ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Чужденците в Ботев искат да останат
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:28 / 19.07.2014Коментари (49)13639
©
Чуждестранните футболисти в "Ботев" са обърнали плочата и вече се молят да останат в клуба, твърди "Меридиан Мач". Един от хората, които най-много държат да продължат кариерата си при "жълто-черните", е Вандер Виейра. 3000 евро е таванът на заплатите и бразилецът е склонен да приеме условията на ръководството. В групата на хората, които искат да изкарат сезона, са Адам Стаховяк, Томаш Иршак и Алесандру Куртян.

Вече са 50 на 50 дали да останат или напуснат Сърджан Лукин и Алесандру Бенга. Въпросът е, че към двамата няма особен интерес нито от чужди, нито от български клубове и вероятно това е в основата на промяната на настроението.

Лично старши треньорът на пловдивчани Велислав Вуцов проведе разговори с чужденците и те приеха да останат засега.

Източник: в. "Меридиан мач"

Още по темата: общо новини по темата: 436
17.10.2014
17.10.2014
17.10.2014
16.10.2014
14.10.2014
14.10.2014
предишна страница [ 1/73 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 20.07.2014 г.
-4
 
 
Александру Бенга изненада старши треньора на Ботев Велислав Вуцов на рожденния му ден. Румънският бранител си тръгна от клуба непосредствено преди неделния домакински мач с Локомотив (Сф). Той се е разбрал с шефовете на клуба да му бъде прекратен договора.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+12
 
 
"Не искам да чувам за Левски, сърцето ми е жълто-черно. Наясно съм, че в момента клуба има финансови проблеми, но за сега съм тук. Искам да натъртя, че нямам проблеми със сърцето и съм здрав", заяви Адам Стаховяк. Преди няколко дни медии в Полша написаха, че стражът има здравословен проблем със сърцето. Припомняме ви, че Стаховяк пропусна 2 тренировки на тима и замина по-късно за Бургас именно заради прегледи. На тях обаче се оказа, че всичко със стража на Ботев е наред и той дори взе участие във срещата със Санкт Пьолтен.
+6
 
 
Аз пък, като видя източника на такава новина, въобще не ми се вярва да е истина. Справка - сърдечния проблем на Адам... Дано да е вярно, но нещо ми подсказва, че са измишльотини.
+7
 
 
Тайно се надявах, да дойде този момент. Имах очаквания към Вандер, Иршак и Стаховяк. Румънците не са във форма, не са тренирали пълноценно. Сега им се откри нов шанс, да се докажат срещу ПСВ. Имат време да се вземат в ръце. Вандер не е ясно, в какво състояние се намира. Педро щеше да ни е полезен, нямаме крила. Има ли някой инфо, Венци Гюзелев къде е, в какво състояние се намира. Беше перспективен футболист, сега е на 20-21 години, нямаме крила. Ако не сега, кога ще му се даде шанс!
+22
 
 
Спокойно,парите пак ще текнат.Има една стара Българска поговорка:Където е текло пак ще тече.Горе главите канари и утре всички пред стадиона в Коматево.И да извикаме всички с пълна сила:КАНАРИ-ЮНАЦИ.
+20
 
 
Траябва от Ръководаството да картотекират Вандер и Хамза за реванша с Австрииците и така със сигурност ще ги бием пак даже по лесно от 1 път.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: