ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Звездата на Ботев държи на 25 000 евро заплата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 23.07.2014Коментари (3)5178
© Plovdiv24.bg
Тунизийският напада­тел на Ботев Юнес Хамза държи да получава месечна запла­та от 25 000 евро и още 150 000 евро на ръка при под­писване на дого­вор с нов клуб. Из­искванията обяви мениджърът му Михай Жойца пред румънския в. "Газета де Суд". Импресариото пък настоява за 100 000 евро комисиона.

Ботев трябва да прода­де Хамза до края на след­ващата седмица. Треньо­рът Велислав Вуцов няма шанс да го задържи. "Много малко са отборите, които могат да си позволят финансовите ни условия - рече Жойца. -Това са много пари. Сума­та е непосилна за всички румънски клубове. Затова Хамза няма дори да се връ­ща в страната. Все пак трансфер ще направим. Имаме сериозен контакт с четири клуба от Русия и Китай."

Мениджърът не уточни какви пари иска Ботев за Хамза. Пловдивският клуб плати 700 000 евро за пра­вата на тунизиеца през зи­мата. Сега в Ботев се над­яват да възстановят поне част от сумата. Другият ви­соко котиран футболист на "канарчетата" е Феребори Доре, от когото се очакват също сериозни постъпле­ния. Той не е играл за отбо­ра през този сезон заради ангажимент към нацио­налния тим на своята стра­на. Доре асистира за двата гола на Конго при успеха с 2:0 над Руанда.

Източник: в. "Труд"

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
проклятието Стоилов още тегне над клуба ни! Да си го взима в Астана какво се ослушва? Нали е голям голмайстор!! Чунчуков е с 2 класи над него ... какво да говорим повече?!
+6
 
 
Фен съм на Локото,но специално този ,не можах да разбера с какво е по-добър от Иван Цветков например или някое младо момче от школата дето за 100 пъти по-малко заплата ще изоре терена от любов към отбора.Говоря не само за Ботев,но и за Локомотив,а и за всички Бг отбори.Докато се взимат такива футболисти,футбола ни ще е съизмерим с този в Сан Марино и Малта,вижте сърбите например,гърците или румънците ... имат стратегия и европейските отбори са пълни с такива футболисти,но това е защото развиват юноши и не взимат такива като този с 25те хи.лв,жалко е,че вече не играеш за емблемата и за Пловдив,а за пари,да живеем в материален свят,но едва ли това е най-важното в живота !!!
+6
 
 
По-добре без измислени чужденци в българския футбол,при това - с огромни заплати за нашите условия - 50 хил.лева на месец! Нашите момчета взимат 2-3 хил.лева(някои - малко повече), жалко обаче,че детско-юношеските школи не се поддържат както трябва,както повечето неща в държавата и те са запуснати.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: