ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Берое планират хореография в "Битката за Тракия"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:36 / 23.07.2014Коментари (13)3971
© beroe.eu
Национален фенклуб "Берое" призовава всички присъстващи на неделния двубой от II кръг на "А" професионална футболна група между "Берое" и "Ботев" (Пловдив) за съдействие при изпълняването на хореография по време на срещата. 

Публикуваме целия текст от НФК "Берое" без редакторска намеса:

За предстоящия мач с Ботев Пд в неделя, се предвижда изпълнението на хореография. Призоваваме всички присъстващи на футболната среща, като застанат на местата от където ще наблюдават мача да не разместват сложените неща по седалките. Ще се каже кога точно ще бъде изпълнението на хореографията и каква ще е организацията. Слушайте инструкциите на стюардите и хората с мегафоните, както и уредбата за задаване към публиката. Надяваме се за вашето съдействие и разбиране. Нека атмосферата на стадиона бъде на очакваното високо ниво, подходяща за такъв дерби мач, а именно БИТКАТА ЗА ТРАКИЯ. Всички когато сме заедно можем и ще вдъхнем допълнителни сили на нашите любимци, а те ще ни се отблагодарят и зарадват с победа. Вие сте наш'та гордост, вие сте наш'та любов...

Още по темата: общо новини по темата: 13
30.07.2014
28.07.2014
28.07.2014
27.07.2014
27.07.2014
27.07.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
КТБ, КТБ - Вие сте ЦАРЕ.....КТБ, КТБ...Санкт Пьолтен - вие сте лайнари от ВТОРА дивизия....!!!!
+2
 
 
Хореографията ще е от марули и брикети от ТЕЦ-овете и карикатури нарисувани на голям чаршаф като миналия път, умрях от смях, а димките ще са от сушени конски фъшкии от съборената циганска махала, смешници!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
И те като локото нямат една тяхна песен,половината са крадени от Ботев а другата половина са срещу Ботев.Селяни тъпи.
+12
 
 
Съгрaждaните дa си проверят зaстрaховките нa колите,дa си вземaт кaски и уреди зa нощно виждaне,зa дa рaзличaвaт мижитурките с кaмъни в ръкa,скрити по бaирите и ъглите.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 23.07.2014 г.
+8
 
 
Да бехте били Черно море, пък тогава да говорите за дерби, бахти и марулите увехнали.
на 23.07.2014 г.
+6
 
 
Сигурно ще изписват "смърт за жълтите" или нещо такова. Незнам покрай тая хореография обаче дали ще им останат пари за да платят на циганите да хвърлят камъни когато колите минават през циганската им махала напът за циганския им стадион.
+13
 
 
Зелените цигани пак се взеха насериозно!Никой не ги брои за живи а щяли да играят за ДЕРБИТО НА ТРАКИЯ!Хореографията им се състои от засади по ъглите на блоковете,хвърляне на камъни по колите и панически бяг!Долна измет!По-добре е да отидат в махалата си и да се молят да не им бутат къщите че идва зимата!В противен случай ще трябва да идват да живеят на аванта в Столипиново при техните братя-черно-белите цигани!
+13
 
 
Тези пък, с техните комплекси за малоценност! Няма лошо, хореографии, съперничество, но чак пък битката за Тракия, ако не бяхте толкова на близко и удобно за пътуване място, този мач за нас, с нищо нямаше да се различава от да кажем мач срещу Любимец. В неделя идваме, изпиваме ви бирата, Чука и Цветков ви вкарват по един шиш, и си заминаваме по живо и по здраво!
+13
 
 
Ваййййй,ша напишим с зилену-бюроя..И после ша крищим-няма мое,няма твое-сичко е бюрое..Аз викам-феновете преди мача и след мача да идат да помогнат на кмета на Ст.Загора,който засега се оказва най -големия мъжкар...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: