ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Малко не достигна на Локо да сътвори чудото срещу Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:55 / 23.04.2014Коментари (152)16494
Локомотив накара Лудогорец да потрепери, но не успя да сътвори подвиг. Пловдивският тим спечели реванша с 1:0, но това не се оказа достатъчно да заличи загубата му с 0:2 в първия мач и така отпадна на полуфиналите за Купата на България. Двубоят изгледа благодетеля на "черно-белите" Константин Динев, за който това бе първи мач на "Лаута" за 2014 година. За последно той бе идвал на стадион "Локомотив" в края на миналата календарна година, когато за последно гледа мача на Локо срещу Литекс

"Смърфовете" се нанесоха в половината на шампиона още след първия съдийски сигнал на Калин Людмилов и в 6-ата минута дадоха своя отговор чрез Ндайе. Футболистът отправи опасен изстрел от границата на наказателното поле, но кълбото профуча на сантиметри от левия стълб. 

Минути по-късно Мартин Камбуров поиска дузпа за игра с ръка на футболист на "орлите", но Людмилов не отсъди такава. Това вбеси целия треньорски щаб на "черно-белите", а Камбуров дори прикани Александър Станков, че няма смисъл да се играе при това ръководене на съдията и прикани треньора на извади отбора.

В 15-ата минута Спас Делев изпусна чисто голово положения. Нисичкият нападател излезе сам срещу вратаря, но стреля в аут. В следващите минути "смърфовете" създадоха още две опасни ситуации, но попадение така и не падна.

В края на първата част шампиона отговори с красиво изпълнение на Александров, но Кирил Акалски показа класа и изби в корнер. 

Натиска на Локо през втората част възстаржествува и в 59-ата минута, не желаелия да излезе след почивката на терена Камбуров заради изцепките на съдията наказа Лудогорец. Голмаъсторът на "черно-белите"препарира Чворович след изпълнение от пряк свободен удар.

Четвърт час преди края наглия рефер Калин Людмилов подмина нова дузпа в полза на Локомотив за нарушение на Моци срещу Ндайе. 

В края на мача обаче Людмилов нямаше как да си затвори очите вече за игра с ръка на Минев в наказателното поле и посочи бялата точка. Зад топката застана Мартин Камбуров, който стреля слабо и Чворович улови кълбото.

Локо - Лудогорец 1:0
1:0 Камбуров 53

Локо: Акалски, Тодоров, Грънчов (84-Белаид), Тунчев, Йошев, Ндайе, Диего, Гади, Делев, Камбуров, Мендес

Лудогорец: Чворович, Минев, Витиня (68-Кайсара), Мантула, Моци, Александров, Ешпиньо, Ернандес (74-Мисиджан), Златински, Кишада (64-Кишада), Абало

 

Още по темата: общо новини по темата: 298
30.05.2014
28.05.2014
21.05.2014
20.05.2014
19.05.2014
19.05.2014
предишна страница [ 1/50 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Днес слушам и чета поредните малоумни коментари,че Мартин не искал да вкара дузпата.На такива ограничени анализатори мога да задам два въпроса. 1.Защо Мартин не искаше да играе като не му дадоха първата дузпа? 2.Защо вкара поредният си гол шедьовър от фаул,за да се стигне до дузпата,която да пропусне ли? Много тъп народ има,много. Ако Мартин си отиде ще липсва много на Локомотив,той е легенда и лицето на клуба.Той е истински лидер,какъвто Ботев никога няма да имат колкото и пари да извадят. Но той е поредният недооценен и оплют от шайката боклуци,наричащи се локомотивци,редом с Христо Бонев и когото друг се сетите.
+4
 
 
Не съм спал цяла нощ от яд мамка му!!!Такъв мечтан финал сигурно в близките 15г.няма да се случи и точно тогава външни фактори,нямащи нищо общо с футбола попречиха за така бледувания от цял град мач!!! Снощи гледах един руски филм за ултраси и хулигани-общо взето-ултраса носи артикули на отбора и няма значение срещу кой и защо играе-той подкрепя отбора,а хулигана го интересува само това-да се сбие провокира и все такива глупости и забележете-не носи артикули на любимия си отбор.Приликата с действителни лица е случайна?!
+5
 
 
Язък, щеше ми се да играем финал с вас, но не било писано.
+1
 
 
Император ли е султан ли е,не знам.Но след като едвам са го съгласили да излезе завторото полувреме и беше изнервен през цялото време,да оставиш един невротик да бие дуспа е нецелесъобразно.И ако нарушението срещу него е съмнително ,то срещу бананаджията си беше опит за убийство с крак в наказателното поле.Каламбуров има претенция за дуспа,но според мен не успя да уцели топката след единоборство.Потници финалиста за купата можеше да е друг,но заради вас истинските локомотивци няма да му се наслаждават.При този хъс на футболистите една неистова подкрепа можеше да има огромно влеяние.Но вие си останете с приходите от феншопа и кебапчийницата на Нежия.Парите за протестите отдавна са похарчени ,а черното бъдеще на отбора ви, е във ваши ръце.Развалихте ни празника на Великден,но развалихте и всичко хубаво сътворено до сега.Гледайте по тв. домакинските срещи и пийте евтина шльокица от съмнителна ракиджийница.
-3
 
 
А, аз си мислех, че селската пръчка, неградския Kindzadza, ще се въздържи от коментар и няма да ака в темата на Пловдивския любимец. Като заклет мизантроп и завършен социопат, той не може да се въздържи от кензане в общественото пространство. Лошото е, че заради такива неградски екземпляри си съставяме лошо мнение за феновете на Ботев. Ние живеем в един град и сме двете страни на едно и също нещо, а псевдофенове като неградския Kindzadza ни разделят.
0
 
 
Много шум се вдигна напоследък и Коко вече втори мач не може да уреди. Започна да се изнервя и бълва глупости наляво и надясно днес. Коко стягай се, че твоите шефове няма да ти търпят своеволията дълго време. Много проблеми с тоя Локомотив Пловдив бееее. пфууууу. Взимай си Нафтата от лятото идеални са за тото ама пусто пък в Б група не става. И на Кокича не му е лесно ейй.
-1
 
 
ама коко как се прекръсти като Марто изпусна дузпата-какво значи това.....
+9
 
 
Предварително искам да обясня,че не заемам страна,защото всичко написано за Динев е вярно и невярно!За ситуацията в Локо също,искам само да напиша за някои факти-Няма такъв парадокс-1000 полицая са там за да осигурят мира на стадиона,а се получи бойно поле.Аз сега,в този час дори и на най-затънтената улица ако хвърля 20 малки пиратки-ще ме видят съседите-полиция и мърдане няма!Банана няма да го коментирам,защото не ми е на нивото да разсъждавам за такава простотия-което си е чист расизъм!Чета изказванията на Динев и Узунов,ами ако наистина има такива истории-къде е прокуратурата тогава?!Да се самосезира и да ги хване и двамата,пък каквато и да е истината поне ще разберем за какво става въпрос.Станков не трябваше да дава на Камбуров дузпата,защото той цял мач беше разочарован от съдийските отсъждания и не беше изобщо спокоен.Всички знаем,че е темпераментен и не напразно в шампионския мач срещу Славия го извадиха от игра в края на мача.Иначе само който не е бил дузпа-той не е пропускал,но в момента Мартин не беше правилния човек.Станков-къде го крихте Мендес досега бе майна?!Той ги развинти!Последно-ако Динев или новия иска да си няма проблеми с фенове и т.н.-да назначи мениджър както е в Англия-за всичко той се грижи и собственика дава само пари-толкова е лесно!Тогава вече ще е виновен само един човек и няма да се трупа напрежение в цялото ръководство и върху всички футболисти!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: