ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Искаш Тодор Неделев - плащаш 1,5 милиона евро
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:56 / 23.01.2013Коментари (43)9858
© Plovdiv24.bg
Цената на изгряващата звезда на Ботев (Пловдив) и българския футбол - Тодор Неделев, е 1,5 милиона евро. Тази сума е записана в новия договор на младежкия национал с "канарчетата". Въпросната сума е определена като клауза за откупуване на 19-годишния талант.

Според новия контракт Неделев ще взима и доста по-сериозна месечна заплата. Цената от 1,5 милиона евро пък е заложена в договора, за да откаже мераците на българските грандове, облизващи се за офанзивния халф. Интерес към него имаше от страна на Лудогорец и ЦСКА, но едва ли някой от тях ще извади подобна сума. Така следващият отбор на Неделев може да бъде единствено чуждестранен.

Още преди година и половина младокът бе желан от турския гранд Галатасарай. Тогава този клуб искаше до го привлече, като идеята бе той да играе първо за юношеския състав, докато успее да пробие в първия тим. Ръководствата на двата клуба обаче не се разбраха и халфът остана в Ботев. От Галатасарай обаче продължават да следят развитието на футболиста. Освен това той хвана окото и на Истанбул ББ , както и на отбори от Полша.

Източник: "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 23.01.2013 г.
+7
 
 
И да пиеш - неможеш бе пич! Като те гледам - денонощно си тук! Една чек.я не можеш си направи, камо ли да пиеш! Айде, забрави за ракиджийници и .... гледай си бедния Локомотив и не се бъркай при богатите клубове! В Пловдив има един клуб и той е БОТЕВ! Всички други са клонинги и едва дишащи мърши..
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+11
 
 
Искаш Тодор Неделев плащаш 1.5 млн. евро, искаш ЛокУто, дават ти го без пари и те черпят и кафе + бонус оборот ЖАКО КАНАРА за PR, ако е изтрезнял, разбира се, ако ли не още по-добре и без това не му се разбира какво иска да каже.
+6
 
 
Вместо Тошко за този сезон Галатасарай взе Уесли Шнайдер защото има реален шанс да продължи в следващия кръг на ШЛ. Тошко да е жив и здав ще направи голям трансфер лятото, когато всички ще са убедени че наистина е най-качествения футболист в Българското първенство заедно с Г.Миланов. Дали ще е за новата кампания в ШЛ на Галатасарай или някъде другаде, никой не знае само да е жив и здрав и да ни радва!
на 23.01.2013 г.
+11
 
 
Тошко е канарче , играе в БОТЕВ и бучи голове в мрежата на циганите... обаче , да не си помислите че е от БОТЕВ ??!! Нееее - той е скрит локумутивец , дядо му е ритал за Спортклуб , а баба му е с кюстендилски произход ! Нъц. хахахахахахахахаха - болните мозъци от къра зад ВСИ всеки ден ни учудват пак и пак с тежестта на мозъчното си заболяване...
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+18
 
 
Тошко е голям талант,а баща му е потомствен ботевист и като такъв ,много добре знае ,че няма талант, който да не са му е..ли майката в шопските отбори.Самия Неделев е умно момче и такава обич от други фенове няма да получи, в 11 кръг когато над 2000 бултраса скандираха името му.А когато беше контузен 1-2 мача много се чувстваше липсата му,нямаше я остротата и бързината в играта на любимия ни клуб.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
0
 
 
До всички буфери,марш на джамията.До ръководителите на БПФК1912,вие лудилисте бе,нали утре газпром влизат при говедата и тази сума за семки,вообще няма да ги бърка.Кой умник е сложил изобщо освобождаваща клауза.Кога ще започне да се работи профисионално в клуба.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: