ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
"Канарчетата" си връщат Георги Христов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:47 / 16.01.2013Коментари (59)9162
© Plovdiv24.bg
Нападателят Георги Христов е пред завръщане в "Ботев" (Пловдив), твърди БЛИЦ. Стрелецът беше освободен от Локомотив (София) след половин сезон там. Играчът отказа да замине с Локо (Сф) за лагера в Сандански, след като не прие глобата от една работна заплата заради слабите резултати през есента. Всички футболисти на "железничарите" останаха без възнагражденията си за октомври. Това бе наказанието им за негативното представяне.

Георги Христов обаче бил категоричен, че няма да приеме тази санкция. Той декларирал, че тя противоречи на кодекса на труда и спази заканата си, ако не получи парите, да не пътува за лагера. Освен заплатата за октомври, той има забавен транш от лятото, което също го дразни изключително много. 

Нападателят се раздели с Локото по взаимно съгласие и вече си търси нов отбор. При напускането му се оказа, че не са му били плащани и социални осигуровки. В същото време старши треньорът на "Ботев" Станимир Стоилов ще приеме с отворени обятия Жоро Метъла. Мъри усилено търси класни нападатели, които да засилят отбора по пътя към евроквоти. Другата опция за Христов е Славия, съобщиха близки до футболиста.

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
този юда не ни трябва!!!да си ходи на герена нали много обича сините!нали като бил в левски трябвало да се бият всички отбори,а в БОТЕВ да се бие само локомотив пд и сезона е успешен!
+12
 
 
От ръководството на Ботев категорично отрекоха информациятата за завръщането на Георги Христов. Дори да беше вярно, за резерва става, а и ни идва без пари както са писали по-долу.
+2
 
 
Ай стига сме обирали никому ненужни баберици -тоя вече за нищо не става-а и си спомнете как ни плю на сурата едно време-уефски-та уефски-кракът му да не стъпва на Колежа
0
 
 
Идва без пари.Какво рискуваме.Нов шанс.
+12
 
 
Ботев си има треньор,нека тои да реши,от нас се иска само подкрепата, там сме наи добрите!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
Hикой не е думнал тъпана,че тази година на всяка цена трябва да се играе във Европа така и така не ми се ходи на оня соц.паметник В.Левск.Мъри да се стегни,и да се огледа за юноши отЮ19 и Ю17,има толкова качествени момчета там.
+11
 
 
пълни глупости тоя от много време никой във Ботев не го брои за нищо,поредния цървул на който разни самозвани менаджерчета се опитват да му намерят отбор и на наш гръб да му докарат някаква цена за комисионна време е вече от ръководството на момента да отричат такива слухове.И чак пък и качествен нападател го изкарали на тоя ако не беше К.Видолов на му ги дава на гол линията щеше да вкара на баба си шошоните а какви люхове правеше просто не искам да се сещам,нали сърцето му беше синьо и мечтата му беше улевски и целуваше емблемата на говедата при представянето ,,великия голмайстор"сега да отиде на герена там набират дюлгери със тия татуеровки за друго не става.
+2
 
 
Хайде да не се бъркаме в решенията на тренера!Ако прецени, че има нужда от Жоро Метъла, негова си е отговорността. Лично мое мнение е, че нашият Ботев има много особен стил на игра, заради което е обичан в България! Именно за този стил идеално пасна тогава Жоро и стана голмайстор на А група. И затова в болшинството случаи халфове и нападатели на Ботев не могат добре да се изявяват в шопските отбори: Манчев, Какалов, Тимонов, Саидходжа и т.н. . Не пасват за техния стил. Не искам да се правя на врачка, че да съм толкова категоричен дали да отписваме Жоро или не. Нека да оставим тренерът да си реши.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Важен играч на ЦСКА-София поднови тренировки, на линия е за Ботев
Ботев триумфира в "Битката за Тракия" при ветераните
Опашка за билети на стадион "Христо Ботев"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: