ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Трибуна Бесика: По-сплотени от всякога, по-силни от всички!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:13 / 24.07.2012Коментари (200)21190
© Plovdiv24.bg
Не е лъжа за никой, че предстоят моменти, в които бъдещето на пловдивския любимец, Локомотив Пловдив е поставено на карта. В тези моменти най-важното, което трябва да направим е да съхраним уважението и приятелството по между си. Локомотив Пловдив го е имало десетилетия преди Коко Динев, ще го има и хилядолетия след него. Локомотивския дух, традиция и ценностите, които черно-бялото райе носят със себе си са много по-важни от който и да е било настоящ или бивш футболист, от класирането за който и да е било турнир или резултата от някой мач.

Ние сме Локомотив Пловдив - символ и гордост на хилядолетния ни град. Вече 85 години това име носи слава на града ни и гордост на нас самите - неговите привърженици. През изминалата седмица показахме, че няма да търпим подигравка с нашите идеали, с ценностите, които защитаваме. Показахме, че локомотивците са хора, поставящи моралните ценности над временния успех и постижения. Трябва да е ясно на всички, че Локомотив няма да изчезне от футболната карта на България, а ще се възроди по-силен и пречистен от огъня, който ни обгръща в момента. Защото нашата сила не идва от някоя партия-майка, а от любовта на десетки хиляди пловдивчани! Призоваваме всички наши фенове, да гледат трезво на нещата, да не се поддават на евтини манипулации и най-важното - да проявяват уважение и разбиране към локомотивците с мнение, различно от тяхното. Локомотив ще го има, докато ги има феновете му и уважението между тях, това е най-важното!

Локомотив не ще умре - той е вечен!


Източник: tribuna-bessica.com

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Да ни взимат китайците,за това,че ги отървахме от една яка пиявица.....
+2
 
 
Дано отсега нататък хората на трибуна "Бесика" бъдат по-кротки и да мислят какво правят,особено с прояви като на мача с Витес.Не е нужно да превъзпитаваме някакви малчугани с голи главички по 45 кг.Постигна се нужното от махането на прасето,сега да очакваме и промяна в поведението на някои фенове!
+3
 
 
вече има подписан договор за собственност
+3
 
 
Трудно е да се определи, дали напускането на Коко Динев е за хубаво, или за лошо. Направи боеспособен отбор, с много силни игри, постигна значителни успехи. Но сянката на съмнението от манипулирани резултати разяждаше верните локомотивци, наистина имаше странни резултати. Има една мисъл: "По-добре ужасен край, от колкото ужас без край". От доста време се говореше и за финансовите затруднения, и мисля, всеки очакваше да дойде този момент. Щеше ли да е по-добре, ако нещата бяха се отложили? Сега може да се появи спонсор, който не е имал намерение да инвестира в Локомотив, извън кръга на свързаните лица с Локо. Вие сега сте в много по-добра позиция от тази, в която беше Ботев. Селския нямаше ресурс, не плащаше, а искаше за отбора милиони. Сега наистина ще трябва да се покрият евентуални дългове от новия собственик. Но да се надяваме, че няма да има рекетиране от страна на Коко. А хубавото е, че сега сте обречени да сте обединени. И защитници, и противници на Коко вече ще сте заедно. Ами от тук нататък, късмет!
+6
 
 
Много сте наивни ако мислите че Коко го изгонихте с един плакат. Личи си че всичко е било подготвено и уговорено с ЦСКА. Коко никога не е имал амбиции, той продаваше при първа възможност най-добрите ви футболисти, правеше си пари от тотото - ако е дал някакви пари за ремонти, той ги е избил многократно. Даде ядрото на отбора ви на ЦСКА, от там ще вземе пари под масата или акции. Явно няма кой да ви купи щом се стигна до това, иначе защо не продаде акциите си на някой? В Пловдив няма кой да ви издържа. Ние, макар че сме по-голям отбор от вас (истина е няма какво да се обиждате) имахме големи проблеми с издръжката, а за вас не ми се мисли. Не се мислете за велик отбор и че едва ли не ще се бият за вас. Единственният вариант е да заложите на млади момчета, юноши от школата или Б група и с висока посещаемост да издрапате някак си... Успех - иначе пак ще сме без Пловдивско дерби...
+9
 
 
Аз пък ви призовавам да престанете с глупавите сравнения с Ботев, които лъхат от всяка подобна декларация напоследък, и също така ви призовавам да си озаптите малките бръснати идиотчета, които хвърляха седалки и всякакви предмети на финала за купата и за малко щяха да прекратят мача с глупостта си. Наричате се агитка, трибуна Бесика и т.н., но аз като фен на Локо не искам да се асоциирам с подобни неща. Говорите за десетилетната история на Локомотив, но се броите за по-важни от самия клуб вече... Не подкрепям досегашното положение в Локо, но и ме ядосва манията за величие на някои хора. Осъзнайте се овреме! Само Локо!
+4
 
 
Щом се почва на чисто,трябва да бъдат махнати и старите пешки!Пръв в списъка е Славов!Най-добре е да се направи среща на феновете,за да се обсъдят нови кандидатури,защото няма да гледаме едни и същи,които са подкрепяни от няколко човека.Локомотив е на всички фенове,а не само на подбрани групи и фракцийки.Говорим за сплотяване,а някоипостоянно странят от другите!Елементарен пример е местенето на агитката зад вратата.Не се ли замисляте понякога,че колкото и да се пее зад вратата не се получава същото,както беше преди,когато бяхме заедно.По-голямата част от старата агитка си остана на мястото,но малките веднага решиха да са там по чужд пример.Не сме по 16 000 на мач,за да се получава такова делене.Нека всички отново бъдем заедно,без да има делене на фракции и възраст!
-2
 
 
Скапани наркомани! Заради вас сега започваме мъките отново! Жълтите папагали ви използваха, защото ви са плитки мозъците и всеки може да ви манипулира както си иска! Е гати тъпанарите.
+8
 
 
аз предлагам нова инициатива за гонене: Без наркомани на Лаута!!!
+1
 
 
Славооов, къдеее сиии? Къде е отбора? какво става, не искат ли да играят в честни мачове?!.... помяр!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: