ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (26) | Вчера (28)
Общо 9800 билета ще бъдат пуснати в продажба за пловдивското дерби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:13 / 29.10.2012Коментари (248)22049
© Plovdiv24.bg
Ръководството на Локомотив (Пд) ще пусне в продажба общо 9800 билета за градското дерби срещу Ботев, което ще се играе в неделя на Лаута. Пропуските ще се продават от четвъртък в 11,00 часа в магазина за фенартикули на входа на стадиона. За привържениците на Ботев са предвидени 1800 билета на цена от 5 лева. Те ще бъдат предоставени на ръководството на жълто-черните в сряда сутринта след подписването на приемно-предавателния протокол.

От ръководството на Локомотив информират своите привърженици, че има ограничение в бройката на билети, които могат да бъдат закупени от един човек и тя е 4 (четири) броя пропуски .

Ето пълното разпределение на билетите за дербито по сектори:

Трибуна Бесика - 2500 билета на цена от 3 лева

Трибуна Спортклуб - 4200 билета на цена от 5 лева

Централна трибуна - 1000 билета на цена от 8 лева

Пенсионерски билети - 300 бр. на цена от 2 лева

Сектор за гостуваща агитка - 1800 билета на цена от 5 лева

Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
за локо пловдив родих се аз, за теб тупти сърцето ми и докато то не спре ние не ще те предадем...
на 31.10.2012 г.
0
 
 
жълти глупаци пак ще искарвате пари на гърба на вашите.1000 билета за фракций с по 20 души муахххаха яко лапане ще падне пак .платени фенове
-1
 
 
Не прочетох всички коментари, но тук таме се стига до заплахи за саморазправа, дори закани за убийство на противникови фенове. И сега какво, на стадионите с ножове и пистолети ли трябва да се ходи. Или направо с калашници. Животът не е компютърна игра, където имаш по 3 шанса. Този ни е последен живот на всички! Представете си, че стане сега някое убийство. Какви ще са последиците? Как може да се споменават катафалки, Рогошко шосе? Какво, като някой не е фен на Локо, или на Ботев? Кой е казал, че право на живот имат само феновете на даден клуб? Знам, че тези приказки са дело на пубери, и много не трябва да им се обръща внимание. Но имайте мярка дори и в сайта.
+5
 
 
започнах все по-рядко да чета коментарите защото ми омръзна от малки лекета насаждащи омраза.Нека има спортна злоба при дерби е нормално но да се бият и хвърлят разни предмети е меко казано пълна идиотщина взаимствана от отрепките на обществото на Англия и много други,нека всеки подкрепи своя отбор с невероятна хореография и по-добрия да победи....САМО ЛОKO
България над всичко! Парламента - кота 0 :)
на 30.10.2012 г.
+9
 
 
9800 ?!?!?! То май за феновете на Локо няма да останат билети :DDD Само на Лаута ли ще се продават билети, който има инфо да пише... И стига с тая злоба, нека покажем на шопите кой е мача ! ;)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Forever- Love, Botev Plovdiv and Rock Music! This is a part of my life...
на 29.10.2012 г.
+3
 
 
Ехе чучелата от Лаута най-накрая ще паднат на своя терен, като преди това ги накараме да се почувстват,като гости в джамията им :) Жалко и смешно е да си мислят ,че имат реални шансове срещу отбора на Пловдив!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+19
 
 
Цял ден разни деца и малки пачи си чешат езиците по форумите. Забраняват на хората да сядат някъде, да правят нещо заплашват с убийство?! вие нормални ли сте? Това ли са феновете на Локомотив, 150 човека с потници? Трима манипулатори в лицето на К.Славов, Ст. Грозлеков и Хр. Панджаров, които изгарят от желание да откраднат парите от осветлението и водят за носа стадо неграмотни овце и 14-годишни деца, неразбиращи къде е истината. А именно Грозлеков искаше да открадне 1 млн лева държавни пари с поръчката за осветлението, като даде парса на Славов, който пък краде от билети, екскурзии и фенклуба и Панджаров, който краде от фен магазина онлайн, продава всички фен артикули и парите отиват директно в джоба му, даже се хвали че нова кола ще си купи с тях! това ли са феновете на Локомотив, нима те изгониха К. Динев и съсипаха отбора или бяха 150те потника? Надали някой от нормалните хора знае защо се иска оставката на Узунов, който сам спаси клуба. Това пак е под давление на крадците Славов, Грозлеков и Панджаров, защото Узунов ги отряза от държавната поръчка. Алчни мръсници и шепа кухи лейки, които не могат да пишат и за 2 бири ги следват неотлъчно както и скучаещи тийнове от форумите, далече от цялата крадлива схема. Това ли искате да остане на Спортклуб?... Час по-скоро вън измамниците от фенклуба!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: