ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (21)
Фенове на Локо и Ботев се спречкаха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:26 / 31.08.2011Коментари (202)26117
© Plovdiv24.bg
Фенове на пловдивските футболни отбори Локомотив и Ботев се спречкаха снощи на кръстовището на улиците "Георги Кондолов" и "Стефан Стамболов", съобщиха от полицията. Сигналът за инцидента е бил получен в Първо РУП около 22 часа. 

На място са били изпратени незабавно два полицейски автопатрула и екип на сектор "Специализирани сили". При обход в района полицаите не са установили футболни фенове. 

В резултат на сбиването две 21-годишни момчета и друг 24-годишен младеж са получили охлузвания. Те са били откарани в болница за преглед. 

До момента в Първо РУП не са получени жалби от пострадалите, които по първоначални данни са фенове на футболния клуб на Ботев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За какво трябва изобщо да се стигат до тези работи.Ама то какъвто ни е футбола такива са и хората по трибуните.Като гледам ние никога няма да се оправим.Сигурен съм,че всички от тези които са участвали в боя не знаят за историята на своят клуб.Дори в момента надали знаят кои футболисти играят за отбора.Това са просто болни мозъци заради които страда футбола и по край тях и някой невинен страда.
Сподели какво ново....защо не ми запаметява колонките
на 02.09.2011 г.
+2
 
 
за6то 40 локомотивци-5мом4ета и 2 моми4ета от ботев и то сас маски да не би ви познаиат а после мамо мамо а ербапи сте а хаиде 40-40
-2
 
 
Дали пък това противопоставяне между Локо и Ботев феновете не е най-малкото зло! Колеги по - долу призовават за обединение срещу различните - естествено най-напред срещу най-различните - цигани и гейове, което вече ще е начало на Ку - Клус- Клановско движение. Което е много по - опасно явление. Тези поне се неутрализират по между си.
+1
 
 
Който е наясно знае,а който не да му кажа!Преди известно време 30-40 жълти подгонили 4 човека от локото на гарата ,в нефутболен ден в 1 часа вечерта,когато момчетата отивали на море!Хванали едното момче и го пребили с греда от пейка в главата!така че ,сега им се връща,за да разберат ,че ненаказано зло няма!А,и последно!много да не реват жълтите,защото те въведоха тази гнусотия,10 да бият 1!Поздрави!!!
+5
 
 
Много ми е интересно какво имат да делят Ботев и Локомотив Пд....особенно в момента. Тези неща вече трябваше отдавна да са останали в миналото.
+4
 
 
аман от футболни хулиганчета... едните бият другите, после обратното.... и кво доказвате така? ....
+5
 
 
А пък се спрете вече! Срамота за такива действия! Вместо като се срещнете да пиете по бира, вие на бой си налитате! Казах ви - ние не сме врагове! Наш`те врагове са в Сф !!!
-5
 
 
Абе вие жълтите все сте невинни ,а много добре си знаят онази ваша бригадка във Кичука че постояно се правят на мъже и дебнат да видят някой наш за да го набият .....Трябва малко да разберат че така неможе и ще ядът дървото докато им се завие свят...Стига се правете на велики и че едвали не като в Кичука сте маллко повечко и всичко е ваше и ще си правите каквото си поискате..
+10
 
 
На мене ми писна от тези глупости... Отворете си очите, така наречени хулигани! Нищо не печелите като се сбивате със съграждани! Днес са канари, утре ще са буфери, и все пак доникъде няма да стигнете по тоя начин.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: