ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (18)
ТВ 7 ще предава мача Локо-Ботев в неделя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:33 / 01.11.2012Коментари (77)18682
© Plovdiv24.bg
Дългоочакваното пловдивско дерби между отборите на Локомотив и Ботев ще се предава по ТВ7, научи Plovdiv24.bg.

Мачът ще се проведе тази неделя от 14,30 часа на "Лаута", а съдия на двубоя е Станислав Тодоров.

Ръководството на Локомотив пусна в продажба общо 9800 билета за градското дерби. Пропуските се продават от 11,00 часа днес в магазина за фенартикули на входа на стадиона. За привържениците на Ботев са предвидени 1800 билета на цена от 5 лева. 

От ръководството на Локомотив информират своите привърженици, че има ограничение в бройката на билети, които могат да бъдат закупени от един човек и тя е 4 (четири) броя пропуски .

Ето пълното разпределение на билетите за дербито по сектори:

Трибуна Бесика - 2500 билета на цена от 3 лева

Трибуна Спортклуб - 4200 билета на цена от 5 лева

Централна трибуна - 1000 билета на цена от 8 лева

Пенсионерски билети - 300 бр. на цена от 2 лева

Сектор за гостуваща агитка - 1800 билета на цена от 5 лева.

Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Вън крадците Славов, Грозлеков и Панджаров от Локомотив! Станах свидетел на гротескни случки като 16 годишни келеши да карат 50 годишен мъж да им пее песен за Бащата. Някои хора не издържаха и им раздадоха шамари. Съсипахте дербито крадци! за едно осветление за 1 млн опорочихте цял клуб! Грозлеков в затвора за измами, това трябва да се случи веднага! и баща му комунист, който краде от европроекти - също!
+3
 
 
Причините за тези комични глупости са винаги едни: Доста безделници от двете агитки осмислят едноклетъчната си форма на съществуване с истерия, агресия и стотинкаджийски сметки! За съжаление тях не ги интересува нито спорта, наречен футбол, нито естествените взаимоотношения между съграждани, съседи и приятели ! Приказват се едни безумия, едни вандализми, едни измислени вражди, едни расистки бълвочи ! Да, винаги ще се подигравам на жътурите, както и те на мен, но това са нормални неща между фенове! Филмите на алкохолните и надрусаните пичове преминават всякакви граници на човешкото. Нападения, засади, ултимативни декларации...Пфу! На Спортклуб има место за всеки човек - това не е ВИП форум на Грозлеков или селска завера на Божилов за проникване на вражеска територия! Който се чуства филмов герой да си трещи бомби в краката на Бесика или да кряка като психопат: "Цигани, Цигани" срещу приятелите си от отсрешната трибуна! Един въпрос без отговор натежава все повече в мен и няколко близки приятели, които сме израстнали със загубите и победите на Лаута: Има ли смисъл да влагаме толкова от времето, емоциите и парите си, за да си подкрепяме отбора сред тези фатмаци, които истерично претендират, че само техните искания са меродавни на Лаута? Вместо да гледаме било то по ТВ мачовете на Алианц Арена или Сан Сиро или Емирейтс /давам пример с тях, защото съм изживявал наживо мачове на тези храмове на спорта и приятелството/ ходим да ни облъчват някакви безделници с микробни мнения и агресия на Лаута!? Очевидно все по-малко нормални фенове ходим на мач! Да, ще подкрепим в неделя отбора си на 100%, но това не е обичайния празник на Пловдив вече, а евтин епизод от тъпия филм, който ни натрапват истерично и жълтите и буферските празни глави! Дано агитките ни се излекуват по някакъв начин от агресиите на комплексарите, но съм скептичен!
на 02.11.2012 г.
+2
 
 
АНИИИИИЙЙЙЙЙ,ЩЕ ЗАПЕЕЕЕЕМ ,ЩЕ ЗАПЕЕЕЕЕМ ПЕСЕНТААААА.....
+9
 
 
ПРИЯТЕЛИ ЗА ПРЪВ ПЪТ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ МЕ Е СРАМ ,ЧЕ ЩЕ ХОДЯ НА ДЕРБИ ,А И ВЪОБЩЕ ,КАКТО И МОИ ПРИЯТЕЛИ ЛОКОМОТИВЦИ ,А И ЖЪЛТИ НИ Е СРАМ ,ЧЕ СМЕ ФЕНОВЕ НА ОТБОР С ТАКИВА ИЗМИСЛЕНИ ,КРАДЛИВИ ОЩЕ ЕДИН ПЪТ ПОВТАРЯМ КРАДЛИВИ "ШЕФОВЕ" НА ФЕН КЛУБОВЕ ---- ЗА НАШИТЕ СЛАВОВЦИ И СИЕ ЗА ЖЪЛТИТЕ РАЗНИ БОЖОВЦИ И ТН.ПО-ПРИНЦИП НА МЕН МИ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА ЗА БИЛЕТИ,ЗАЩОТО ИМАМ КАРТА ЗА ДОСТЪП ДО ЦЕЛИЯ СТАДИОН И ЛОЖАТА И СПОРТКЛУБ И ТН ,НОООООО НЯМА ТАКАВА ПРОСТОТИЯ ,КОЯТО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА НА ЛАУТА,А И ПРИ БОТЕВИСТИТЕ ,НО ТОВА Е ДРУГА ТЕМА ТАМ,КАКВИ СТЕ ВИЕ ИЗМИСЛЕНИ 20 ,30 ПОТНИКА И СЛАВОВЦИ ,ЧЕ ЩЕ РЕШАВАТЕ НА КОИ И ПО-КОЛКО БИЛЕТА ДА ДАВАТЕ ,ЦРУ ЛИ СТЕ ФБР ЛИ КАКВО ,ВИЕ СТЕ ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ И КОМЛЕКСАРИ ,А В ЖИВОТА ПЪЛНИ НЕЩАСТНИЦИ ,ЗАРАДИ ВАС СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ И КАТО КЛАСИРАНЕ,ИГРАЧИ ,ПРЕЗИДЕНТ И ТН. А И ХОРАТА ПО ТРИБУНИТЕ КЪДЕ СА? ЗАРАДИ ВАС ГИ НЯМА И С ТЕЗИ СЕЛСКИ ПОСТЪПКИ ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО СКЪСАХТЕ ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ!!!!!ДАВАМ ВИ САМО НЯКОЛКО ПРИМЕРА:СЪСЕДА МИ Е ЛОКОМОТИВЕЦ ОТ 50 ГОДИНИ АЗ ОТ МАЛЪК СЪМ ХОДИЛ С НЕГО ПО МАЧОВЕ СЕГА ЧОВЕКА МЕ КАРА ДА МУ ВЗЕМА БИЛЕТИ ,ЗАЩОТО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ С ВНУЧЕТО ИСКАЛИ ДА ОТИДАТ НА МАЧ ,А НЯКАКЪВ ГОМНЪО МУ КАЗАЛ АААААААА НЕ ,ТЕБ НЕ ТЕ ЗНАМ ,АБЕ ГОМНЪО КАК ДА ГО ПОЗНАВАШ КАТО СИ ФЕН ОТ 2,3 ГОДИНИ МАКСИМУМ,ВЗЕХ МУ БИЛЕТИ ,НО ТАЗИ СЕЛЕНИЯ СЧУПИ ПРОСТОТИЯТА НА СЛАВОВЦИТЕ ВЕЧЕ И ТО ПАК С ЦЕЛ ДА ПРЕПРОДАВАТ НА ПО-СКЪПИ ЦЕНИ БИЛЕТИ ДА КРАДАТ ПАК.ДАВАМ ВИ ДРУГ ПРИМЕР :ПРИЯТЕЛ С КОЙТО СЪМ ИЗРАСНАЛ И ОТ ДЕЦА ХОДИМ ПО МАЧОВЕТЕ ,МИ ЗВАНИ ТОТАЛНО ВЪЗМУТЕН ,ОТИШЪЛ НА ПРИБИРАНЕ КЪМ КЪЩИ БИЛ С ДЕЦАТА ДА СИ КУПУВА БИЛЕТ И НЯКАКЪВ ГОМНАР МУ КАЗАЛ ,ТОВА ТУКА ДА НЕ Е ДЕТСКА ГРАДИНА ,ЩЕ Е МНОГО ОПАСНО И ТН. НАШИЯ ГО ХВАНАЛ ЗА ГУШАТА ,РАЗБРАЛИ СА СЕ ВЗЕЛ СИ Е БИЛЕТО ,НО ТОВА СА СУПЕР СЕЛСКИ И ТЪПИ ИЗПЪЛНЕНИЯ.ПРИЯТЕЛИ ДО СЕГА ТАКИВА ПРОСТОТИИ НЕ Е ИМАЛО НА ЛАУТА НИЕ ВИНАГИ СМЕ БИЛИ ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА,ПО-ДОБРЕ ВИНАГИ В ОБЩЕСТВОТО,ПО-СИЛНИТЕ ,ПО-УМНИТЕ И ТН,.ТОВА,КОЕТО СЕГА СЕ СЛУЧВА НА ЛАУТА Е СРАМ И ПАК СРАМ ЗАРАДИ ШЕПА ИЗМИСЛЕНИ ФЕНЧЕТА И ДА КРАДАТ ОТ БИЛЕТИ КОЛКО ЩЕ ИЗКАРАТЕ БЕ СМЕШНИЦИ ,2,3 ,5 ХИЛ ЛЕВА И КАКВО ЩЕ СЕ ОПРАВИТЕ В ЖИВОТА С ТЕЗИ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ !!!!!ПЪЛЕН СМЯХ.ЛОШОТО Е ,ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА И ПРИ ЖЪЛТИТЕ И ТАМ МИ СЕ ОПЛАКВАТ ПРИЯТЕЛИ,ЧЕ ПАК Е АЛЪШ ВЕРИШ ЗА БИЛЕТИ НЯКОЙ ДА ИЗКАРА НЯКОЙ ЛЕВ.ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ СМЕ И ДВАТА ОТБОРА ,САМО ТОВА ЩЕ ВИ КАЖА И С ПРАВО СОФИЯНЦИ НИ СЕ ПРИСМИВАТ И ОБИЖДАТ И АКО СКОРО НЕ СЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ПРОСТО ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ПЛОВДИВСКИЯ ФУТБОЛ,РАНО ИЛИ КЪСНО.А НА НАШИТЕ ГОМНАРИ ЩЕ ИМ КАЖА ,ЧЕ С ТЕЗИ СИ ДЕЙСТВИЯ ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО ПРОГОНИХА ДОСТА ХОРА ОТ СТАДИОНА,ТО И БЕЗ ТОВА СМЕ МАЛКО ЗАРАДИ ТЯХ,И ВСИЧКО ТОВА Е С ЦЕЛ ,ГОНЯТ ПРЕЗИДЕНТИ,ИГРАЧИ ,ТРЕНЕРИ,МЕСЯТ СЕ В ВСИЧКО ,НООООО ВАШАТА ЕРА СКОРО ЩЕ МИНЕ ,СТОЙТЕ ТА ГЛЕДАЙТЕ!!!!!УСПЕХ НА ЛОКОМОТИВ В ДЕРБИТО И САМОООО ЛОКОООО!!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+9
 
 
Ами хак вие, аз бях твърдо против смяната на дата за мача и ако ръководството и бултрасите бяха на моето мнение , сега нямаше да има спекулаций и точно бройката на истинските фенове и на двата отбора щяха да напълнят стадиона , без да я има сегашната истерия.
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 02.11.2012 г.
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-21
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+20
 
 
влизам в сайта и кво да видя - банда чикиджии пак си мерят п*ш*ите.станахме за смях и двата отбора.всичките приказки за великото дерби се превърнаха в обикновен махленски мач.да ви е честито дербито
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: