ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо срази Литекс с 1:0
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:02 / 03.11.2007Коментари (0)7220
Локомотив се справи с поредния гранд, гостувал на „Лаута" тази седмица, побеждавайки Литекс с 1:0 пред 4000 зрители и трагичен съдия в лицето на Цветан Георгиев. Над всички в срещата блестяха Дани Кики, Сакалиев и Даксон.

Двубоят започна изключително динамично, като по-активният отбор в началото бе този на гостите. Още в третата минута се наложи Стоян Колев да избива остро центриране от дясно.

Локомотив отговори в 6-та минута с шут на Дани Кики. Младокът пое една отскочила от защитата топка, пред наказателното поле, но ударът му премина над гредата.

В 11-та минута играчите на Литекс изпробваха заучено положение от пряк свободен удар, Бударен остана сам срещу Колев по диагонала, но стреля в страни.

В 20-та минута Станислав Манолев опита опасен удар от границата на наказателното поле, но Стоян Колев боксира.

До края на полувремето двата отбора редуваха атаки и към двете врати, но завършващите удари бяха слаби или неточни.

Най-опасното положение дойде в самия край на полувремето. Две минути преди почивката Сакалиев пусна по крилото към Даксон, който напредна, финтира Сичеро и изстреля снаряд, който профуча над гредата на Николов. „Смърфовете" отнеха топката след изпълнението на аут, Сакалиев напредна от ляво и центрира много добре към Камбуров, който се опита красиво с плонж да нацели топката, но остана под нея.

В 55-та минута бе най-чистото положение за гостите. След наглед безобидно центриране в малкото наказателно поле, неубедителният в тази среща Стоян Колев не посмя да скочи за топката и увисна. Попов стреля с глава, но Милиев успя да изчисти от гол линията. Последва ново центриране, Колев отново не се намеси и нападател на гостите бе близо до откриване на резултата.

В 65-та минута Дани Кики напредна от ляво, опита се да центрира, но топката изписа опасна парабола и падаше точно под гредата, когато Николов с върха на пръстите успя да я отклони в корнер.

В 70-та минута Стоян Колев отново увисна в малкото наказателно поле и Юрас с глава от няколко метра нацели горната греда.

В 78-та минута най-добрия на терена Дани Кики изведе Камбуров сам срещу Николов, но таранът стреля високо над гредата.

В ответната атака , след ново центриране на играч в оранжево, Бибишков бе оставен непокрит и стреля с глава от 3 метра, но Стоян Колев успя да избие.

Домакините също отвърнаха с опасно положение. Даксон напредна, измами няколко защитника в оранжево и изведе хитро Камбуров сам срещу вратаря, но Николов успя да избие удара в корнер.

В 89-та минута „смърфовете" отбелязоах победното попадение след изключително красива комбинация. Дани Кики овладя топката в центъра на терена, напредна до границата на наказателното поле, където хитро пусна към Сакалиев. Нападателят не се полакоми да стреля и пусна още по-надясно към връхлитащия Даксон, който оставен непокрит разстреля Николов за 1:0.

За отбелязване е и изключително неадекватното съдийство на Цветан Георгиев, който на няколко пъти доста фрапиращо ощети домакините с обратни отсъждания и спестявайки картони на гостите, включително и червен на Бударен.

Още по темата: общо новини по темата: 10
03.11.2007
03.11.2007
03.11.2007
03.11.2007
03.11.2007
03.11.2007
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото
Бурни овации, песни и мощна заря на "Лаута" при посрещането на героите от 2004 г.
Локо падна от Левски и записа трета поредна загуба в плейофите
Фенклубът на Локо: Да поздравим шампионите! За славата на Пловдив!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: