ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Динев: Узунов се чуди по какъв начин мен да ме няма в Локо, за да е той тук
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:06 / 23.04.2014Коментари (40)5492
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Константин Динев хвърли нова порция обвинения срещу бившия директор на тима Атанас Узунов.

"Атанас Узунов се чуди по какъв начин мен да ме няма, за да е той тук. Не съм казал, че си тръгвам. Локомотив е на половин Пловдив и се надявам истинските фенове да се върнат на стадиона. Нека Атанас Узунов ме съди. Аз мога да го съдя също за хиляди злоупотреби. Атанас Узунов като се върна след отпуска ще бъде санкциониран за кражбите, които е извършил. Едно от нещата е, че след първия мач с Ботев Пловдив на техния стадион нашите фенове бяха счупили оградата и от Ботев искаха 2400 лева. Атанас Узунов от своя страна настояваше да платим 5400 лева. Това са шокиращи разкрития", каза Константин Динев.
Още по темата: общо новини по темата: 35
26.04.2014
25.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
22.04.2014
21.04.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Jako, колко пари е налял свинята за няма и 3 години на лаута. 15 милиона ли ... йхаххахаха. може да е спечелил 15 милиона. пари за осветлението ли даде, купил е футболисти ли , терен ли е изградил, инвестира в школата. може да е спечелил 15 милиона, а да е инвестирал 2-3... за справка за бесика трябват около 2 милиона, и ако тоя шопар е дал 15 милиона , що не дигне една трибунка... тъп си , не си за локомотивец ... и да добавя, хората за които говориш ако са спечелили дори и един милион, не мислиш ли че ще водят доста по охолен живот от сегашния ? тъп си като папагал на село
+1
 
 
на Лаута проблемът не им е Коко Динев. Можеше да е, ако имаше някой по-добър, ако някой е готов да извади повече пари, за да стане Локомотив като Ботев. Такъв обаче няма да дойде, защото не иска проблем с платените фенове. Те изкарват по 35 000 лева на месец от търговия с това, че са от... Локомотив. И ще бъдат срещу всеки като Динев, който им потърси сметка. Не за друго, а защото ТОВА СА ПАРИТЕ НА ЛОКОМОТИВ! Те трябва да влизат в клубната каса. Защото всичко друго е аномалия. При това отблъскваща. Утре ще тегли Динев калема и какво излиза? Добър-лош, той е налял 15 милиона лева на Лаута. За същите години тези, които днес му искат оставката, са спечелили на гърба на Локомотив милион-два!
+4
 
 
Никога не съм бил фен на Коко, но пред алтернативата потниците да диктуват събитията в Локомотив ясно и категорично избирам страна-Коко
-2
 
 
тото динев завинаги един от вас 4ерно-бял мангал
-5
 
 
То бива наглост , бива , ама такова нещо няма ! СВИНЯТА ОТ САНДАНСКИ намеси узуна в батака който сам създава . Това изказване на дебелото лицемерче ми прилича на декларацията на официалния сайт за "прекрасния живот в България" . На СВИНЯТА е поставен ултиматум : или ще плюеш по политическото отроче Узунов или ти натягаме прангите ! МАЗНАТА СВИНЯ не иска да се маха от Локомотив !!! Не иска защото няма да си намери друг отбор , които да оглави и да го вкара в цирк - балкански . Това е бизнеса на тоя мизерник : ТОТО , ТОТО и пак ТОТО !!! Чадъра които го пази , му дава нареждания какво да говори , защото ако не го направи - всички факти за "бизнеса" му ще влязат в прокуратурата и оттам пътя до зандана е съвсем близко . Няма да се отървеш коко . Няма ! И твоята коледа ще дойде ! Колкото до узуна , сега е подходящия момент да изнесеш факти за тоя МИЗЕРНИК !!! Жал ми е че чак на края трябва да напиша нещо за мача срещу Лудогорец : Неадекватните отсъждания на главния съдия и липсата на късмет ни лишиха от продължения в този мач . Въпреки пропуска на Камбуров , той доказа че е МНОГО ГОЛЯМ !!! Жалко че ще ни напусне заради това гнусно човече от сандански !!!!!
-2
 
 
Прав си че в момента имаме отбор, който може да бие всеки в групата. Проблема е, че не винаги иска. Понякога дори иска да падне с разлика. Поне Коко да обявява предварително ще се играе ли или не. Ако няма да се играе - вие ще ходите на стадиона. Ако ще се играе ние ще ходим. Така всичко ще е мирно и тихо.
+7
 
 
отборът играе добре,когато всичко е спокойно,време е да се организираме и да изгоним лумпените,а не коко.с него сме постигнали най добрите резултати,без значение по какъв начин,важното е истинските фенове на трибуните да сме радостни.и не коко изгони феновете,а тези откачалки.затова дайте да се организираме тук и да го оставим в нашия любим отбор,защото в момента имаме страхотен отбор,който може да бие всеки в групата стига да има спокойствие и сплотеност.аз започвам да се боря.
+3
 
 
Браво на Динев за "Локомотив е на половината Пловдив". Е малко по-малко е, защото от тяхната и другата половина(на "Ботев") трябва да се отпусне някой и друг процент на "Спартак" и "Марица", нищо, че за съжаление, те са на доизживяване. Стига с това "Ние сме Пловдив"(бяло-черен или жълто-черен вариант)
-1
 
 
Мдааааа Коко добре е усвоил турско-комунистическите методи за манипулация на необразованата част от обществото. Разделяй и набеждавай и ще постигнеш успех. Хващаш си двама трима платени чатъри (наркомана, локомотив пд, Emil Xashumov)да оформят мнение на невежите и си готов. В нашата хейтърска държава е много лесно да оплюеш някой и да отклониш вниманието от собствените ти далавери. Сега ще си покаже що за умствен капацитет има нашата фенска маса. Като гледам от коментарите до тук не съм много обнадежден. Всичките ни проблеми, като нация идват от факта, че лесно ни манипулират, принизяваме всичко до лапане и е..не, лесно се палим и бързо горим. Това е хаеактерно за ориенталските народи на изток от нас. Не случайно турските сериали бележат такъв огромен успех в България. Деградацията продължава с пълна сила и не е спирала от 44-а година. Бог да пази България и Локомотив Пловдив.
+10
 
 
Проблемът на Локомотив е че всички искат да живеят на гърба на отбора - и Коко, и Узунов, и Бонев, и част от феновете.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: