ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Наско Курдов: Отрязах Левски, Гонзо ми предложи трагични условия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:49 / 27.05.2011Коментари (66)12754
© Plovdiv24.bg
Нападателят на Ботев Пловдив Атанас Курдов, който през тази година се скъса да бележи с екипа на "канарчетата" заяви, че е отказал да премине в Левски поради три основни причини.

"Преговарям с Левски от една седмица. Първо говорих с Гонзо, а след това с Петьо Заберски. Отказах да премина на "Герена" поради три причини. Задължен съм на Цветан Василев, благодарен съм му за всичко, което направи за мен. Второ - тук хората ме обичат и разчитат на мен. Освен това условията, които ми предложиха от Левски не ме устройваха. Направо си бяха трагични. При преговорите Гонзо не ми е предлагал титулярно място. Просто не сме стигали до такива детайли", разкри Курдов.

Източник: Sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 05.06.2011 г.
+1
 
 
Той и Г. Христов отиде в Левски от голмайстор на А група и сега е в девета глуха ! Така че не е голяма чест да играеш в Левски !
+4
 
 
Ако на някой от "Многото с жълта кръв" му предложат работа за 3000лв.,като до сега е взимал 400 , служебна кола , офис със секретарка и чистачка и т.н. привилегии , не би ли се замислил. Не се правете на големи патриоти , защото никой не е такъв, за какъвто се пише по форумите.Дайте ми пример за някой от нашите , който е останал до края на кариерата си при нас и сега да си живее старините като бял човек. Аз съм Ботевист от 40 г. и такъв не познавам . Прави му чест на Наско , че е отказал , но не трябва ние да му казваме от къде да си вади хляба.Живота е такъв , че всичко вече е с пари . Примери по света и у нас колкото искате.
+5
 
 
Добре е че Наско е разбрал какво значи да си желан някъде.
+6
 
 
Една от най-разумните постьпки на Наско-адмирирам решението му и без друго в Ботев ще се случват вече все хубави и велики неща-имаме нужда от него а на прасетата от свинарника в Подуяне мога да кажа-времето ви изтече-вече сте Persona non grata!
+14
 
 
На мен друго ми прави впечатление и ме притеснява.Защо изобщо Курдов е преговарял с Левски?Нали когато се завърна от Лудогорец каза,че остава в Ботев за дълго време,а сега излиза,че все пак му е минала мисълта през главата да си ходи.Значи излиза,че ако Гонзо му беше предложил добри условия,то Наско като нищо е щял да подпише с Левски.Ако греша предварително се извинявам,но на мен точно така ми изглеждат нещата.
-20
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+11
 
 
ВСЕКИ КОЙТО ОТИДЕ В ЛЕФСКИ СЕ РАЗБОЛЯВА ОТ БОЛЕСТТА "ЛЕФСКУСНАГЛИКУС" ПРИМЕРИ МНОГО. ПОСЛЕДНИЯ Е МИНЕВ. КАКВО МОМЧЕ БЕШЕ, КАКЪВ ГРУБИЯН СТАНА..... НИКОГА ТАМ!!!! ДОРИ ДА ТЕ ПОЗЛАТЯТ!
+11
 
 
ама нека да си кажем и истината,ако условията го устройваха какво щеше да се слу4и,всеки да си отговори сам за себе си
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: