ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Борис Галчев е четвъртото ново попъпълнение на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:45 / 06.01.2013Коментари (83)17149
©
Халфът Борис Галчев е четвъртото ново попълнение на Ботев Пловдив за зимата, научи Plovdiv24.bg. 29-годишният бивш футболист на Динамо (Букурещ) и ЦСКА ще се присъедини към новите си съотборници на първия подготвителен лагер в Александруполис. Галчев ще е футболист на Ботев официално от 8-ми януари, тогава ще подпише и договора си.

Припомняме, че преди това "канарчетата" си осигуриха подписите на Сивард Спрокел, Веселин Минев и Николай Павлов.
Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дано само е придобил малко хладнокръвие, че по едно време беше футболиста с най-много картони.
на 07.01.2013 г.
0
 
 
Борис Галчев ми е любимец! Това момче изобщо не го слуша главата.Във футбола някои постигат успехи по-лесно от други,благодарение на вродения си талант това е патент на бразилците,на Бербатов,на Шави,Модрич не че не се трудят ама им идва отвътре...Други постигат успехи благодарение на сърце,дух и спортна злоба Руни,Тевес,Пуйол,Галчев има и трети дето нищо не постигат и много малко такива дето имат и едното и другото,като Роналдо(истинския),Меси,Стоичков,Лаудруп,Гигс и Емо Костадинов. На мене най-са ми при сърце вторите,групата на Галчев понеже на тях им е най-трудно но пък никога не се отказват а ако и с главата имат проблеми,бързо ми стават любимци!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+2
 
 
А моето скромно мнение е ,че трябва да оставим Мъри да си направи отбора ,да се изиграят няколко мача за да можем да сме по обективни.Всичко друго са празни приказки-харесвам,не харесвам,може ,не може.На специалистите,доказани ебалници ако могат да кажат нещо полужително ,добре ако ли не ,да замълчат.
+1
 
 
Едно скромно мое мнение е , че Галчев е достатъчен за един дефанзивен халф . Пред него трябва , да играят двама офанзивни и две чисти крила с централен нападател . Тази схема донесе успеха на Коце Видолов пролетта , когато влезнахме в ,,А,, група , тогава в ролята на Галчев беше на Рахов , а пред него бяха Кривия и Неделев.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (5)
+2
 
 
Жълт съм в червата,ама трансфера на СПРОКЕЛ?????Може ли да вземеш играч,дето не е играл цял сезон?!!!Кой не иска БОБАН ИЛИ МОЛИВА???
+2
 
 
Такива футболисти ни трябват.Биткаджии които играят със стръв и себераздаване 90 + мин.От както се помня като фен все едно и също си спомням.Стила на Ботев.Контраатаката запазена марка,хъса и последните минути ахилесовата пета.Мисля че това е добро попадение на Мъри.Вратарят Стоянов и един таран биха били свършили добра работа в началният етап на подготовката.Имам пресантемант.Рано е все още ,но ще го споделя.Крайното класиране.Според мен ще е.Левски,Лудогорец,Ботев.ЦСКА носител на купата.Напред и нагоре наш Ботев.Очаквам добри новини другата седмица.Ботев напред,ний след него.
+11
 
 
РАЗОЧАРОВАНИЕ ЩЕ Е КОГАТО ОТБОРА КАТО ЦЯЛО - ИГРА И РЕЗУЛТАТИ , НЕ ВЪРВИ...., ВСЕКИ ИМА ПРЕТЕНЦИИ ЗА НЕЩО, АМИ СТАНЕТЕ ТРЕНЬОРИ ВИЕ ТОГАВА!!??! КАТО НЕ СЕ ПОЛУЧАТ РЕЗУЛТАТИТЕ, КАЖЕТЕ СИ ГО - ТИ ВЗЕ ТОЯ И ТОЯ И ЗАТОВА СТАНА , НО НЕ И СЕГА.., ВПРОЧЕМ Г-Н СТОИЛОВ САМ СИ КАЗА ЧЕ ЗА НОВИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ ЛИЧНО ТОЙ ЩЕ СИ ОТГОВАРЯ!!! ЗНАМ ЧЕ ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ, НО В СЛУЧАЯ Е ФУТБОЛ И ПРИ НЕГО Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ НА ТРЕНЬОРА ДА ПОРАБОТИ ПО-ДЪЛГО И ПО-СПОКОЙНО ЗА ДА СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО ХУБАВО В КРАЙНА СМЕТКА!! НА МЕН СЪЩО НЕ МИ Е ЛЮБИМЕЦ, НО СЪМ "ЗА" ДА МУ СЕ ДАДЕ ШАНС ДА РАБОТИ!!! КАТО НЕ СЕ ПОЛУЧИ, ЩЕ СИ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА И КРИТИКИТЕ!!! НО НЕ И СЕГА!!! ПОМИСЛЕТЕ, АКО ВЗЕМЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ТАКА ДА СГЛОБИ СЪСТАВА С ТЕЗИ ИГРАЧИ ТАКА ,КАКТО ПРЕДИ ВРЕМЕ ГО НАПРАВИ ГЛУХЧЕВ!??!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Героят на Ботев: Не допускаме голове и ставаме още по-силни
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Ботев мечтае за финал! Драма, меле, червени картони и аванс за "канарчетата" преди реванша
Проливен дъжд в София! Каранга липсва, съставите на ЦСКА-София и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: