ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фамозен гол на Кики не стигна на Локо за победа над Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:54 / 26.07.2014Коментари (84)15219
Локомотив и Славия  завършиха наравно 1:1 на "Лаута" в мач от 2-ия кръг на "А" група. Равенството е второ за "черно-белите", след като в 1-ия кръг възпитаниците на Неделчо Матушев завършиха 1:1 като гост на Левски. 

Пловдивчани имаха териториално и игрово преимущество през първите минути, което им даде резултат след 30 минути игра. Благой Наков се освободи от играч на гостите и подаде към Дани Кики, който с красив удар от дъгата на наказателното поле не остави шанс за изява на ветерана Георги Петков.

След гола "черно-белите" свалиха оборотите и приеха играта в своята половина. Това им изигра лоша роля и минути след подновяването на игра през втората част столичани изравниха. Това се случи след пробив на на Фернандо дос Сантос отдясно, след което последва центриране от негова стра
на в наказателното поле, където Мишел Платини бе изпуснат от бранителите на "смърфовете" и с плонж бразилеца прати коженото кълбо неспасяемо във вратата на Йордан Господинов.

Локомотив можеше до измъкне и трите точки в мача, но Георги Петков показа класа в 60-ата минута и отрази хубав удар на Благой Наков.

В следващия кръг Локо госутва на новака Хасково, а Славия приема ЦСКА.

Локомотив - Славия 1:1
1:0 Дани Кики (30)
1:1 Платини (52)

Локомотив: Господинов, Ив. Димитров, Грънчов, Молдованов, Филипов (Стамов), Дяков (Вълчев), В. Траянов, Бл. Наков, Якимов, Кики (к), Маламов (Карагарен)

Славия: Г. Петков (к), Панов, Везалов, Пиргов, Ристевски, Генчев, Манзаро, Бургзорг (Бижев), Фонсека (Фонсека), Платини, Дос Сантос


Още по темата: общо новини по темата: 12
28.07.2014
28.07.2014
26.07.2014
26.07.2014
26.07.2014
26.07.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Простете ме за невежеството... но не знам как да отворя нова тема!!! След 2 дни се връщам в БГ и искам да се срещна с представителни лица от управлението на клуба. Живея в Канада и представям привържениците на любимият ни отбор в частност Торонто. Аз съм Боби- играл съм в деската школа с треньор Иван Лазаров 70-те години..., почетен член на нашият фен клуб е Христо Трифонов, тези които са истински локомотивци го знаят. Моля да ми помогнете да се свържа с хора от ръководният фактор на клуба. В Пловдив ще съм за 10 дни. Благодаря предварително.
+1
 
 
Това което правят тези момчета е добре.Звездата в отбора е Дани Кики.Няма чужденци няма и сила в тези момчета.Издъхнаха през второто полувреме.
0
 
 
Премия за хикса, ще има ли ? Или кинтите свършиха! Време е за тото ! Някои хора си мислят, че щом Коко може да вади пари от тото, значи и те могат ! Много внимавайте, защото сте пресни бушончета! Точно такива сладурчета като вас изгарят първи !
+4
 
 
Първото полувреме добре,второто рухнахме физически,нормално отбора няма подготовка.Хиксът беше закономерен.Със всяка тренировка и всеки мач отбора трябва да изглежда все по-добре.Само Локо.Вярваме във вас!
+2
 
 
Много ме е яд, че не можахме да победим, а една победа щеше напълно да ни приляга. Изиграхме мача супер-тактически правилно, и не дадохме почти никакви шансове на Славия освен 2-3 удара с глава на М.Платини, след единия от който падна и техния гол. Ние привидно играхме защитно, но използвахме всяка възможност за атака... при доста от случаите се получаваха много добри и скоростни атаки, които вдигаха публиката. Гола на Дани Кики беше уникален, а удара на Наков през второто полувреме, ако беше влезъл щеше да е гол на сезона до момента. Към края на мача отпаднахме физически, но като се има в предвид, че отбора в този си вид води подготовка 3-4 дни преди първия мач, това е нормално. Доволен съм много от момчетата - пълно себераздаване, доволен съм много от Неделчо Матушев - невероятно точно подрежда и води отбора по време на двата мача с Левски и Славия, благодарение на което стояхме отлично на терена срещу отбори с големи възможности и опит. Дано продължим в същия дух, и отбор и публика вървим напред.
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 27.07.2014 г.
-1
 
 
Добре ,че е ШВЕДА ....
+10
 
 
Трябва ни голаджия отпред и ляв бек, щото Филипов ми се вижда слабичък, както и още един централен опитен до Грънчов!Откъм посещаемост не може да се изисква повече, понеже е отпускарски сезон и хората са по почивки.Пловдив е черно-бял!
-4
 
 
Много се извинявам за първоначалната ми теория относно Банго и Сеговия. Явно не съм имал пълните данни на името. Всичко което казах е грешно, явно на човека името е напълно различно. Казва се Даниел Лукас Сеговия. И като разместиш буквите излиза нещо съвсем различно-Сек Анал У Дивия. Нищо общо няма с Банго явно. Простете ми.
+12
 
 
Личеше си, че отбора е събран наскоро и иска обиграване. Доста грешни пасове, отпаднаха физически през второто полувреме. Мисля, че след 2-3 кръга нещата ще се получат. Трябва ни най-вече добър нападател. Въпреки всичко, браво на момчетата, че се раздаваха до последно!
+6
 
 
Ще си позволя да цитирам приятел, който описва емоциите, които изживяхме днес: Днес се почуствах на стадиона като на мач през 80-те майна! Стадиона позапълнен... няма БРОНИРАНА охрана... Отново сме онези "аутсайдери", които могат да загубят от всеки и да поднесат изненада срещу всеки.... Навсякъде цари онова усещане за липсата на всякаква представа как ще свърши мача.... Абе с две думи - ЛОКОМОТИВ Пловдив!!! Айде някой да ми каже дали е предполагал, че след двата първи кръга, в които срещнахме Левски на Герена и Славия, която спокойно можем да кажем, че след Лудогорец в момента разполагат с най-добре комплектувания състав ние ще сме с повече точки от настоящия шампион!!!! Т'ВА Е ЛОКО Пловдив!!! Няма какво да се добави...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: