ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (24) | Вчера (21)
Пиронкова отпадна на старта в Истанбул
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:56 / 15.07.2014Коментари (1)1034
©
Цветана Пиронкова отпадна в първия кръг на турнира в Истанбул, след като загуби от швейцарката Стефани Фьогеле с 2:0 (4:6, 5:7) сета.

Мачът започна по перфектен начин за най-добрата ни тенисистка, която поведе с пробив 1:0. Той обаче веднага й бе върнат. Пиронкова отново се възползва от грешки на опонентката си при 2:2 и направи втори пробив, който този път затвърди на нула. Пловдивчанката обаче загуби подаването си за 5:3, след което при 5:4 за швейцарката, допусна нов пробив, с което загуби първата част.

Фьогеле получи медицинска помощ между двата сета, но продължи мача. Цвети дръпна с 4:3 още в началото на втората част, тя обаче отново изпита сериозни трудности при подаването си и разултатът беше изравнен - 4:4. При 6:5 Пиронкова поведе с 40:15, но загуби три поредни точки и се изправи срещу мачбол, когато направи двойна грешка и срещата приключи след 1 час и 39 минути.

Важно е да се отбележи, че срещата в Истанбул се игра при изключително силен вятър, който на няколко пъти обръщаше чадъра на стола на съдията.

Още по темата: общо новини по темата: 2
14.07.2014
13.07.2014






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Много харесвах това момиче, но за съжаление тя показа как голям талант може да бъде пратен по дяволите. От дете тя тренира с баща си, може и да е много добър човекът, но когато нещата не се получават, трябва промяна. Ето примерът с Григор Димитров - един треньор, втори треньор и Роджър Рашийд. Сега Гришо побеждава и се катери нагоре. И докато той обикаля най-престижните турнири и тренира с Анди Мъри и Роджър Федерер, Цветана Пиронкова тренира с децата на гребната база в Пловдив. Освен това тя е вегетарианка, не спазва хранителен режим, подходящ за спортисти и просто е физически много слабичка. Жалко, но сама се провали и вече не е нищо повече от посредствен състезател.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Отборът на Пловдивската пожарна стана републикански шампион по футзал
Съдия от Хасково свири мача на сезона за Спартак
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: