ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (21)
Христо Стоичков: Стадион "Пловдив" ще остане гробница
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:19 / 16.09.2013Коментари (3)10872
© Plovdiv24.bg
"Каквото можах - направих за стадион "Пловдив", но предпочитат да правят референдуми. Докато има референдуми - ще имаме една гробница вместо ново съоръжение", заяви Христо Стоичков по повод наболелия проблем с Меката на пловдивския спорт пред камерите на ТВ 7.

"Мога да влизам където си поискам. Влизах и при Ботев. Работил съм и с Мъри, и със Сашо Станков - какво лошо има в това", обяви още той на въпрос дали преди мача е влизал в съблекалнята на Локомотив, за да надъхва играчите.

Ицо изгледа дербито от ложата, а след мача проведе дълъг разговор със спортния директор на Ботев Сашо Александров и неговото семейство.

Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И,за жалост така си остана една грозна гледка и гробница стадион Пловдив..Мрънкаха...доста..което си е нормално за тази държава..Жалко,можеше да стане един красив проект...както беше за мислено.Че,кои ще вземе пари.....това нас гражданите не ни интересува.Поне щеше да остане един красив стадион..
+4
 
 
Кофти ли ти е че далаверката с испанските "инвеститори" не се получи а? Айде ако си наистина мъж за какъвто се биеш като планинска горила в гърдите признай си - нищо нямаше да стане ако трябваше "испански инвеститори" да го строят, те щяха да го бутнат, да направят смесено дружество с общината или държавата, да налапат парцели около гребната да си ги застроят там с МОЛ-ове или бизнес центрове, а общината или държавата да строят ако имат пари в бюджета нов, по-малък стадион. Нали затова се умилкваше около Бойко две години. Дааа голям си мъж и българин на думи, като едно време обаче ти намекнаха за данъци - вдигна вой като, че ли залъка от устати ти вадят, а ти развиваше доста "бизнес" даже искаше с мутрата Георги Илев банка да правиш, та да си пере оня париците, едно време ходеше на конгреса на БФС и псуваше като каруцар тия дето бяха против Перуката, а като ти резна договора с национала - шамари си готов да му биеш. Запитай се защо Гришата, който едва ли не на ръце те пренесе в Ловеч те извози лятото, щото може да си голям като футболист, но си кофти човек.
+4
 
 
Ице, голям играч си ама се остави да те вкарат в предизборни агитации без въобще да се усетиш. Боко Тиквата така те използва да лъжеш народа с тия измислени испански инвеститори, че щели 3 стадиона да направят че думи нямам просто. 23 години държавата се управлява така, всяко чудо за 3 дни. Кажат нещо, чакат реакция и после след тези 3 дена все едно не е било. Гледам сега чорбата как ги лъже тоя престъпник Томов, дето уж го съдиха за присвояване на 30 млн. лева от Кремиковци, ама сега никой не му задава въпроса кво стана с делото за тия откраднати пари. Ето това се казва промиване на мозъци, и манипулиране на общественото мнение. Тъй като това се случва при чорбата а не при нас съм даже радостен че един ден ще ги затрие, ама въпреки това се ядосвам как лъжат и много хора им се връзват на приказките на едни доказани мошеници. По този механизъм се управлява и цялата държава, но има и хора които се осъзнаха, те са по улиците и протестират всяка вечер над 100 дни, но има и други които са се вкопчили в сладките обещания като удавник за сламка, а те (управляващите) именно това искат, и говорят това което народа иска да чуе. Ето това най-много ме е яд.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: