трябва да ги изхвърлят поне година от А група, че да се сетят за какво става въпрос.
+5
 
 
БОТЕВ ВЗЕ ВСИЧКО. ТРАКИЯ Е НАША.Пловдив Е НАШ.А ЯСНО Е СЛЕД ТЕЗИ МОИ ДУМИ КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА.НО ТОВА Е ИСТИНАТА. ТЯ БОЛИ.
+2
 
 
След гола на Цветков, изпитахме радост като след победа! Не толкова за едната точка, колкото от метериализирането на добрата игра на отбора, особено през второто полувреме. Две години отивахме с голяма кошница в Зарата, и губихме. Сега отидохме без големи очаквания, и затова сме удовлетворени от равенството. Аз съм още по-доволен от играта. Иршак беше наказан. Сега разбираме за контузията на Гамаков, за раздялата ни с Куртеан. При такава къса скамейка, когато се налага Даната и Айтов да играят като дефанзивни халфове, Филипов, който на левия бек е още несигурен, му се налага да играе като десен, Лазар Марин като ляв, Росен Колев, Лукин и новият вратар още не са се стиковали, кошмарното начало за нашия отбор беше предопределено. Много несигурни действия на отбора, губихме борбата за първа топка, не се покриваха нападателите на противника, и Мишо Иванов стана мишена. Напред Огнянов и Васев се раздаваха, но въпреки това Вандер и Хамза останаха изолирани. Нямахме чиста голова атака за цяло полувреме. Все пак, след кошмарното начало, някъде около двайстата минута, поизравнихме играта. В единоборство бутнаха Лукин отзад, съдията подмина фаула, и след изпълнения корнер ни поведоха. През второто полувреме на терена гледахме различен отбор, със същите изпълнители. Как е успял Вили да окуражи момчетата, да ги вдъхнови!!! Овладяхме центъра, през цялото време се търсеше гола. Дефанзивните халфове, защитата ни се стабилизираха. Берое почти нямаха атака. Голът дойде справедливо. Не бяхме надиграни, още повече тотално, изравнянавето, макар и в последните секунди, не беше шанс, а възтържествуване на справедливостта!
+6
 
 
като цяло съм доволен от хикса с тези млади и неопитни момчета толкоз но пак ни вкарват от корнер за кой пореден път и не може всеки път цветков да ни спасява с късен гол
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+10
 
 
Тея селяци пийнаха водица.Искам да си представя мутрите им в 94 минута,когато Вуйчо ги заши.С тоя смешен отбор щяли да влизат в 3-ката,а не могат да бият 20 годишни момчета.Браво храбри канари ! Има господ,заради отмененият гол в 90 мин на Костов.Заради смешните им победи с педалска тактика !
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: