ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Общината пише писмо до БФС за пловдивското дерби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:22 / 17.09.2012Коментари (22)4793
© Plovdiv24.bg
Община Пловдив ще напише писмо до БФС за промяната на датата на пловдивското дерби. Това заяви кметът Иван Тотев, който категорично сподели, че ще присъства на мача независимо от деня и часа на срещата, предаде репортер на Plovdiv24.,bg. Градоначалникът призна, че ако БФС не уважи промяната на клубовете за промяна на датата ще обяви спортен полуден за служителите на градската институция.

Той обаче се надява, че Българския Футболен Съюз ще променят решението си за датата, за да може много хора да идат на стадиона. 

Както е известно от футболния съюз насрочиха пловдивското дерби за 31-ви октомври, сряда, работен ден, от 14:30.


Още по темата: общо новини по темата: 71
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
08.11.2012
07.11.2012
07.11.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Няма нужда Общината да пишат писма, а да вземат да оправят собствеността си и да въведат в експлоатация стадион "Пловдив"
+5
 
 
Досега трябваше някой от БФС-та да каже два три лафа бе, що мълчат като пукели? Дее и запиканите сурати.
+6
 
 
Българското ЕЛ КЛАСИКО няма как да се играе пред празни трибуни,колкото и малоумното БФС да се опитва да предизвика точно това.В Пловдив футбола е нещо много специално за хората,феновете и на двата отбора обичат безумно много отборите си и никога,ама никога няма да оставят отборите си точно в този мач,а и във всеки друг.Познавам хора и от двата лагера,които по-скоро ще рискуват да загубят работата си,от колкото да пропуснат този мач.Така,че онези от БФС вместо да ни избодат очите,ще ни изпишат веждите,като съберем повече хора в работен ден,от колкото смешното им "дерби на грандовете" в почивен ден.
+10
 
 
аве ....локо п - ква е темата ,а ти кви ги дранчиш !!!!!се тоя БОТЕВ ви в устата , та и ни класира веднага не знам си къде.....се големи футболни специалисти сте ве ....да не би да си тренер или нещо подобно ....или пък виждаш в бъдещето или звездите ти го говорят ..... няма ли наблизо аптека на магарешки за валериан и вазелинче да си вземеш ......
-17
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+11
 
 
Попитайте тези СМЕШНИЦИ от БФС кога се е играло дерби м/у чорбари и говеда в делничен ден.Не стига че една програма не може да сглобят,ами продължават да се изявяват че футбол има само в София.Каквото и да "решат" футболен празник в Пловдив ще има по един или друг начин,а за публиката която ще присъства,софийските отборчета има още много да почакат.
+20
 
 
АКО КМЕТА ЧЕТЕ ФОРУМА ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ЕДИН АПЕЛ КЪМ НЕГО: ГОСПОДИН ТОТЕВ, НЕКА МАЧЪТ ДА НЕ СЕ ИГРАЕ НА СТАДИОН "ЛОКОМОТИВ", НЕКА ДА СЕ ИГРАЕ НА НЯКАКЪВ ЗДРАВ И БЕЗОПАСЕН ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА СТАДИОН. Трибуната за гости (южната трибуна зад вратата) се клати вече поне 10 години, въпрос на време е да падне, неслучайно бившия главен архитект на града беше изразил становище, че на този стадион не трябва да се провеждат спортни мероприятия. Въпрос на време е тази трибуна, а и не само тя да падне и да загинат десетки и недай боже стотици хора-фенове. Да припомня, че отдавана този стадион е с една трибуна по - малко. Вземете нещата в свои ръце защото това ще е голяма трагедия и освен опечелините близки и озверялите футболни фенове, ще трябва да се справяте и със стягането на багажа си за някоя друга държава и не само вие, а и цялото ви правителство. И ще станем за смях пред целия свят, при положение, че толкова време не се взимат мерки, а се знае за паянтовата конструкция на "стадиона. МНОГО Е ОПАСНО ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ ДОКАТО Е ВРЕМЕ.
+18
 
 
То е ясно, че ако ще и на Великден или на Коледа да го направят пак ще бъдем всички там на стадиона и Буфери и Канари, въпроса е друг...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: