ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ЦСКА иска Артур Енрике
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:48 / 05.01.2013Коментари (25)9380
© Plovdiv24.bg
Енрике може да размени екипите
Новият треньор на Ботев Пд Станимир Стоилов може да подсили ЦСКА. Става въпрос за левия бек на пловдивчани Артур Енрике, към когото има интерес от армейците. Ръководството на червените вече се е свързало с колегите си от Пловдив, като тепърва ще се реши дали Енрике ще облече червения екип. В Ботев са склонни да приемат оферта за играча, ако тя удовлетворява както клуба, така и самия футболист.

Артур акостира на Колежа през лятото, като се понрави с добрите си изяви. По средата на полусезона бившият треньор на пловдивчани Ферарио Спасов започна да го налага и като ляв външен халф, тъй като бразилецът има афинитет към атаката. Иначе жълто-черните вече си осигуриха друг качествен ляв бек в лицето на национала Веселин Минев, който се завърна при жълто-черните след 6,5 г.

- Аз лично знам за интерес към един наш футболист. Става въпрос за бразилския ни ляв бек Артур Енрике. Това е, което мога да дам като информация. Ако се случи нещо официално, ще ви се каже. Не мога да кажа нещо повече, не знам - отговори вчера треньорът Станимир Стоилов на въпрос дали има интерес към футболисти на Ботев.

В същото време договор с Ботев подписа бившият играч на ЦСКА Сивард Спрокел. Защитникът вчера парафира за 1,5 г. с пловдивския клуб. 29-годишният национал на Холандските Антили се появи сутринта на стадион "Христо Ботев" в Пловдив, след което премина задължителните медицински изследвания. Малко по-късно възпитаникът на школата на холандския гранд Фейенорд парафира официално контракта си при жълто-черните.

Източник: в. "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Какво значи това,че чорбаспор искали Артур. Ми нека си искат..И аз искам ферари, ама няма. Сигурно оня клоун Майкъла се е обадил на Мъри и му е казал "Мъри, дай ни Артурчо" , а после е звъннал на Стоичков за "Дай ни Гошко" ....Да го духат червените свине. АКо ще продаваме някой, да е в чужбина, а не да посилваме с качествени играчи конкурентите си.
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 06.01.2013 г.
+2
 
 
Не можем с лека ръка да продаваме толкова добър защитник! Точно пък сега, дори и треньора да има други планове за този пост. Треньорът утре може да си смени мнението или да го няма, но такива като Артур трудно се намират. Дано всичко е от ... мъглата :))
+3
 
 
като го искат толкова много първо да дават парите ама всичките и след това да подписваме каквото и да било и да им го даваме на чорбарите !!!или просто да си искат и да се стискат за палците мръсните и долни измамни чорбари!!!
+1
 
 
Цска да не са си направили личен албум ? Снимка от Неделев сега и от Артур .....
+5
 
 
Стига глупости други пък пишат,че Славия го искали цената на Енрике е 600 000 евро това автоматично изключва всички освен левски и лудогорец,лично аз мисля,че ако се вземат хубави пари от тоя е добре защото Mъри е заявил,че на този пост ще разчита на Минев и ще налага Марин което е по добре.
+6
 
 
Ако иска да свърши със футбола да отива при прасетата и джоба да му е вечно празен
Цъкам минуси на буферите :)
на 05.01.2013 г.
+8
 
 
2М лева и да го взимат.Може на 2 вноски по 1М.
+7
 
 
Чорбари само с искането ще останете. Вече колко футболисти сте взели от пловдивските отбори и за никой не сте се издължили докрай. Такаче гледайте други играчи.
+11
 
 
Има ли трансферни прозорци България заприличва на Бейрут.Трансферни бомби, звезди преминали през колоси,канонада от изненадващи фойерверки на ушати журналисти бомбандирват медийното пространство.Погледнете само какви поврати в сагата ,,Неустойчо'' се сипят върху читателите.Имащ се за най-авторитетен и най.... балонен сайт раздроби вчерашната пресконференция на 7 /седем/ отделни новини и ги изхвърли върху читателите си.Затова не взимайте становище преди да има нещо конкретно и официално.Артур има място в този отбор и определено се справя със задълженията си.Затова не вярвам да се разделим с лека ръка.Кой от ЦСКА има интерес.Младенов ли,новият неизвестен треньор,Гърнето който се крие из Европа или Праховеца на който всеки момент ще му изгърмят бушоните.Едно запитване от Славия и вече Енрике е на Овча купел прегърнат с овчата глава.
+2
 
 
Не мисля ,че ще е удачно да играят едновременно с близнака . Минев си е типичен бек , а Артур също му е там мястото и не е толкова полезен като халф-крило .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Момчета, не сме приключили още! У дома трябва да играем още по-добре!
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: