ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо Пд загуби дербито в "Надежда", Лазаров пропуска дузпа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:18 / 05.03.2012Коментари (178)19856
Локомотив Пловдив загуби "железничарското" дерби срещу съименниците си от София. Възпитаниците на Емил Велев загубиха с 0:2 от Локо Сф на старта на пролетния дял на "А" група. 

Иначе лицензираната охранителна фирма, която бе наета от столичния клуб, охранява срещата извън стадион. Чак в края на първата част, час от служителите на фирмата, която бе извън стадиона се преместиха до сектора за гости. 

Двубоят в "Надежда" можеше да започне отлично за пловдивското Локо, но капитанът на "черно-белите" Здравко Лазаров изпусна дузпа, свирена от главния арбитър Ахмед Ахмед за игра с ръка на Илиян Гаров. След профуканият 11-метров наказателен удар пловдивчани не свалиха глава, а продължиха да притискат своя опонент в неговата половина, но до по-сериозни опасности пред вратата на Валентин Галев не се стигна. 

След почивката ветеранът на Локомотив София Владимир Манчев направи това, което колегата му от Пловдив Здравко Лазаров не можа, а именно даде преднина на софиянци. Юношата на Хебър бе изведен от Младен Стоев зад отборната на пловдивчани и с прецизен удар покрай Караджов вкара за 1:0. В 70-ата минута Локо Пд можеше да възстанови равенство, но Танко Дяков, Джереми Родригес и Базил дьо Карвальо се разминаха с топката, след центриране на свой съотборник. Веднага след като пропуснаха да вкарат "черно-белите", столичани нанесоха нов удар с втори гол на Владо Манчев. Нападателят засече центриране от корнер на Младен Стоев и фиксира крайното 2:0. До края на двубоя столичния Локомотив вкара и трети гол дело на капитана Кристиян Добрев, но рефера Ахмед Ахмед го отмени.

Локомотив Сф - Локомотив Пд 2:0

Локомотив София: Галев, Върбанов, Гаров, Добрев (к), Бранеков, Юлиян Петков (56' Кондев), Павел Петков, Димитров (87' Велев), Пеев, Стоев (82' Дафчев), Манчев;

Локомотив Пловдив: Караджов, Родригес, Венков, Бенжелюн, Дяков, Сержиньо, Златински, Д. Георгиев (82' Й. Тодоров), Коцев (71' Йорданов), Лазаров (к) (56' Карвальо), Даксон;



Още по темата: общо новини по темата: 56
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на И Костов
премахни филтъра

+12
 
 
Много слаба 2-ра част за жалост но не мога да разбера феновете на Ботев защо злорадстват като много добре знаят техния отбор когато също губи или завърши наравно в какво настроение са.За това не виждам никакъв смисъл от такива негативни постове радвайте се на футбола и всеки да си гледа неговия отбор,защото противника трябва да се уважава успех на Локо и Ботев и дано в следващият кръг да победим....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: