ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите погнаха Мъри от първия ден
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:32 / 12.12.2012Коментари (36)9507
© Plovdiv24.bg
Бултрасите започнаха с атаките към новия старши-треньор Станимир Стоилов още от първия му ден на работа. Те излязоха със специално обръщение към него, като му напомниха "знаем кой си и помним какъв си".

Ето цялото обръщение, публикувано на bultras.com:

Мъри, заповядай на Колежа!

Дано се почувстваш като Рафаел Бенитес на "Стамфорд Бридж"! Сигурно си струва да работиш за нас, но едва ли ще спечелиш повече от пачки банкноти. Ние знаем кой си и помним какъв си. Опитай се поне с нещо да си ни от полза или поне малко повече забавен. Футболът в Пловдив не е "победа и пак победа", може би защото не е така "правилен", както ти го разбираш, но има време (поне 6 месеца, ако е рекъл Биг Боса) да се спогодиме с теб.

Само те молим - не преигравай! Ти сам дойде при нас, ние теб не сме те искали. "Ботев Пловдив" има своя голям проект напред в дните си, големи амбиции, дано ги изпълни, но идеята "Ботев Пловдив" е отвъд всякакви амбиции, отвъд всякакви титли, купи и всевъзможни блещукащи дрънкулки.

Не го забравяй и се дръж прилично!


Актуализация: Оригиналната декларация бе променена в последствие. Текстът след промяната можете да прочетете тук!


Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 13.12.2012 г.
-1
 
 
Тъпа , инфантилна и вредна за БОТЕВ декларация ! Не знам кой упълномощава тия пикльовци да излизат с "декларации" от името на всички ботевисти ? Като толкова искат да правят декларации , вместо да подкрепят ВИНАГИ БОТЕВ , да отиват на трибуна "Бесика" ...
0
 
 
Треньора на Любимец, който идва тук не е ли буфер? Ще изгонят Коцето, за да дойде някой от гората. Започвам да си мисля, че са почнали да ни пребойдисват и скоро ще загубим същността си. Декларацията е крайна, но по добре така, отколкото примера с Македония.
+1
 
 
Ботевист съм, но Мъри ще развали отбора и затова пътя чантата и за хляб! Нищо няма да направи и ще развали отбора.
-1
 
 
"(поне 6 месеца, ако е рекъл Биг Боса) да се спогодиме с теб." Честно, това харесва ли ви?
+5
 
 
Изглежда,че и при нас има потници. А бе отворковците със декларацията не мога да си обясня какъв к*р искате до оня ден ревахте против феро сега декларация срещу мъри защо не изкарате около 100 милиона и да станете собственици на клуба и тогава да наначавате който искате.
-2
 
 
С малко думи но точно казани!! Браво!! Тази декларация правилния спец трябва да си я разпечати в няколко екземпляра - един задължително в джоба;втори да си залепи на шкафчето в съблекалнята;трети и четвърти да постави върху огледалото в къщи и на нощното шкафче до леглото в къщи.
+7
 
 
имаме група ''фенове'' които освен да развалят спокойствието в отбора за нищо друго не стават..абе смешници оставете го човека да си работи на спокойствие бе !!!!!!!!! кви сте вие , че да излизате с някви измислени декларации бе??????? така ли се помага на отбора????? вземете да помислете как да сте в полза на отбора , а не как да му вредите повече... ЗАСТАВАМЕ ТВЪРДО ЗАД МЪРИ ЗА ДОБРОТО НА ОТБОРА , ПЪК АКО НЕ СЕ СПРАВИ ДОБРЕ ГО МАХАМЕ И ТОВА Е !!!!!!!!
+2
 
 
Това да не е от Амфета Фронт Ботев - най новата олиго-организация ?
+9
 
 
Е, и аз съм бултрас, и аз нося в сърцето си БОТЕВ Пловдив, ходя на мачовете на отбора от около 30 години, но се разграничавам КАТЕГОРИЧНО от тази "декларация". Смеят се някои от нашите на "потниците" и великите декларатори от агитката на градския съперник, но с подобни непремерени приказки показват, че не се различават по нищо от тях, или са водени от други интереси, нямащи нищо общо с любовта към отбора. Какъвто и да е Стоилов (няма да го нареча Мъри никога, Мъри ми звучи като име на котка или куче) , и на мен не ми е любимец, защото помня прекрасно изявленията и поведението му преди мачовете ни с Фенербахче за купата на УЕФА, никога няма да го посрещна на нож. Не само него, а и който и да е. Разумния човек дава толеранс дори и на най-големия си враг ако влезе в къщата му. Току-виж показал намерение да се поправи или да признае,че е сгрешил и да поиска прошка. Умния човек живее в настоящето, а глупавия живее в миналото и със спомените от него. От самото начало да тръгваш на нож и да влизаш в спиралата на омразата, това е глупаво и е действие на глупави хора, с които аз не желая да се идентифицирам по никакъв начин. не са фенове това, а мърши, които има във сяка агитка, за съжаление !!! Да не говорим,че нападайки треньора, поставят под съмнение решенията на Президента !!! Бих му казал на Стоилов само следното: "Добре дошъл, но дупе да ти е яко ! Започваш с гостуване на Славия, после приемаш Левски и отиваш на Черноморец. Направи си добре сметката с какво се захващаш.."
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: