ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри дърпал конците на Стойчо в ЦСКА
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:40 / 17.01.2013Коментари (11)5292
© Plovdiv24.bg
Станимир Стоилов дърпал конците на Стойчо Младенов в ЦСКА. С това разкритие гръмна в интервю пред "7 дни спорт" единият от собствениците на армейците - Иво Иванов.

- Г-н Иванов, групата за натиск срещу вас непрекъснато повтаря две заклинания - "Вън боклуците от ЦСКА!" и "Титан" източва ЦСКА". Вие мълчите и хората, които не са започнати с механизмите, които движат спорта, могат да си помислят, че тези крясъци имат основание.

- Първото заклинание очевидно насочва хората към това други да станат собственици на ЦСКА. Нищо лошо не виждам някой да пожелае такова нещо. Но да купи, не да му подарим или да открадне. При срещата ми със Стойчо Младеноваз го попитах: "Стойчо, защо ние сме на четвърто място?" А той ми отговори: "Колко струва ЦСКА?". Такова поведение е неприлично, но да го оставим настрана. Човек може да си помисли, че Стойчо сега ще бръкне в джоба си и ще извади десетина-двайсет милиона.Откакто сме ние, за първи път ЦСКА е там, на четвърто място. После се появиха на пресконференцията му въпроси какво ние сме направили, за да стане ЦСКА шампион.

- Какво да сте направили, има си треньор - той да направи. Той ако иска зимни трансфери за 12 милиона евро, както обяснихте вчера, за да бие Ботев Враца и Монтана, това е леко притеснително от гледна точка на психическата му адекватност. Така той и Лео Меси може да поиска и като не го вземете, да каже, че вие нищо не сте направили.

- Така стана. Аз го питам защо сме на четвърто място, защо ми даваш селекция, която не мога да изпълня? Обяснявам му, че нямам пари за такава селекция, как ще отида при Гриша Ганчев или при Цецо Василев и ще им кажа: "Дайте ми без пари вашите звезди." Те ще ме помислят, че съм избягал от лудницата. И вместо да ми даде смислен отговор, той ме пита колко струва клубът. Викам, Стойчо, ако има кой да дойде, ей толкова струва. И по-малко даже ще струва.

- Значи той държеше на тази селекция за 10-12 млн. евро?

- Какви са ни целите? Да влезем в тройката с тази селекция ли? Ние и в момента разполагаме с добри футболисти. С малки изключения m един-два поста, имаме дан добър отбор. Поне аз :мятам, че тоя отбор не е по-лош от всеки един друг - Левски, Лудогорец, Ботев Пд.

- Аз не говоря само за това, чувам, че в един момент теоретик на някои процеси е бил Мъри Стоилов, вярно ли е?

- Да, част от футболистите, които бяха привлечени, са препоръчани от Мъри Стоилов.

- Машалла! Вие как можете да допуснете всичко това?

- Ние го разбираме впоследствие. Треньорът пише докладна записка и казва - тия футболисти ми трябват.

- Значи треньорът Стойчо Младенов е в комбинацията?

- Или поне той е гласът на Мъри.

- Е, как може Мъри да съветва ЦСКА?

- Ами нямам представа. Мъри съветва ЦСКА, Мъри съветва треньора на ЦСКА.

- Добре, сега започна новата подготовка. Какви са целите, които стоят пред вас?

- Изоставаме с доста точки. Но от друга страна имаме може би най-лесната програма в сравнение с нашите конкуренти. Надяваме се на нещо повече от тройката. Да_ кажа, че ще стопим деветте точки... не че е невъзможно, ние видяхме, че е възможно... Но не звучи сериозно, все пак въпрос и на стечение на обстоятелства, на случайности е това.

- Може да стопите не 9, може и 12 т., но трябва Стойчо Младенов да стане треньор на Левски. Иначе няма как.

- Просто се надяваме нещо да се случи. Каквото се случи, това е. Ще се борим до последно.

- Значи минимум тройката?

- Да, минимум. Нагоре каквото стане.

- Какви са ви плановете за Радуканов?

- Милен в момента е назначен, изпратили сме го на подготовка с БАТЕ Борисов, искаме да видим модела.

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Тези хора и интервюто им поредната титанска глупост.Малоумието на т.н Иво Иванов и пригласящия му интервюиращ журналзаедно е пълно!! Не съм фен на хасковския спец въпреки че съм Ботевист, но да хвърляш вината за некъдърното си управление на друг звучи наивно,елементарно и е чиста проба примитивизъм.Каквито са си по природа боклукчиите-титани. Уж много чорбари а няма истинска фенска маса да помете боклукчиите , както пометохме Митьо Селския.за това обаче се иска дупе! А чорбарите са свикнали на чуждо такова.Тогава да си ги търпят и да не реват.
+4
 
 
Алo чорбарите на крив к..р вълната му пречи е*ати и командоса където го изкараха та бабереците където обрахте от локото пак той ли ви ги докара или тоя х...й бати ви коко ви го навлече.
на 17.01.2013 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 17.01.2013 г.
+4
 
 
Тия двамата "титани" да си избират - или лудницата или затвора.. Пияндета!
Цъкам минуси на буферите :)
на 17.01.2013 г.
+4
 
 
Ех ,Мъри,Мъри - да беше поне им дръпнал и шалтера на тези паразити!
+4
 
 
Каквато армията, такъв и отбора! Спонсори може да им станат онези от ВМЗ Сопот.
+4
 
 
Добре, че титаничните боклуци яхнаха кочината! Външен човек дърпал конците на тренера???!!! Няма такъв смях, какъвто тези комици правят...!!!
Незнам ваш репортер ходил ли е да сградата на Дирекция МДТ на ул Радецки 18 а да види отпред на улицата какви прекрасни дупки има и стоят от 2-3 месеца. Питам се гражданите като отидат да си плащат пътен и като минат през тези дупки какво желание ги обзем
на 17.01.2013 г.
+11
 
 
тия от ЦСКА изтрезняват ли въобще и чуват ли се какви глупости говорят, да са живи и здрави и дълги години да управляват чорбата .... Няма такъв смях
+7
 
 
Да ли е вярно или не,само можем да гадаем! Най-дразнещ е факта ,че от колометри си личи ,че журналиста който води интервюто е пристрастен,да не кажа чорбар! "- Машалла! Вие как можете да допуснете всичко това?"Това според мен си е доста показно и непрофесионално,но к'во да се прави ,шопско първенство,шопски медии,шопска паплач! Важното е да не се ние феновете на Ботев,да не го приемаме прекалено лично това! ;) Напред МОЙ БОТЕВ и приятен ден на всички. П.С. Понеже жакито няма да пропусне сигурно темата,чувствай се поздравен и ти фен под прикритие ;)!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: