ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (19)
Няколко неистини за басейн "Младост"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:03 / 22.03.2012Коментари (7)2851
©
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса мнението на наш читател относно басейн "Младост":

1. Неистина № 1 - ПК "Младост 91" Пловдив не е концесионер на басейн "Младост" . Цитирам договора "Предоставя на ползвателят открити и закрити спортни терени за осъществяване на учебно-тренировъчна и състезателна дейност"

2. Неистина № 2 - Клубът не се е грижил като добър стопанин- Г-н Кметът да направи справка при зам.-кмета г-н Кацарски - 700 хил.лв. вложени за последните 10 години. Това е нашият дял! А къде е неговият ? / Раздел II т.2.2 от договора е записано " Общината е длъжна да извършва със свои средства и за своя сметка основния ремонт на имота" / В интерес на истината при кмета Чомаков тази точка е изпълнявана /.

3. Неистина № 3 - Помолих Г-н Кмета да покаже една фактура за нещо платено от Община Пловдив към басейн "Младост". Такава няма и няма какво да покаже. Делегираните бюджети са държавна дейност /СУ " Васил Левски " Пловдив/, а не общинска. Така че нашите отношения са със спортно училище. Там е проблемът.

4. Неистина № 4 - Относно приходите - да нареди на своите служители да проверят архивите / счетоводни / на бившето ОП "Пловдивспорт" и ще разбере , че е измамен. Естествено, платежни нареждания има и в нашето счетоводство. Ако желае г-н Кметът, ще му предоставим ксерокопия.

5. Неистина № 5 - Десетилетия сме били "на аванта". Случайно или не уважаваният г-н кмет пропуска да спомене останалите зали / на брой 9 / наемани от Спортно училище , където наистина Община Пловдив е плащала за заплати на персонал, поддръжка, основни и текущи ремонти. 

Мисля, че той трябва да ни благодари, че на наш гръб сме му спестили тези средства. Така че дотук е ясно : Ще ни прави "политически заложници" за три гласа в Общински съвет Пловдив. Благодарим му за това, че този клуб 22 години е на върха и носи слава на град Пловдив .

В. Дамянидис






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Повече от 350 000 лева е сумата, която трябва да бъде изплатена на ЕВН за ток и парно, а сметката към ВиК е набъбнала до 120 000. Само от входни билети по 8 лв. на човек по груби сметки се събират поне мин. 5000 на месец. Въпросния концесионер не е вложил нищо досега за ремонт, не си погасява задълженията и сега като му лъснаха далаверите се е разревал като вдовица са ...... . Време е и, прокуратурата да се намеси. Аман от византийски номера !!!!
+1
 
 
Тотев , имаш ли акъл в главата , или се водиш по акъла на този политически клоун Титюков ? Освен всичко друго , плувен клуб Младост е АБСОЛЮТЕН шампион при всички възрасти за последните 20 ГОДИНИ. В него плуват или са треньори участници в световни , европейски и олимпийски игри . Клубът е гръбнакът и с най-много състезатели във всички национални гарнитури. Пренесено във футбола, как биха се чувствали пловдивчани, ако Локо и Ботев са 20 кратни шампиони. Хора, трябва да спрем унищожаването на спорта в града ни. Колко зали и игрища се затвориха, нека това не стане и с ЕДИНСТВЕНИЯ състезателен басейн в Пловдив.
+3
 
 
Ей така обичам да се представят нещата - аргументирано и с факти! Благодаря на г-н Дамянидис и на Пловдив24! Топката е в общината. Чакам тяхната реплика!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: