ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (21)
Христо Стоичков поиска среща с феновете днес от 16 часа на стадион "Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:38 / 22.06.2011Коментари (18)11097
© Plovdiv24.bg
Лично Христо Стоичков е поискал среща с феновете днес от 16:00 часа на стадион "Пловдив".

"Искам да загърбим веднъж за винаги клубните пристрастия и да се обединим в една кауза. Искам да помогна на Пловдив и да направя нещо за нашия град. Затова апелирам всички фенове да дойдат в часа на срещата и да дискутираме този важен проблем", каза легендата на българския футбол.

Стоичков има намерението да доведе големи испански инвеститори, които да вложат средства в изграждането на модерно съоръжение за втория по големина град в България.

Нека, който е свободен днес от 16:00 часа да дойде пред зала "Чайка" (зад стадион Пловдив) и да подкрепи инициативата за строежа на новия стадион на Пловдив. Ние не желаем да играем евро-мачовете си в София или Бургас. Мястото на пловдивския футбол си е тук, никъде другаде.

Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Там сме ,дано се съберат повечко хора за да се види ясно , че го искаме този стадион и е крайно време да се действа ,не само да се приказва
+2
 
 
ЕЕ баси как ме е яд майна. Чак ся виждам тоя призив, баси каръка, много ясно, че щях да дойда и разбира се, че ще се освободя. Тцттц ужас, поне някой зне ли как е преминала срещата.
+4
 
 
Евала на Стоичков и евала на всички фенове, готови да са първо пловдивчани,а след това ботевисти и локомотивци!Много ще се радвам това да не е просто някоя предизборна реклама,а нещо действително.Пловдив е най-футболния град в България.Доказвали са го отборите,доказвали са го зведите,които са тръгнали или минали от тук,доказвали сме го и ние-феновете.Заслужаваме да имаме най-добрия стадион в БГ!
-2
 
 
не мога, а и не искам да загърбя клубните си пристрастия. В крайна сметка за омразата между двата отбора са тъпите буфери. Черно белите подлоги да правят каквото си искат.
+4
 
 
Моето мнение(искрено се надявам да не е правилно) е че всичко е предизборна кампания, пипат там където пловдивчани най ги боли. Минаха няколко десетки години се говори за концесии ,реконструкции и т.н. .... абе докато не го видя не вярвам.
+5
 
 
стига с тези глупости да се бута стадиона ако толкова искат да дадат тези пари за стадиони да се използват 50 милиона за стадион Пловдив и останалите пари за други стадиони в града и да се направят тренировъчни игрища разсипници по време на криза ще бутат нещо почети довършено за да почнат нещо ново но по малко и по скъпо и не се знае дали въобще ще бъде довършено
+5
 
 
Бойо там ли ще е? Не ща да участвамм в предизборни агитации. Инак е добра инициатива, но много изненадваща, как да реагирам в 15:10, за 16:00. Аз да не седя, да чакам пред компа покана... Ден по-рано и доста хора щяха да подкрепят... Ама и Бойо да го няма там де!
+11
 
 
Ако се приеме 2 рия вариЯнт и се построи стадион,в който да бъдат вложени 140 млн. лева от частен инвеститор,представяте ли си каква ще бъде цената на билетите!?Айде сега,всеки един от вас,които четете това, независимо на кой отбор сте фен, да си помисли колко лева би дал,за да гледа мач....!Мога да ви гарантирам,че след такава инвестиция той няма да е по-евтин от 15 лв.Затова според мен е по-добре да се ремонтира с помоща на държавата и капацитета да остане 55 хил. И дай боже, с по-евтини билети да го видим пълен някой ден!
+18
 
 
Там сме! Бъдете първо пловдивчани, после локомотивци и ботевисти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: