ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (26)
Иван Цветков: Да закрият първенството
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:21 / 04.11.2012Коментари (56)12269
© Plovdiv24.bg
Нападателят на Ботев Пловдив Иван Цветков беше крайно разочарован след равенството срещу Локомотив Пловдив (2:2). Голмайсторът на "канарчетата" заяви, че е най-добре да закрият първенството ни. 

"Да закриват първенството, подиграват се с хората и с нас", заяви Цветков. 


Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
36 мин - опасно влизане в краката на Д. Георгиев. Изрисуван жълт карто на Цветков. Задържане за фланелката, оспорване не садийски решения... да продължавам ли...
+1
 
 
С риск да си навлеча гнева на наште фенове от Ботев но за мен е добре /по хубаво би било да победим разбира се/ че се получи така защото ръководните фактори в клуба трябва да разберат че има още много работа по отбора.БОТЕВ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИ ДА ПОБЕЖДАВА ВЪПРЕКИ СЪДИИТЕ,ВЪПРЕКИ ТЕРЕНИТЕ,ВЪПРЕКИ ГРУБОСТА НА ПРОТИВНИКА и т.н. Колкото до малоумните приказки на жепейците-тях си ги слагам на ледоразбивача.
-2
 
 
Гоче, признай си с ръка на сърцето и този път се оакахте ама до ушите, то не бяха закани то не беше чудо, щахте да подобрявате рекорди и т.н., жълтура е много странно същество, мислите се за извънземни ама вчера си пролича бяхте разкрити от едни млади и надъхани момчета, каква европа кви пет лева та вашите футболисти след 60 минута не могат да ходят камоли да тичат. Пак сте морални победители ама хората вече ви се смеят, съдията виновен, терена лош ама аз забравих вие сте извънземни! Все пак пожелавам ви успех!
+5
 
 
Много хора се оказва, че нямат манталитет за тази игра, не могат да изпитат радост и наслада от играта. Бай Иван вероятно има пред вид това. Момчетата излизат да играят, за да радват феновете на футбола. А получават срещу стараниета си неприязън. Вчера бях на Спортклуб, и видях нещо невероятно. Десетгодишно дете, което беше с дядо си, псуваше жълтите заедно с цялата публика на Локо. Сигурен съм, че детето не знае какво значат тези думи. Но така то изразява отношение към противника, вместо уважение - неприязън, омраза. Дядото приемаше това отношение. Според мен тази злоба, агресия във феновете на Локомотив вчера беше уникална, и би представлявала интерес и за Гинес. Дали там са виждали още по-голяма злоба и омраза към противника? За пръв път гледам мач на Локо от 15-ина години, и трябва да ви кажа, че нещата са доста зле. Вярно, преди имаше цигани в публиката, но колкото и да е невероятно, и те псуваха и ругаеха по-малко, от колкото вчера. Да успееш да надминеш циганина по псувни, обиди и клетви!!! Ами публиките на малки селища, на които им викаме селяни, че нямат културата на пловдивчани. Дали в Ловеч примерно местните "селяни" псуваха повече противника от феновете от най-културния град? Фенове на Локо наистина са били много пловдивски интелектуалци. И те ли са ругаели и псували противника? Предполагам, че цялата тази деградация не се усеща толкова силно от феновете, които присъстват на всеки мач. Надявам се на промяна в отношението към противника на феновете на Локомотив. Феновете на Ботев извървяха своя път, и изненадващо бързо атмосферата на Колежа се промени. Знаете, че там средата вече е подходяща и за деца, и за жени.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-4
 
 
Споко бе Майна и теб ще те зачеслим към отбора на морално-аналното афд ботевъ-в-гъ*ъ-металикъ-сопотъ
-4
 
 
Ти се закрий сам, папагал! какво са ти виновни другите че си по-бавен и от баба ми... докато я спреш, па се обърнеш, па се завъртиш, няма кой да те чака, тоя футбол свърши преди 30 години. Смешник, ти и в другите мачове на Соптското сдружение си същия, вземи се погледай на видеото малко... Смешник!
+5
 
 
Съдията е абсолютен престъпник-поредният поръчков изрод.Още в десетата секунда контузиха Вандер-реакция от престъпника-никаква-цял мач Цветков съзнателно и умишлено беше малтретиран-отново никакъв картон-за неправилно дишане Бобан беше респектиран още в 10 мин-баста вече с тия съдийски тесли-време е ръководство и президент да се намесят решително-а тоя поръчков изрод от Шумен в ада да гори дано
+2
 
 
Теб да те закрият и папагалите пак в б група.Смешен си би тиквеник.Не можахте да изперете парите на ДПС нали курници.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: