ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (22) | Вчера (24)
Вижте кой е новият могъщ спонсор на волейболното Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:10 / 29.01.2013Коментари (35)13786
© Plovdiv24.bg
Буквално преди минути на специална пресконференция стана ясно името на новия спонсор на волейболния Локомотив Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Това е "Галакси Пропърти Груп". Освен с нов финансов благодетел Локомотив се сдоби и с ново ръководство.

"Постарали сме се в ръководството да влязат в клуба хора с по-висока обществена основа. Хора, които ще могат да помагат на волейболния клуб", бяха първите думи на изпълнителния директор на ВК "Локомотив" Мариан Бозуков, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"За по-малко от 6 месеца ВК "Локомотив" възобнови дейността си на всички нива. Сформирани са отбори за всички възрастови групи. Момчето до 13 години, момчета до 15 години, юноши младша и старша възраст, както и мъже. Като трябва да отбележим, че мъжкият отбор е съставен само от юноши на школата. Това са ученици до 19 годишна възраст. Все още нямаме професионални договори със състезател", добави Бозуков. 

"В момента мъжете участват в първенството на "А" национална волейболна група, която е трето ниво в мъжкото първенство. До момента заемаме първо място с 4 победи от 4 мача. Целта този сезон ни е първото място, а през състезателната 2013/2014 да участваме във Висшата лига. За тази цел сме се договорили с трима опитни състезатели. Това са Георги Стойков и Стоян Божилов, които ще ни бъдат преотстъпени от Виктория Волей, както сме пред подписване с професионален договор с Иво Тосев от Пазарджик, който е дългодишен национален състезател", коментира изпълнителния директор. 

"В този труден за нас момент ръка ни подава ръководството на "Галакси Пропърти Груп" в лицето на търговския директор Константин Бояджиев, които декларират, че ще бъдат съпричастни към развитието на ДЮШ на клуба. Договорът с "Галакси Пропърти Груп" е за срок от 1 година", завърши той. 

Търговският директор на "Галакси Пропърти Груп" Константин Бояджиев от своя страна заяви каква е причината на фирмата да възроди пловдивския клуб. "Това, което се случва с Локомотив не е допустимо за един пловдивски тим. Именно затова, ние се нагърбихме да помогнем на Локомотив", заяви Бояджиев. 

Новото ръководство на тима се представлява от:

Валери Чангалов - старши-треньор

Петър Узунов - председател на Управителния съвет

Мариан Бозуков - изпълнителен директор

Атанас Узунов, Златко Баев, Георги Къчков и Иван Стоянов - членове на Управителиня съвет

 

 

Още по темата: общо новини по темата: 14
15.04.2013
15.04.2013
08.04.2013
27.03.2013
25.03.2013
25.02.2013
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на цеци78
премахни филтъра

+6
 
 
ботевисти,стига сте срали в нашите теми.Един път за винаги разберете че нашите,пък и вашите противници са в София.Всяка победа над софииските псевдограндове е победа за българския футбол,а дербито нека си го правим както ние си знаем!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Най-добрият български съдия свири решаващ мач на Спартак
Готови сме за Световното в Пловдив! Зарибиха Гребния канал с 670 кг шаран
През 2020: Драганов свири полуфинала между ЦСКА-София и Ботев! Варненецът носи късмет на "червените", отново ли ще е така?
ПФК Берое: Треньорът Ачиари и футболистът Алгара не са си раздавали шамари, юмруци и ритници
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: