ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иван Джиджев: Не виждам причина Станимир Стоилов да напуска
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:04 / 24.04.2014Коментари (15)3549
© Bulphoto
Президентът на Ботев (Пловдив) Иван Джиджев бе доволен от достигането до финала за Купата на България след днешната победа с 1:0 над Локомотив (София) и обяви, че не вижда защо Станимир Стоилов трябва да напуска треньорския пост.

"Трудно беше от "В" група, до финал за Купата. Още преди началото на сезона целта ни беше Лига Европа. Надявам се да я изпълним. Не виждам причина Станимир Стоилов да напуска", каза Джиджев.

"Добре е за самочувствието на играчите, че победиха. По вътрешния правилник имаме премии за всякакви резултати и за всеки турнир. Приносът на играчите няма да остане ненаграден. Засега Купата ни дава по-голям шанс за Европа, така че при едно достойно представяне във финала, можем да успеем", коментира новият шеф на канарчетата.

"Дано се изкоренят тези неща, защото това опорочава всичко. Ние пуснахме декларация, в която ясно си личи каква е нашата позиция. Не мисля, че това е нормално да се случва", коментира Джиджев по повод ексцесиите на пловдивското дерби.

Още по темата: общо новини по темата: 13
07.05.2014
06.05.2014
03.05.2014
15.04.2014
15.04.2014
09.04.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 24.04.2014 г.
-2
 
 
А така, може да си ги клатиш както си искаш наведени и смирени.Ако трябва не мърльо , а мърльовица ще води отбора и те пак ще си мишкуват. Нали и ти си говедо като него.
+1
 
 
И това го разбрахте само след мач срещу Локо София? До края на сезона ще разберете,тогава да ви питаме!
+2
 
 
Г-н Джиджев, ти не виждаш ама ние виждаме. Ако обичаш отвори си по-скоро очите за да потръгне работата. Ще е жалко на новия стадион трибуните да пустеят ! Помисли, има време до Юни !!!!!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
След тази статия публиката ни да се раздели на защитници и противница на Джиджев, ще бъде мъдро!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 24.04.2014 г.
+9
 
 
Не мога да си представя след година - на тоя нов стадион да ми се влачат като мърди Огнянов, Сърмов, както и мърлявия треньор СС, които за нищо не става. Това ще е кощунство! Да си заминават тия левскари-говеда и да забравят за Ботев! Петев, Херо или най-добре някой от чужбина, отколкото такива смотльовци като Кокала, Овчата глава, наш Мърльо, Станковци и други знайни некадърници.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 24.04.2014 г.
+13
 
 
Не виждаш, ама ние виждаме! Г-н Джиджев, вчерашния мач хареса ли ви? Тоя Мариян и в Лом няма да го пуснат да играе, но тук цял мач играе. Защото е любимец на Мърльо, както и другия нескопосаник Сърмата. Ей това ни дразни, г-н Президенте, че с ваши и наши до никъде няма да стигнем. Да не казвам за останалите отвратителни неща на Мърльо като треньор - заболя ме устата вече.. Ако ще я карате по левскарски - от сега ти казвам, че много зор ще видите с нас, г-н Джиджев! Това е БОТЕВ, ама вий май още не сте разбрали? Дано го разберете!
-1
 
 
До приключването на сезона е безсмислено да се коментира по-нататъшната съдба на Мъри, и на треньорския щаб на Ботев. Даже ми се струва, че е вредно! Остават шест мача. Възможно е, те да изяснят всичко! Не изключвам какъвто и да е вариант, намиращ се в диапазона от Осанна, до разпни го!
+10
 
 
Причините са много ама виж да вземеш да ги видиш по скоро.
+15
 
 
Ужас! Ако не виждаш причина, поради която Стоилов трябва да напусне, то означава, че не разбираш от футбол.Още година мъки...Дано поне стадиона стане в срок.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: