ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри събира треньорския щаб в четвъртък
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:59 / 02.01.2013Коментари (28)8203
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов ще събере екипа си в четвъртък сутринта (3-и януари). В щаба на Мъри влизат Цанко Цветанов, Саид Ибраимов, Петко Петков и Михайло Шекероски. 

Македонският кондиционен специалист помагаше през есента и на бившия треньор на "канарчетата" Ферарио Спасов. Така само той остава в щаба на Стоилов от досегашните помощници на Феро.

Останалите, които бяха в щаба на Ферарио Спасов (Костадин Видолов, Александър Димитров и Лилчо Арсов) вече няма да са част от треньорското ръководство.
Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Значи, ще започна с това, че на Феро не му дадоха достатъчно време. Малко подло постъпиха с него, но явно колкото и да се говореше, че Ботев няма цели или амбиции за челните места, това не е било така! Сега идва Мъри. Нека му дадем шанс да поработи, за да видим става ли, не става ли. Много мразя прибързани мнения! От както е дошъл до момента вече взе Веско Минев, говори се за Стоянов/М'боли за вратар, Борис Галчев, Спрокел и някакъв холандски нападател. На мен ми звучи доста добре като за януарска селекция, не знам за вас. Да не говорим, че от 15-тина, че и повече години не сме били толкова боеспособен и качествен отбор! Нека се радваме на това, което г-н Цветан Василев прави за отбора и за нас най-вече, защото без него си знаем какво беше! А що се отнася до 2-ия кръг ми се струва, че имаме шанс да ги бием, освен ако Тасковците не са на друго мнение.
+1
 
 
Стига с тези тъпотий бе момчета,имаме собственик мечта който иска хасковския щом го иска значи ще мълчим ако не става ще го махнат и това не сме ние хората които да гоним този и онзи.Бил селски каун ,еми да селски е Феро градски ли беше?Единствено ние можем да откажем Ц.В. от Ботев никой друг това не е митко селския да го псуваш и да стои ако не сте разбрали това е най богатия човек в бг,а Пловдив в последните години е намаляващ град само с цигани и селяни ако си тръгне загиваме даже изчезваме.Това щяхте да го видите нагледно с буферите ако не беше марешки.Ботев е бил голям отбор доста отдавна сега в момента се опитват да го направят пак такъв така че нека да не пречим а да се радваме на предстоящите победи.САМО БОТЕВ
+1
 
 
ИМА НЕЩО КОЕТО НИКОЙ УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ ФЕН НА БОТЕВ ПЛОВДИВ НЕ ТРЯБВА ДА ЗАБРАВЯ:" Обидното поведение на играча на Фенербахче, левскаря Стоилов. Преди първия мач в Цариград, Мъри от Хасково се изказва пред турски журналисти, че Ботев е слаб отбор, играещ лош футбол и че сам ще вкара 3 гола, а освен Искренов нямало други футболисти заслужаващи внимание. След края на реванша в Пловдив Стоилов нагло провокира публика на БОТЕВ като демонстративно направи почетна обиколка придружена с неприлични жестове.
-3
 
 
Никакъв кредит на доверие към хасковското говедо и помощният му обор.Сменихме 3 треньори,които доказано не ставаха изобщо за нас,сега ни натрапиха този каунь.Нещо се превърнахме в опитни зайчета.И тоя,ще обяснява-ама говедата играха правилно затова ни биха вторият пролетен кръг.Не си желан на Колежа хасковско говедо.
+4
 
 
Македончето също трябваше да си ходи , според мен. Повечето мачове , не издържахме физически през второто полувреме и голяма вина за това има той.Отборът беше най-добре физически при Св.Гъргов , колкото и стрнно да ви звучи , от тогава винаги сме имали проблем с физическата подготовка . Така ,че според мен Мъри прави грешка ,че ни си доведе друг спец по тази част.
-2
 
 
ЧНГ ВЯРВАЙТЕ БЕЗ ДА ВЯРВАТЕ И НИКАКЪВ КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ ...
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+24
 
 
ДАЙТЕ ФОРУМЕН КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ НА ЖАКО!!! ТОЙ Е КАНАР ПОД ПРИКРИТИЕ..., ВМЪКВА СЕ ВИНАГИ ТАМ КЪДЕТО НЕЩО Е СВЪРЗАНО С БОТЕВ!!! А ПЪК В СЛУЧАЯ, ЧЕ РАКИДЖИЙНИЦАТА Е ТОЧНО В КОМАТЕВО И НЕ КЪДЕ ДА Е , А ТОЧНО ДО БАЗАТА, ГО ПРАВИ МНОГО ПО-ОСОБЕНО ЩАСТЛИВ, ЗАЩОТО АФИНИТЕТА МУ КЪМ ТЕЗИ ДВЕ СВЯТИ НЕЩА ЗА БЪЛГАРИНА(РАКИЯ И БОТЕВ ПД) Е ОГРОМЕН!!!!!
-29
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: