ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко Динев: Малка част от феновете постигнаха своята цел
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:10 / 19.04.2014Коментари (91)16040
© Plovdiv24.bg
Благодетелят на Локо Пд Константин Динев бе видимо ядосан от прекратяването на пловдивското дерби с Ботев при резултат 0:0. Босът на "смърфовете" заяви, че малка част от феновете на "смърфовете" са постигнали целта си.

"Малка част от феновете постигнаха своята цел. Тя полицията не може да се справи с тази група, та аз ли да се справям с тях", каза Динев.

Източник: Gong.bg

Още по темата: общо новини по темата: 35
26.04.2014
25.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
22.04.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
Искам да питам 'големите фенове' с димките, бомбичките и камъните - ще извадите ли пари от джобовете си, за да платите глобата на отбора. Защото ще я има, и ще бъде много солена! Да не говорим, че ще ни лишат от домакинство или стадион без публика, а отбора губи и точки! Сега, шибаняците доволни ли са? И Коко ще се махне, бъдете спокойни, но вие, жалки, шибани нещастници няма да извадите пари от джобовете си, за да издържате отбора! Ще се скатаете и ще викате 'Оле', само, когато някой ви плаща за това! Наистина не разбирам и полицията - всичко се случваше пред очите им, както отцепиха половината булеварди преди мача, можеха да влязат в агитката и да опердашат и изведат от стадиона лумпените! Защото в агитката има и свестни хора, които подкрепят отбора, ходейки на почти всички мачове, без значение домакин или гост са. И друго ми е чудно - защо не роптахте срещу Жоро Илиев (лека му пръст), който купи титлата тогава?!
-4
 
 
Не още дебелак. Не още. Но съвсем скоро ще си постигнат целта и ще те изритат от Лаута веднъж-завинаги и повече никога няма да стъдиш на нашият стадион. Това да спасиш отбора от изпадане, но след това да го превърнеш в машина за печелене на пари и в боксов чувал на половината "А" група не би трябвало да задоволява нито един истински фен на Локомотив. И на всички ви трябва да е ясно едно. Нито един бизнесмен няма да поеме отбора ни с тези над 10 милиона лева дългове. Ние трябва да махнем дебелака и да започнем на чисто от "В" групите, така както направиха нашите колеги от колежа. Сега им завиждаме,нали? Но даваме ли си сметка през какво минаха за да стигнат до тук? Като истински пловдивчанин и локомотивец, аз се радвам за тях. Те минаха през Ада за да оцелеят и сега заслужено се радват на добър отбор, най-добрата база в Б-я и ще имат най-модерният стадион. Нека вземем пример от тях и да си свършим работата сами, защото никой няма да ни помогне. Коко трябва да се махне от Локомотив, това е първата и най-важната стъпка. И за тези, които ще ме обвинят, искам да кажа, че аз не членувам в нито една фракция, но напълно подкрепям техните действия.
+5
 
 
подкрепям напълно Коко Динев и заставам твърдо зад него заради това, че в тези трудни времена направи Локомотив ФАКТОР в БГ футбола! Всички, които обичат Локомотив трябва да направят същото
+5
 
 
искаме от полицията арести по закона за футболното хулиганство. Искаме заповед за забрана на тези потници да посещават мачовете на Локомотив както е в Англия. Озни с педалското име дето има кафене наЛаута да се изнася. ВЪН ПОТНИЦИТЕ ОТ ЛАУТА! Затвор за хулиганите!!
+2
 
 
Коко Динев ли стои на входовете да проверява какво внасят феновете? Коко плаща на полицията за охрана, а тя не си свърши работата! Защо не влезе и не изпразни сектора, за да може мачът да се доиграе? Как бе допуснато да бъдат внесени огромни димки? Коко да заведе дело срещу полицията за възстановяване на разходите по всички евентуални наказания!
+5
 
 
Прав е тук Коко Динев.Шепа идиотчета сътвориха това което поколения не можаха да унищожат Локо пд.Питам ви каква ни бе целта след като Магарешки си тръгна .Каква знаете ли???Имахме само едно желание да оцелеем кретени.Не само оцеляхме а влезнахме в седмицата.Не гледайте папагалите там играят милиони а ние бяхме пред фалит.Сега на къде сме тръгнали знаете ли???????
+2
 
 
Постигнаха част от целта си г-н Динев.Сега може и да помислиш да оправиш терена на клуба ,който управляваш .Да не се оплакват отборите ;).
Сподели какво ново....
на 20.04.2014 г.
+2
 
 
Всички обвинявате феновете, но си помислете кой беше изгонен от лапаницата поради политически интереси .....??? Защо си мислите, че същия човек не е финансирал всичко това, за да си разчисти пътя обратно към отбора ? Както знаете тази пиротехника не е безплатна !
+18
 
 
Пловдив от днес не е вече ЧЕРНО БЯЛ!!! Малоумните фенове които вървят против отбора ,против играчите ,против останалите НОРМАЛНИ фенове , не могат да се наричат фенове!!! Болно ми е ,че 20 дрогирани лумпена и няколко 16 годишни пикльовци ,затриват отбора с лека ръка. КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО БЕ ПОМИЯРИ??? Фен клуба и той събран от кол и въже ...КОИ СТЕ ВИЕ БЕЕЕЕ ,ОТ ФЕН КЛУБА да не ми позволявате да гледам мача на стадиона???? Може ли един фен да върви срещу отбора си ??? Може ли фен да вреди на отбора си??? Може ли фен да хвърля бомби срещу играчите си??? Може ли фен да прави така ,че да наказват отбора му ??? Може ли фен да обича отбор ,а да го затрива????? 40 години съм по стадионите и такава измет не съм виждала от безумни фенове! Съжалявам ви помиярчета ,жал ми е за вас ,че сте безмозъчни амеби!!!!
+3
 
 
Христис Воскресе на всички. Първо да подчертая ,че не членувам в никоя организация,че живота мие е тясно свързан с Моя ЛЮБИМ ЛОКОМОТИВ където съм се състезавал и работил.До всички който не оправдават действията на групировките и ги обвиняват,че са прогледнали,че не искат всеки мач да се чудят да плачат или да се радват на мач,да се ядосват когато детски,юношески формаций по срамен начин ги бият с 5 и повече гола(апропо аз съм ги бил жълтите почти всеки мач на футбол),че школата няма условия,че стадиона ни е като в селска група,че работниците не получават пари,че треньорите се чудят как да привличат деца в такива условия и ред други причини.И вие така наречените нормални фенове,за който е важно мъжкия отбор (без един наш юноша) да постига съмнителни победи и да е "ФАКТОР" (кой ще стане шампион,кой ще вземе купата).Как за толкова години не направихме един нормален наш юноша футболист от средна класа?Господата управляващи клуба много добре знаят как става тази работа,но в този отбор трябва да играят послушници.Старите кучета знаят много добре как стават нещата ;) (центриране в малкия пенал,червен картон в "най-подходящия момент",страно изпалнение на статични положения ;) още да изброявам ли? ) .Така че тези същите лумпени,потници,хулигани ,лумпени се оказва ,че са по големи фенове от вас самите господа "истински "фенове.Мога и още да пиша ,но за вас няма да е интересно ,за вас който най-важното е победа на всяка цена независимо как и защо ;) ОТНОВО ПИША -НЕ СЪМ ЧЛЕН НА НИТО ЕДНА ОТ ФРАКЦИЙТЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: