ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Шефката на ОДК гони спортисти от зала "Дунав"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:29 / 26.10.2011Коментари (6)2221
©
След завръщането си от силния международен турнир по аеробика в Будапеща, Унгария, където спечелиха за гр.Пловдив три златни, два сребърни и бронзов медал, гимнастиците от СК"Аеробика - АМД" бяха неприятно изненадани. Шефката на Общински детски комплекс (ОДК) Любов Стоянова забрани на децата да тренират в зала "Дунав". В нея до този момент провеждаха своите занимания децата от клуба по аеробика "Аеробика-АМД", момичетата от клуба по художествена гимнастика "Вива" и каратистите от "Тракия", водени от сенсей Георги Попов.

Обяснението на Любов Стоянова е, че въпросните клубове са се настанили незаконно в залата и тя трябва да се ползва само от ученици, организирани от ОДК.

Г-жа Стоянова обаче явно е забравила, че децата от СК"Аеробика-АМД" тренират във въпросното съоръжение още от 1998 година, заявиха по този повод представители на клуба.

Залата е общинска собственост. Тази година Община Пловдив закупи чисто нов ройтер на стойност 40 000 лева, за да може младите гимнастици да провеждат качествени тренировки. На лицензираната от FIG настилка спортният клуб, в който има осем национални състезатели се готви за предстоящото световно първенство по аеробика през месец юни 2012г. в София.

Освен това самият клуб "Аеробика-АМД" инвестира 20 000 лева за основен ремонт на зала "Дунав". С тези средства беше сменена изцяло дограмата, поставени изолация на стените, ново осветление и нови огледала, припомниха още от "Аеробика-АМД".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Нали общината щеше да отпуска 2 милиона за тази зала ? А не стига , че нищо не даде ами някаква чиновничка си мисли , че и е бащиния. Дано новият кмет я изпрати в къщи да се репчи на мъжа си.
+1
 
 
Изключително невъзпитана жена, да не кажа по - лоши думи!!! Как за толкова години не намери начин да я ремонтира и да направи така, че да вътре да влизат повече деца. И без това в Пловдив няма зали, където да тренират клубовете!!! Добре, че родители два месеца я ремонтираха за да е топло, светло и чисто и я ремонтираха със собствени средства и труд. Тази леля се е окопала на общинска длъжност и нищо друго не я интересува. Важното е да става, каквото тя каже и да няма проблеми. Пази боже сляпо да прогледа!!!
+3
 
 
Как да имаме успехи в спорта на всякаде такива ДОЯЧИ НА ПАРИ маскари такива гадове,мошенници отказват талантливите деца на България
+3
 
 
Все ще се намери някой умник да пречи ... дай на простака власт и му гледай сеира. Що да не съсипе нещо хубаво. Не стига, че с нищо не помагат, ами поне да не пречат.
+3
 
 
Сега тази шефка директно да бъде уволнена!!! Аман от некомпетентни личности на обществени длъжности ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: