ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив загуби с 0:2 от Динамо Киев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:22 / 31.01.2014Коментари (48)7408
© fcdynamo.kiev.ua
Локомотив загуби с 0:2 от Динамо Киев в приятелска среща играна в Марбея. Головета за украинския тим вкараха Мбокани и Ярмоленко през втората част.

Дебют с "черно-бялата" фланелка направи новото попълнение на пловдивчани Амед Намуши, който се появи в игра след почивката.

Първото полувреме започна с опасно положение пред вратаря на "смърфовете" Йордан Господинов, когато Идейе успя да отправи опасен удар от близко разстояние, но защитник в "черно-бяло" успя да изчисти топката от голлинията.

Пловдивчани бързо отговориха и в 12-ата минута Аласан Н'Дайе с малко повече късмет можеше да открие резултата. Халфът надскочи всички при едно центриране отдясно, но ударът му с глава облиза странични стълб на Рибка и излезе в аут.

В средата на първата част Н'Дайе бе на път да се откъсне сам срещу Рибка, но Макаренко се намеси решително и събори футболиста. Последва протест от щаба на пловдивчани към рефера за нарушение, но той остана безмълвен.

Последните минути на първата част Динамо наложи натиск към своя опоненти и създаде няколко добри атаки, като най-близо до гол бе Вида, който след корнер нацели напречната греда.

Локомотив взе инициативата в срещата през първата четвърт на втората част и в 50-ата минута възпитаниците на Александър Станков пропуснаха отлична възможност за гол. Крис Гади намери в наказателното поле Мартин Камбуров, но нападателя не можа да отиграе добре топкато в наказателното поле, която достигна до Александър Якимов, който шутира силно, но прати топката леко встрани от вратата.

Малко след това нова възможност се откри пред Якимов, но ударът му от воле мина встрани от вратата.

Така след пропуснатите положения за гол, "смърфовете" бяха наказани в 70-ата минута. Ярмоленко центрира на далечната греда, където Мбокани бе оставен непокрит и без проблеми реализира за крайното 0:1.

Точка на спора сложи Ярмоленко минути преди края, когато премина през няколко играчи в "черно-бяло" и останал сам срещу Акалски не сгреши за крайното 0:2.

Локомотив: Господинов, Тодоров, Ас. Георгиев, Трифонов, Диего, Н'Дайе, Илиадис, Маламов, Лазаров, Бавин, Якимов (Акалски, Гади, Белаид, Камбуров, Тунчев, В. Георгиев, Намуши, Коруджиев, Йошев, Йовчев)
Още по темата: общо новини по темата: 209
06.03.2014
28.02.2014
27.02.2014
26.02.2014
25.02.2014
25.02.2014
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Profesora
премахни филтъра

на 31.01.2014 г.
+9
 
 
Браво на Локото -трябва да падаш в тренировките, а да печелиш в А група. Така се изгражда оптималният състав и необходимата тактика срещу по-силни противници
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: