ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев: Дербито с Ботев е въпрос на чест
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:42 / 19.04.2014Коментари (11)5182
© Plovdiv24.bg
Дербито между Локо и Ботев не е толкова важно като точков актив, а като въпрос на чест. Двете агитки очакват с нетърпение мача в днешния Велик ден. Това каза легендата на Локо Христо Бонев Зума в ефира на bTV.

"Мачовете с Ботев винаги са били вълнуващи и като футболист, и като треньор и сега като човек, който е всеки ден на стадиона. Дербито е свързано с безсънни нощи, мисълта е изцяло отправена към мача, който предстои. Имахме проблем с феновете, както виждате недоволни са от някои неща, но вчера излязоха с декларация и днес ще подкрепят отбора, което показва колко го обичат", заяви Зума.

"Когато навлизах във футбола единствената цел беше да успееш във футбола, тогава не се говореше за пари. Сега нещата са други. Най- добрите отбори в България са Лудогорец, Литекс и дори двата софийски отбора", коментира легендата на Локо.

"В цялата страна говорим за криза, така и нашия собственик има някои проблеми. Така е в много клубове. Имаше проблеми между собственика и феновете, но днес не е момента да говорим за това. Аз не мога да кажа лошо за хора, които са помагали на Локомотив", каза още Зума.

"Като футболист са ме искали и Левски и ЦСКА, но никога не ми е минавала мисълта да изоставя Локомотив и Пловдив. Имал съм предложение и от Ювентус, но тогава нямаше възможност български футболист да играе там. Накрая правителството реши да ме пусне в Гърция. Не съжалявам за нищо. Сега искам да седя на трибуната и да се радвам на успехите на любимия отбор", завърши Зума.

Още по темата: общо новини по темата: 35
26.04.2014
25.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
23.04.2014
22.04.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 19.04.2014 г.
+8
 
 
Майка ви дей.а селяни прости! Може ли да сте такива изроди, бе? Боклуци! Утайки на обществото - видяхме ви гнусните муцуни, сурати на нещастни хора, отритнати заради малоумието си. И какво - там на стадиона ще трябва да си показвате малоумието! Затвор за тия отрепки!
+10
 
 
МРЪСНИ ГАДНИ ПОТНИЦИ! ВИЕ СТЕ УТАЙКАТА НА ОБЩЕСТВОТО И РАБОТИТЕ ПРОТИВ ЛОКОМОТИВ. ПОЛИЦИЯТА ЗАЩО СПИ?! ЗАТВОР!!!
+10
 
 
Момчета и момичета в навечерието на най-големия християнски празник , нека този мач мине без злоба и ненавист и нека покажем духа на Пловдив и на България. Да този мач е за чест и слава и нека не падаме толкова ниско,че да го опозорим . Първо сме българи после всичко останало. Вярвам,че разумът и народното единство и любов за всеки един от нас стоят пред футболните пристрастия.
+4
 
 
Това за честта кога реши да го кажеш преди или след като поляхте?!
+5
 
 
Обявен е ,,Жълт код,, за жилищен район Тракия и около вси. На Лаута са за бравили да прекратят поливането тази сутрин и има опасност от наводнение! Всички гребци и ветерани на този спорт с канута са в готовност да помагат на бедстващите граждани.
+14
 
 
.....като футболист .....да - виртуоз на терена !!!..... но като човек в сегашно време , пълна противоположност .....алчен нагаждач - направо засенчва това което е сторил като футболист !!!
+13
 
 
Когато имаш чест, има за какво да се бориш. Но никога няма да разбера пуберите фенове, които само търсят къде да се сбият с връстниците си от другия лагер! Защото честта е съвсем друго нещо, различно от това, което те са си навъобразявали! Чест е да подкрепиш любимия си отбор от трибуните! Но не и да търсиш повод за бой и псувни!
+4
 
 
Благодарим ти за радоста която ни доставяше на терена като футболист на Локомотив и като национален съзтезател !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Юноша на Ботев удължи договора си с Левски
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Майкъла: Идват Ботев и Пирин и те бият! Има ли по-голямо падение от това?
Един от най-важните хора в Ботев празнува на 1 май! Ще му направят ли "жълто-черните" мечтания подарък?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: