ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев и Нефтохимик не се победиха в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:37 / 03.03.2012Коментари (384)36008
Ботев Пловдив изпусна да победи един от конкурентите си за "А" група Нефтохимк на Колежа. Възпитаниците на старши-треньора Милен Радуканов направиха 1:1 пред верните си фенове на стадион "Христо Ботев".

Двубоят започна отлично за бургазлии, които поведоха още в 10-ата минута. Ангелов бе изведен сам срещу стража на "канарчетата" Христо Иванов и с удар по земята откри. След попадението на "шейховете" домакините натиснаха своя опонент, но с нищо не успяха да застрашат вратаря на Нефтохимик Павел Станев.

След като проспаха първата част "канарчетата" излязоха много нахъсани и мотивирани през втората част, което даде резултат. В 57-ата минута "жълт

о-черните" изравниха след чудесно заучено положение от фаул. Йордан Христов пусна пас зад защитата към Светльо Петров, който изведе Петър Атанасов сам срещу вратаря и не сбърка за крайното 1:1. Минути след гола на Атанасов, домакините можеха да направят пълен обрат. Капитанът Тодор Неделев намери в малкото наказателно поле Емил Аргиров, но бранителят от 5-6 метра не можа да намери очертанията на вратата. В края на мача Ботев Пд остана с 10 души на терена, след като Мартин Димов получи втори жълт и съответно червен картон.

След това равенство Ботев Пловдив заема 5-то място в Източната "Б" група и вече се отдалечи на 7 точки от лидера Любимец, който надигра днес с 1:0 Черноморец Поморие.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Republic of Burgas
премахни филтъра

-4
 
 
Спокойно, стратегически хикс. Следващата седмица задължително бием Любимец, които освен това гостуване в Бургас гостуват и в Пловдив, а след редовния сезон трябва да играят още по един мач както с нас така и с вас, така че много точки ще се губят в тази група. Ето, днес Етър губят точки в Добрич, Любимец едва бият Поморие, които едвам събраха отбор за този мач. Пак казвам, оттук нататък Любимец има общо 4 срещи срещу Нефтохимик и Ботев..... бием ги и т'ва е!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: