ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мъри каза "Да" на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:53 / 09.12.2012Коментари (145)17677
© Plovdiv24.bg
Ферарио Спасов ще бъде освободен от поста старши треньор на Ботев Пловдив. Това ще се случи днес или утре. Станимир Стоилов каза "да" на оферта­та на канарчетата и от 1 януари ще вле­зе в сила договорът му с пловдивския клуб. Вчера Ботев победи трудно Етър във Велико Търново след късен гол на Тодор Неделев.

Ферарио се връща на работа в Ловеч, а Видолов ще води "канарчетата" само на реванша със Славия за купата следващия уикенд, след което ще остане на работа на стадион "Христо Ботев".

Мъри се разбра с Ботев за контракт с продължителност 2 години и половина. Сигурно е, че в щаба му влиза Цанко Цветанов, а за треньор на вратарите се обсъжда бившият страж на ЦСКА Петко Петков. Договор с Бо­тев вече има Веселин Минев, който преди няколко дни разтрог­на с Анталияспор. Александър Александров-Кривия ще за­пази поста си.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 288
08.04.2013
08.04.2013
07.04.2013
05.04.2013
04.04.2013
04.04.2013
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Съжалявам, че се разделяме с Феро и съм резервиран относно Мъри и помощниците му, но сме длъжни да се съобразим с мнението на собственика на отбора. Успех на новото треньорско ръководство!
0
 
 
Еееех,приятели,като Ви казах,че по страхлив "БОТЕВ"в мача с ЦСКА не съм виждал ми натрупахте 40 минуса...Нее виновен само Феро.Каде е онзи очилат многознайко Праматара да каже какво става...Той знае много,ама страшно много и си мълчи.Щеше да говори за здружението асе покри като мишок...А може би има и още нещо...???
-4
 
 
е ся я фтасахме!!!говедо в ботев=ужасттттт!!!
на 09.12.2012 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+9
 
 
Аз съм твърдо за Феро да остане, но този ход на ръководството означава само едно: По-високи амбициии! В това няма нищо лошо и дано този ход да е за добро. Сега няма да се учудя при нас да заиграят Весо Минев, Хичо, Сърмов и дори Камбуров или Макриев или Митко Рангелов и тогава жална им майка на всички други....Айййй Канари!
+5
 
 
Папагалите трябва и да бъдат радостни!Този треньор направи толкова много с Левски,че до ден днешен няма друг постигнал толкова!И Литекс при него бяха много стабилни!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+12
 
 
Каквото каже Цв Василев това ще бъде,и ние сме длъжни да го подкрепим.Ако искаме да имаме силен Ботев ,трябва да застанем зад собственикът, и той да чувства нашата подкрепа.Не забравяйте само че част от медийната машина след поисканата оставка на Михайлов, ще пуска провокаций срещу нас ,целта е ясна.Нека бъдем единни и силни както бяхме в последните 3 години.Кой ще води отбора ,няма никакво значение, важното е да е успешно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: