ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спартак загуби у дома от отбора на Нафтекс с 0:1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:08 / 18.03.2007Коментари (0)1822
Спартак загуби днешният си домакинският си мач от 17 кръг на Източната "Б" футболна група от отборът на Нафтекс с 0:1. Двата състава показаха един приличен футбол за нивото на "Б" група, като домакините могат да съжаляват повече за загубата. Спартак първи стигнаха до чисто голово положение в 12-ата минута. Тогава главният съдия на срещата отсъди дузпа в полза на "гладиаторите" след като вратарят на "Нафтекс" фаулира в наказателното поле халфът Ивайло Димитров. Зад топката за изпълнение на дузпа застана нападателя Евгени Курдов. Той обаче пропусна възможността Спартак да поведе в резултата след като ударът му бе избит от вратаря на гостите Свилен Симеонов в ъглов удар.

След този пропуск футболистите на Нафтекс поизравниха играта на терена и успяха да наложат натиск към вратата на Спартак като и логично успяха да вкарат и единственото попадение в тази среща в тяхна полза. В 26-ата минута след единоборство главният рефер на срещата отсъди фаул в полза на "шейховете". Зад топката застана опитният футболист на гостите от Бургас Георги Караканов, който с префектен удар от 20 метра изпрати коженото кълбо в горният ляв ъгъл на вратата на Спартак за 0:1.

След гола Спартак се опита да наложи преимущество на терена като създадоха и няколко положения за отбелязване на гол. Те обаче бяха профукани от нападателите на домакините Курдов, Стаев и Димитров.

През второто полувреме двата отбора заложиха повече на агресията на терена отколкото да покажат футболните си умения. Реферът на срещата показа общо 11 жълти картона за двата състава.

Най-интересната ситуация в тази среща се случи в 86-ата минута. Тогава халфът на гостите Иво Паргов от Нафтекс при смяната си наруга зрителите на стадион "Тодор Диев", които от своя страна скочиха да го бият. Наложи се охраната да въдворява ред, за да не се стигне до неприятни ексцесии.

След края на мача старши треньорът на Спартак Марин Бакалов заяви, че малшансът е попречил на "гладиаторите" да измъкнат нещо в този мач. Според него тима на Нафтекс е фаворит за влизане в "А" група, като според треньорът гостите разполагат с много опитни футболисти и логично да спечелят промоция в "А" група.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Спартак загуби в Куклен! Клубен шеф: Вината е моя, боли ни всички
Спартак остана без важен играч за два мача
Спартак стиска палци за Несебър, битката ще е до самия край
Дубълът на Ботев пак спря Спартак! Саяна излезе на върха в Трета лига
Дубълът на Ботев на пътя на Спартак към Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: