ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Методи Стойнев: Развалихме един празник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:06 / 19.04.2014Коментари (13)5053
© Plovdiv24.bg
"Доста съм афектиран. Нереална обстановка причинена от страна на феновете на Локомотив и Ботев. Развалихме един празник. Победителите трябваше да празнуват великденските празници, а другите - да страдат", заяви спортно-техническият директор на Локомотив Методи Стойнев след прекратяването на мача с Ботев.

Той призна, че случилото се на трибуните е недопустимо и това не е футбол. "Тази агресия излиза извън граници. Органите на БФС ще решат какви наказания да наложат. Ще се съобразим с тяхното решение. Опитахме се с Мартин Камбуров да успокоим феновете, но те бяха доста афектирани. Не ни послушаха и не можахме да създадем един празник", завърши Стойнев.

Още по темата: общо новини по темата: 35
26.04.2014
25.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
22.04.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
ЗА всичко са виновни Жалтите.Болно ръководство болни фенчета-лумпенчета.Локомотив беше отбор а авторитет традиций и много вярна публика,ама май вече нищо не е останало за сметка на все по голямата омраза към Ботев.Лумпени този отбор е дал на България много славни футболисти които са носили радост и наслада за всички Българи.Хубави празници на всички Локомотивци.
-3
 
 
МЕТО НЕ ЗАКРИВАИТЕ ОТБОРА .....ЗАРАДИ ОБНИЯ БАНИ4АР.....НЕЙНИЯ.....ОТ ТУК НА ТАТУК ТОИ НЯМА ДА МОГЕ ДА СПИ.....
+7
 
 
някой бял потник може ли да обясни защо онзи ден писаха декларация към локо-феновете да се върнат на стадиона, а днес с бомби ги изгониха отново???
+18
 
 
Мето нима нямаше камери за да се видят тези идиоти и никога повече да не стъпват на Лаута.Кой бе кой им вкара този арсенал .Защо сега няма виновни и поне 100 прибрани .
+23
 
 
Пловдив от днес не е вече ЧЕРНО БЯЛ!!! Малоумните фенове които вървят против отбора ,против играчите ,против останалите НОРМАЛНИ фенове , не могат да се наричат фенове!!! Болно ми е ,че 20 дрогирани лумпена и няколко 16 годишни пикльовци ,затриват отбора с лека ръка. КОЙ ВИ ДАВА ПРАВО БЕ ПОМИЯРИ??? Фен клуба и той събран от кол и въже ...КОИ СТЕ ВИЕ БЕЕЕЕ ,ОТ ФЕН КЛУБА да не ми позволявате да гледам мача на стадиона???? Може ли един фен да върви срещу отбора си ??? Може ли фен да вреди на отбора си??? Може ли фен да хвърля бомби срещу играчите си??? Може ли фен да прави така ,че да наказват отбора му ??? Може ли фен да обича отбор ,а да го затрива????? 40 години съм по стадионите и такава измет не съм виждала от безумни фенове!! Съжалявам ви помиярчета ,жал ми е за вас ,че сте безмозъчни амеби!!!!
+20
 
 
аве грозник какво ти са виновни феновете на Ботев
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Локомотив Пловдив е отборът, който стреля най-точно от дузпа в родния елит
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: