ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица изкова успеха в Раднево
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:10 / 31.03.2007Коментари (0)1496
©
Отборът на Марица успя да победи като гост Миньор Раднево с 2:1. Двубоят се игра под непрестанен дъжд на стадион "Миньор" в град Раднево. Гостите от Пловдив доминираха през по-голямата част на мача и логично си тръгнаха с заслужена победа. През първите минути на срещата Марица успя да натисне своя съперник в своето наказателно поле, като само късметът помогна на вратаря на Миньор.

В 20-ата минута нападателя на тима от Кършияка Георги Христов уцели гредата. Той отлично преодоля двама защитника на Миньор, излезе сам срещу вратаря, но ударът му срещна десния страничен стълб на вратата на домакините. След пропусната възможност да открият резултата, отново играчите на гостите бяха по-активните на терена. В 30-ата минута след пробив отдясно Димитър Байрев от състава на гостите нанесе силен удар, но стражът на домакините отрази неговия шут.

През второто полувреме нещата на терена не се промениха, като тима на Марица се сремеше да отбележи гол, като и самото попадение не закъсня.

В 55-ата минута след чудесен извеждащ пас на Васил Стефанов към щурмовакът Георги Христов, нападателят на Марица остана зад защитата на Миньор. Христов излезе сам срещу вратаря на домакините и с техничен удар покрай него го преодоля за 0:1.

След този гол домакините се втурнаха да изравняват резултата, като съдадоха и доста опасни ситуации пред вратаря на Марица Скорчев. Все пак натиска, който упражниха Миньор доведе до желания гол. В 65-ата минута Борислав Иванов от Миньор Раднево се възползва от грешка в отбраната на маричани. Нападателя  излезе сам срещу вратаря Скорчев и шутира по земята. Първият  удар който направи Иванов,  обаче му бе отразен, но при добавката състезателя на Миньор не сгреши и празна врата възстанови равенството в срещата.

Марица успя да вкара победното попадение в този мач в 79-ата минута когато след центриране от корнер, Любен Николов бе най-съобразителен при създалото се меле в наказателното поле на домакините и с удар от точката на дузпата вкара победния гол за 1:2.

Съставът на Марица: Акалски (Скорчев 46'), Банев, Иванов, Крачунов (Димов 80'), Николов, Коларов, Йор. Христов, Апостолов, Георги Христов, Стефанов, Байрев (Лазаров 70')







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Най-квалифицираният треньор в Марица празнува днес
Четвърта раздяла в Марица! Напусна рекордьорът по мачове от последните 2 сезона
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Марица се раздели с трима опитни футболисти още преди края на сезона
След Локо и Ботев - още един пловдивски отбор загуби мача си
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: