ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Халф от златното поколение на "канарите" посети отбора в Кипър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:12 / 05.02.2013Коментари (22)4237
© botevplovdiv.bg
Полузащитникът от големия отбор на Ботев от 80-те години Васил Симов сервира изключително приятна изненада на "жълто-черните". Той изгледа контролата с Корона, а появата му на стадиона в Паралимни предизвика много положителни емоции у ботевистите, които помнят паметните мачове с негово участие.

Халфът от златното поколение живее и работи на Острова на Афродита вече 25 години. И тук той си вади хляба с това, което най-добре умее - футбола. Навремето Симов преподаваше на терена, а сега вече е директор в школата на Етникос (Ахна). Синът му пък играе в представителния тим на същия клуб в първа лига на Кипър.

Оказа се, че дори далеч от родината, Васко Симов не изпуска Ботев от очи. "Разбира се, че следя какво се случва с отбора. Годините в Ботев са най-хубавият ми спомен от футбола, няма как да не се интересувам. Беше страхотно, незабравимо. Поканиха ме на годишнината, но нямаше как да дойда. Какъв отбор бяхме само...", спомни си с нескрито вълнение Симов и пожела да предаде поздрави на всички свои съотборници.

"Много се радвам, че нещата в клуба се нареждат. Не изпускам новините покрай отбора. Имам сателит и гледам мачовете, които предават по телевизията. Най-хубавото е това, което се прави с базата и стадион "Христо Ботев". Вярвам, че с Мъри начело Ботев го очакват хубави дни", сподели оптимизма си една от големите фигури от 80-те.

След края на мача с Корона Васко Симов размени няколко думи със спортния директор Сашо Александров и стария си приятел Гълъб Костадинов, който в момента е отговорник по сигурността в клуба.

Източник: botevplovdiv.bg

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
1.ВИЧЕВ2.ПАЧЕВ3.МЛАДЕНОВ4.БЛАНГЕВ5.РАКОВ6.БАКАЛОВ7
.КОСТАДИНОВ8.СИМОВ9.ПЕХЛИВАНОВ10.ЗЕХТИНСКИ И С НОМЕР 11.ПАШЕВ!!!ТАКА ДИКТОРА НА СТАДИОНА КАЗВАШЕ СЪСТАВА В ОНЕЗИ НЕЗАБРАВИМИ ГОДИНИ!!!СИМОВ ДОЙДЕ ОТ РОДОПА СМОЛЯН.ЮНОША НА ЦСКА Е . МИСЛЯ,ЧЕ Е СОФИЯНЕЦ!ДОЙДЕ ПРИ НАС ЗАЕДНО С ТУРНАТА ОТ ГОРУБСО МАДАН И НАСКО ПАШВ ОТ ХЕБЪР ПАЗАРДЖИК!ТОВА Е НАЙ- УСПЕШНАТА НИ ЛЯТНА СЕЛЕКЦИЯ!ПОСЛЕ ВЗЕХМЕ САМО ЛАМЯТА -Г.ГЕОРГИЕВ И БАЙЕРН ГО ВИДЯХМЕ ДА ЛАЗИ НА ГОЛЯМАТА КЪЩА!
+5
 
 
Жив и здрав да е бат Васко, малко бяха и едно време и сега такива като него, не беше от така наречените звезди, но пък винаги на едно високо ниво в почти всеки мач. Такива като него правят един отбор стабилен и голям. И заради това публиката ги обича и помни.
+7
 
 
Супер халф , голям мъжкар и боец , незаменим приятел от най-голямата халфова линия , която сме имали някога , в най- силния отбор на "Тракия"- Пловдив. Зехтински , Бакалов , Симов , Георгиев , а напред Пехливанов , Костадинов , Пашев..... и т.н. Дрийм тим за милиони. Никога няма да те забравим Васко. Бъди жив и здрав , и само успехи !
+7
 
 
Да си жив и здрав Васко! Един от най-големите! Спомените за теб и играта ти в Ботев никога не ще угаснат!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.02.2013 г.
+8
 
 
Много симпатичен човек, много голям футболист! Да си жив и здрав, Васка!
+7
 
 
Да си жив и здрав, Васко, много радостни моменти сме изживяли заедно по стадионите в страната! Васко Симов е един от многото футболисти, усетили магията в Ботев. Той не е наш юноша, не е пловдивчанин, /забравил съм къде е родом/. Футболист е на ЦСКА, ставал е шампион с тях. Мисля, че дойде при нас като замяна за Георги Славков с още двама техни футболисти. Но както пише колегата под мен, е Ботевист в червата.
+6
 
 
симов , зехтински , бакалов, отпред коцето , наско И антим , еххххх великани
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: