ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наско Узунов за Plovdiv24.bg: Никой не може да ми поставя условия!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:10 / 07.03.2014Коментари (23)8495
© Plovdiv24.bg
Да, имахме разговор с господин Динев. Казах му, че от политика няма да се откажа. На мен не могат да ми се поставят условия. Никой не може да ми забрани да се занимавам с политика. Това е част от живота ми. Мисля, че много хора го правят и едновременно с това работят. Няма да се поддам на натиск. Така Атанас Узунов коментира пред Plovdiv24.bg освобождаването си от Локомотив.

По-късно пред журналисти Узунов заяви следното:

"Сутринта имах среща с Коко Динев и в крайна сметка решихме, че е по-добре да напусна клуба, за да не се създават политически проблеми. Защо казвам политически проблеми? Да, аз не отричам общински съветник съм от квотата на ГЕРБ и няма да се подам на политически натиск. Няма да постъпя както някои колеги от министерски съвет, както и други от общински съвет. Оставам член на партия ГЕРБ и общински съветник от квотата на ГЕРБ. Нормално ще напусна клуба", коментира Узунов пред журналисти. 

"Всеки един от феновете независимо от който и клуб, има право на политически пристрастия. Дали феновете на Локо са от ГЕРБ, БСП или друга партия аз не мога да им влия. Когато човек си е дал сърцето и душата за нещо, той трябва да е мъж и да отстоява позициите си", продължи Узунов.

"Обичам Локомотив и ще бъде верен на него. С ръководството на клуба ще запазим добрия тон и взаимно ще си помагаме с каквото можем", каза още бившия административен директор на "черно-белите". 

"Тръгвам си с високо вдигната глава. Футбола и политиката е кръговрат, някой ден отново може да се върна в Локомотив", завърши със сълзи на очи Атанас Узунов


Още по темата: общо новини по темата: 8
12.04.2014
10.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
08.03.2014
07.03.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
"Не искам да се свързвам с някой неща които стават в клуба"- казва Узунов . Кои са тези неща които стават в клуба ? Като си казал А , кажи и Б !
0
 
 
А що така бе Наско? Що не стана партия със Коко и да поработите малко по укрепването на Доган и компания? Защо остави горките фенчета да се червят от срам?
0
 
 
Наско чакаме те обратно на Лаута, след като това недоразумение Коко мишока си тръгне а това ще стане скоро. Такива боклуци, като Коко ние в Локомотив не ги търпим. Ние не сме ботяф. СЕГА ВЕЧЕ ВСИЧКИ СМЕ ПРОТИВ КОКО ДИНЕВ. КОКО ВЪРВИ СИ ПРИ ДОГАН ГЛУПАКО.
+4
 
 
Политическите пристрастия са лично решение и никой няма право да ги налага на други. На мен лично никой никога не ми е казвал какви пристрастия да имам и против какво и кога да протестирам! Дано промяната да е за добро на отбора, но в отбора има още един общински съветник - Здравко Лазаров - на БСП в гр. Септември. Нека Коко бъде последователен и да изгони и него, още повече, че напоследък за футбол Здравко вече не става! Освен да продава мачове, Здравко вече нищо не може! Съгласен съм с всичко, но ме дразни следния абзац от декларацията на ръководството:-" Видно е, че при сегашната законно избрана власт животът в държавата се подобрява. Не сме против властта" Ръководството на един ФК не може да вменява на феновете си дали са за или против властта по същата логика, която се използва като аргумент за отстраняването на Узунов. Моето лично мнение е, че тази власт е нелегитимна и взета по един престъпен начин, а положението дали се оправя - това всеки може да каже...""
+6
 
 
Кой олигофрен съчини това: "Видно е, че при сегашната законно избрана власт животът в държавата се подобрява.....".....КОЙ!? Защо е анонимна тази срамна "позиция на клуба" !????? Моят роден клуб няма как да е заложник на подобно твърдение, продиктувано за едно ДПС+БСП правителство !!!..... ВОЙНА срещу изродите, които завземат всяка свободно изразяваща мнение общност! Папагалите си траят за ДПС спонсора си, защото им правели база, стадион и имали галактическ отбор?! Аз не съм папагал и няма как да ми натрапят послушание към еничарско правителство скрито зад лозунги за бъдещето на Локо Пловдив! Който е написал тази лайняна диктовка е лизач на Бонев. Зума е коридорът на БСП в Пловдив - знаят го и вафлите, които краде от съблекалнята ! НУЛА толерантност към подобни еничарски паразити !
+8
 
 
Преди да си тръгнеш кажи на целукупната пловдивска общественост кой и защо разреши да бъде съборена част от общинската собственост без никакви гаранции и срещу какво тази явна вреда я причинихте на общината ти, Тотев и Магарешки? Кажи си Наско да ти олекне.
+3
 
 
Разбрахте се и ти си тръгваш .Сега ние ще плачем ли??Не ти трябваше да си тръгнеш отдавна но точно Коко пак те върна.Забрави ли ,че феновете те изгониха но ти пак се върна Като си искаш Герб върви при Бойко.
+2
 
 
Просто е отказал да уреди точен резултат 3:0 за загубата от Славия в следващия последния кръг, но елементарно е да се предположи, че тая работа ще я свърши Здр.Л., който също е общински съветник в гр. Септември, но от листата на БСП и вероятно ще заеме поста на АТ. Узунов, щото за футбол отдавна не става. Нищо ново под небето.....
-5
 
 
такава е съдбата на голямите личности в България...
+9
 
 
Тоя човек поне правеше нещо за клуба. Пиявица е ХРИСТО БОНЕВ, който без да прави нищо получава заплата. Пиявица е Деян бакшиша И Мето. А КОко - черното тото е разбрал. че ще го арестуват и сега, за да се мазни на правителството скача срещу Герб. Коко, има Господ, да знаеш тия дето сега пият с теб няма да дойдат и кутия с цигари да ти донесат зад решетките.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: